Днес ли ще ударим дъното на оборота или да чакаме август месец.......
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеНямат акции. Как да продадат? Толкова се надявах някой да се панира и да ми продаде още Свилоза защото 18 процента от продажбите им са в Гърция. Дори и там, където всички са песимисти няма кой да ми продаде.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнениеи такива които не дават дивиденти: т.н. шитове, които някои от тях са на цени колкото един потенциален дивидент.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеНямат акции. Как да продадат? Толкова се надявах някой да се панира и да ми продаде още Свилоза защото 18 процента от продажбите им са в Гърция. Дори и там, където всички са песимисти няма кой да ми продаде.Bulls on BSE
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеАбе мечетата да не са в отпуск
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеАбе мечетата да не са в отпуск
Все ще се намери на някое гърче да му свършат джобните и да се сети за "инвестицията" си на БФБ
Коментар
-
Ами засега от кризата в Гърция в БГ само печелим - новините от вчера, които ще трябва да видим в статистиката след месеци - Гръцки фирми си откриват сметки в БГ банки, туристи се отказват от Гърция и препочитат БГ черноморие - много такива в последната минута почивки има регистрирани.Bulls on BSE
Коментар
-
Първоначално изпратено от 1984 Разгледай мнениедрийм,дрийм,ама "Най-много сълзи са пролети от сбъднати мечти!”,според монахинята
от Скопие и гърците скоро ще го разберат
А друго нейно прозрение било,че "най-голямата спънка е страхът"
Затова не се страхувайте да мечтаете(и търгувате),защото Човек е толкова голям, колкото големи са мечтите му
Успешен ден на всички!Custodite sortem vestram
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеDREAM!,според монахинята
от Скопие и гърците скоро ще го разберат
А друго нейно прозрение било,че "най-голямата спънка е страхът"
Затова не се страхувайте да мечтаете(и търгувате),защото Човек е толкова голям, колкото големи са мечтите му
Успешен ден на всички!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеDREAM!Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеТова за прогноза ли да го броим или за пожелание?
Коментар
Коментар