Първоначално изпратено от Iv_max
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Efocs....
Нали знаеш че за фалшиво преставяне за небанкова институция е подсъдно.....
И инвестора ще носи отговорност.....за фалшиво регистриране.....
Коментар
-
Да не бъркаме късмета с рационалността
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеИв, ще ти дам една основателна (поне от моя гледна точка) причина.
За мен бфб е като бекъп, дълбок резерв за инвестициите ми навън....особено ако нещата там отидат на майната си в един момент.
А и като дивидентен фен мога да ти кажа че за някои активи няма съответните алтернативи навън, поне аз не ги виждам.
Имах късмета на новобранеца да почна на борсата края на 2011 и 2 години бях само на бфб.
За много неща си прав, но съмнява ме, дори съм сигурен че ако бях тръгнал направо на нисе нямаше да успея да си докарам толкова добри профити които направих тук за 2 години....
НО...това е минало, в момента съм съгласен с теб че като цяло навън има много по добри възможности и по евтини при това.
Хич не мога да разбера как БФБ може да е бакъп или фронтеднд .
Дивидентите са хубаво нещо но при сговнясване на нещата те първи заминават.....не мисля по ниаккъв начин че точно сега е момента за бай анд холд или пък за подържане на каквото и да е дивидентно портфолио дори и в Амрика.
Както бях казал пиша книга...сега пиша за това какво човек трябва да купи следващите 10 и повече години без риск да загуби. Ще напиша една тема в NYSE форума защото докато и ако излезе книгата може това което казвам да няма толкова голям смисъл колкото сега и е добре колкото може повече хора да се възползват.
Сега трябва да си предпазлив и да не мислиш за бъдещето колкото за моментната печалба е моето мнение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеВ момента ни спасява само силния долар и еФтиния петрол..но до кога ще продължи.........
петрол и нова война в Украйна.При война не виждам каква е ползата от петрола и долара.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеИстината е,че с тая твърдоглава полититика на валутен борд икономиката е обречена на
бавна и мъчителна смърт.Предприятията и фирмите отпадат от икономическият живот на
страната едно след друго......
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеНие последни ще научим....
При тези контролни органи....
бавна и мъчителна смърт.Предприятията и фирмите отпадат от икономическият живот на
страната едно след друго.
Коментар
-
Първоначално изпратено от efocs Разгледай мнениеЗдравейте!!! Като наш дългогодишен клиент чудесно знаете местоположението на офисите ни в София. Поздрави и приятен ден.
Efocs....
Нали знаеш че за фалшиво преставяне за небанкова институция е подсъдно.....
И инвестора ще носи отговорност.....за фалшиво регистриране.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеДа не се очертава фалит на някой от големите играчи?
При тези контролни органи....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеА къде се намира офиса ви....
Efocs
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениепо добре да не го обявявам ,преди да видя че е тръгнало натам и от друг източник.....
поздрави!
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеМонти, сподели какво се говори, може и на лично..
поздрави!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеИ каква е идеята,какъв е смисълът от БФБ?
пак бих тръгнал по чуждите маркети ако не ме беше страх ,че това което е тук ще го има и там..скоро....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениесамо там ли....
Хим от 2,4 до 1, 55....близо 40%....
ССВ от 1,62 до 93 ст....също 40 %
ЗХБГ от 62 ст до 35 ст....над 45%....
Газ от 12 лв ,сега 6 и нещо...
софарма
ЕУБГ от 1,12 до 78 ст...
Евроинс от 1,30 до 95 ст...
А това е само началото...
тези който се крепят ще паднат от веднъж....
Гледайте Спарки и Енемонката.....
За мен купуването в ССВ над 93-95 ст.... е обречено...
Скоро купуваче ще купувача /мажо/ малки количества около лефчето а спекулантите ще го изнудват до 90 ст.....
Не е препоръка....
Коментар
-
Първоначално изпратено от efocs Разгледай мнениеЗдравейте!!! Платформата работи напълно нормално и проблеми не сме имали. За съжаление вашия акаунт е занулен. Заповядайте в офиса ни в удобно за вас време за да внесете парични средства което ще ви позволи отново да ползвате платформата в пълния си обем. Поздрави и спорен ден.
Efocs
Коментар
Коментар