Първоначално изпратено от SOFIX
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеРаботи ли ти напълно платформата....
че слагам поръчки а сделките са минали....
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеНе се еабвайте с Монти.Той никога не бърка в прогнозите
че слагам поръчки а сделките са минали....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеАз не съм на борсата че не ми работи платформата частично и виждам частично но си пиша на лични с трима души и двама гамени във форума и чувствам нервите на хората.....
ами... сети се, какво да стане
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеНе го приемам лично - просто вярвам (разчитам) едни "шумове" а ти други , наречени отчети
И кое те кара да вярваш, че виждаш "одитирана истина"
Украйна - че то кой има изобщо бизнес с Украйна.
Избори в САЩ - е и. На кого ще се отрази това.
Референдум в Юк. Ми те са извън еврозоната - искат да си запазят свободния пазар с Ес, това което ще стане че бюрократите в Брюксел няма да им се бъркат в регулациите. Английското правителство е достатъчно способно че да се оправи с тези регулации и само. В общия случай това ще засегне мигранти от Източна Европа и някой друг малък бизнес разчитащ на евтин труд. Но на големия английски бизнес просто няма да повлияе. Пък то на борсите се търгуват големите компании.
Като вземат да вдигат лихвите и ще се види че е много шум за нищо. 0,25 че дори и 2,25% не променят особено оценките на компаниите. В Австралия, нова Зеландия, дори във ЮК да си чул някой да мрънка, да се вайка или да се оплаква че лихвите му не били отрицателни.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеако бях нервен от отдавна нямаше да съм на борсата
Коментар
-
Първоначално изпратено от 8ball Разгледай мнениеПрогнозирам, че ще се окъкаш за 8ми път.защото мислещите казват защо няма да пада а не лични обиди.....
чао....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеСмилянски боб.....а той не греши в 90% от случайте....
както дадох прогноза за 60 ст на Петрол ,БТН на 35 ,така и в тези позиции.....
Сбърках два,три месеца ама стана.....
Сега и в Тим ,Биовет до 9- 10 лв ,бедо до 70- 80 ст и т.н.
Не е препоръка....
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеТова са новинарски шумове. На никой не му пука за това, стига да не засяга печалбите на компаниите. Кога ще се научите че на медиите - включително на икономическите такива бизнеса е в създаване на емоции, не в даването на факти
И кое те кара да вярваш, че виждаш "одитирана истина"За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениемонтьо абе ти тия нива с каква леща ги определяш - смилянска или лещенскаа той не греши в 90% от случайте....
както дадох прогноза за 60 ст на Петрол ,БТН на 35 ,така и в тези позиции.....
Сбърках два,три месеца ама стана.....
Сега и в Тим ,Биовет до 9- 10 лв ,бедо до 70- 80 ст и т.н.
Забравих застрахователите и там ще има яко падане....
Не е препоръка....
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеайде оракуле кажи сега накъде кът си такъв оракул . веднъж ще ти се случи на късмет и размириса форуматова за монтьо
За размирисването обаче, ти позна.
Коментар
Коментар