IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
    Ръст на Софка скоро не виждам.Всеки който се надява на това силно се заблуждава.Ще мине година докато има някакво по сериозно положително раздвижване,но това ще е добро време за тия които искат да влязат на бфб.Търговията ще е както до сега умряла с ниски обеми поради простата причина че пари няма.
    Вероятно летаргията на БФБ ще продължи дълго , което е добре за тези с постоянните и що годе предвидими доходи.
    Лично аз смятам че натискът върху ключови играчи , а именно пенсионните фондове ще продължи поради демографската картина у нас в това число и необходимостта от истинско самоосигуряване .
    Смятам че скоро няма да станем свидетели на осезаем ръст или спад. Продавачи няма а за купувачи просто не ми се мисли. Та кой би инвестирал големи средства в регион където през 2-3 години се разиграват разни Гръцки драми.

Не е препоръка за каквото и да било.
    Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
      Аз пък само купувам и много рядко продавам. Просто не обичам да оставам без акции
      Както казваш за какво са ти пари като имаш акции

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
        50 ст. е загубил този, който е купувал на 7.50. Аз съм купувал на 5 лв. и все още съм кажи речи 40 % отгоре с вече два дивидента. Ала така е на борсата. Едните купуват когато трябва и продават когато трябва, а другите продават когато първите купуват и купуват, когато другите продават.
        Аз пък само купувам и много рядко продавам. Просто не обичам да оставам без акции

Коментар

• Ръст на Софка скоро не виждам.Всеки който се надява на това силно се заблуждава.Ще мине година докато има някакво по сериозно положително раздвижване,но това ще е добро време за тия които искат да влязат на бфб.Търговията ще е както до сега умряла с ниски обеми поради простата причина че пари няма.

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
            Двама нищо неможещи и нерезбиращи евреи които получават по 4 доларя за тролене и никога нямащи успешна сделка през живота си/ това могат да го потвърдят всички /тръгнали да дава акъл на Архитекта.не разбрахте ли че сте винени мушички бе .мухахааааааааааааа.ръъъст на Софкааааааа
            Жив ли си бре.Още ли мърдаш?

Коментар

• Двама нищо неможещи и нерезбиращи евреи които получават по 4 доларя за тролене и никога нямащи успешна сделка през живота си/ това могат да го потвърдят всички /тръгнали да дава акъл на Архитекта.не разбрахте ли че сте винени мушички бе .мухахааааааааааааа.ръъъст на Софкааааааа

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                Горкия Архи....
                Що да не глътна вода младежа?

Коментар

• Първоначално изпратено от dolce Разгледай мнение
                  Чо,хима тръгна до няколко дена и другите
                  Не ми се вярва!!

Коментар

• Приближаваме се към софикс 450.

Коментар

Добро утро!
                      Ще ги напъваме ли?
                      Голямото напъване знаеш до къде води .Хихи

Коментар

• ок, преформулирам пропуснати ползи

Коментар

• Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
                          13 стинки, ти верно ли? При загубени поне 50 стинки до левче от последното движение. Тъпо ми се струва, аз последния път имах мисля 11 стинки към ту стойността на акцията ми се видя направо като подигравка...

А и реално погледнато моренцето си е за твоя сметка

50 ст. е загубил този, който е купувал на 7.50. Аз съм купувал на 5 лв. и все още съм кажи речи 40 % отгоре с вече два дивидента. Ала така е на борсата. Едните купуват когато трябва и продават когато трябва, а другите продават когато първите купуват и купуват, когато другите продават.

Коментар

• Ужасен спад.....
                            С 1лв и с 5 лв по позициите, ударихме Софикса с 1.5 %....

пп Правете се на умрели лисици а не на зрели круши и си гледайте почивките....

Коментар

• леле за 30 мин отворена борса под 5 лева оборот по СОФИКС-----при покачващи се външни борси--------------смяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяхххххххххх.............. ..пазара май чака спад и да се изсипе нашата борса-------силички за нагоре абсолютна липса.гордея се че не купих по нашета борса нищо все още

Коментар

Добро утро!
                                Ще ги напъваме ли?
                                Палците ли ...??

Коментар

Working...
                                X