IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
    Откакто купувам акции в БГ през последните 22 години...по - лош момент за продажба не съм виждал......
    значи за 22 години нищо не си научил

Коментар

• Откакто купувам акции в БГ през последните 22 години...по - лош момент за продажба не съм виждал......

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
        Откакто съм на борсичката от 3-4 год., по-добър момент за това не съм виждал. Лошото е, че няма значение аз какво мисля /поне засега /
        щом си изкарал 4 години на борсата ще стане играч от теб

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
          ще ги спукаме
          Откакто съм на борсичката от 3-4 год., по-добър момент за това не съм виждал. Лошото е, че няма значение аз какво мисля /поне засега /
          Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• ще ги спукаме

Коментар

• Ето защо толкова мрази дивидентните, а той се напълнил с шитове

Коментар

• Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнение
                - те ще са добре (гледам ХВАР, ГАЗ, Холдинг Век се котират добре).
                Ха, изпусна се май накрая къде се е ушил..
                Газ-та е вече дивидентна бе Геко, нъл не ги понасяш такива ....

Коментар

ПФетата тепърва ще почнат да инкасират загуби от външните си инвестиции, щото като за тях са им дали само скъпи боклуци от чуждите пазари. Вече изнемогват от загубите във Софарма - над 45% до момента, загубите от десетки милиони инвестирани в Енемона, КТБ, депозити в КТБ - които по моя инфо още се водят като актив, но ще трябва да се отпишат по някое време - въобще са яко в киреча.

В същото време има такива ПФ които са предимно на БФБ инвестирани - те ще са добре (гледам ХВАР, ГАЗ, Холдинг Век се котират добре).

Те първа ще почне надревара за доходности в ПФдове - ще има силно печеливши позиции. БФБ е единствения им шанс за доходност. Навън повтарям могат само да губят, щото ги ползват като касичка за боклуци (чужди акции на скъпи цени).
                  То 2007 и на БФБ ги употребиха да купуват хилавки компании на космически цени. А покрай тях и дребните инвеститори. Що реститути изгоряха тогава.

Коментар

• Тези на кого бяха? Рекламират ми се във ФБ

ДФ "КОМПАС ГЛОБЪЛ ТРЕНДС" ОТНОВО ОГЛАВИ КЛАСАЦИИТЕ ПО ДОХОДНОСТ В БЪЛГАРИЯ:
                    Управляваният от УД „Компас Инвест" АД договорен фонд „Компас Глобъл Трендс" реализира нетна доходност от 19.88% за последните 12 месеца и 11.04% от началото на 2015 година. Фондът отбеляза нов връх на цената за един дял от фонда и отново оглави класациите по доходност в България.

Коментар

• ПФетата тепърва ще почнат да инкасират загуби от външните си инвестиции, щото като за тях са им дали само скъпи боклуци от чуждите пазари. Вече изнемогват от загубите във Софарма - над 45% до момента, загубите от десетки милиони инвестирани в Енемона, КТБ, депозити в КТБ - които по моя инфо още се водят като актив, но ще трябва да се отпишат по някое време - въобще са яко в киреча.

В същото време има такива ПФ които са предимно на БФБ инвестирани - те ще са добре (гледам ХВАР, ГАЗ, Холдинг Век се котират добре).

Те първа ще почне надревара за доходности в ПФдове - ще има силно печеливши позиции. БФБ е единствения им шанс за доходност. Навън повтарям могат само да губят, щото ги ползват като касичка за боклуци (чужди акции на скъпи цени).
                      Bulls on BSE

Коментар

• Не бъдете овце.
                        Bulls on BSE

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
                          Чакам и аз да започнат да купуват ама за сега само с чакането ще си остана.
                          Ами то повечето са така - чакат, щото е по-лесно, съответно което е по-лесно и възприемливо от тълпата - няма как да е доходно.

Който изпревари тълпата, ще направи кинти.
                          Bulls on BSE

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
                            Чакам и аз да започнат да купуват ама за сега само с чакането ще си остана.

Не си само ти.........

Коментар

Докато е тихо и с ниска ликвидност трябва да са купува.
                              Разшуми ли се и вдигнат ли се оборотите, цените ще са други.
                              To ако се вдигнат от пф-та дето им е писнало...верно други ще са цените...

Коментар

• Чакам и аз да започнат да купуват ама за сега само с чакането ще си остана.

Коментар

Working...
                                X