If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Риват тези дето са се инвестирали в чужбина, Пенсионните щото си губят хляба, както и хейтърите като Пипбел (комбинация от инвестиран в чужбина и БФБ хейтър), когато някой им казва истината
На мен ми говори само едно - ВСИЧКИ СМЕ СЕ НАСРАЛИ, няма кой да очисти.
Е не всички, тези с 60те хиляди за деня оборот са тези дето действат и които ще напрвят пари! А тези които спят и чакат ще са си вечно насрани И в допълнение, ще ходят из форумите да пискат що Дакса бил паднал и да псуват ВолксВаген - никой не ги е карал да ходят там
Поздрави за всички Пенсионни Фондове, които инвестират трудно изкраните пари от заплати на трудещите се в чужбина - ДАКс, ВолксВаген и подобни. Много поздрави от шефа на ВолксваГен който вчера им каза едно: We screwed it up all
Как не ги ги е срам, след КТБ, Енебона, да губят парите на хората и във ВолксВаген.
С какви очи ще покажат минусите за тази година, когато вече се конкурират и с НОИ.
Бразилският реал вчера опипа ново дъно, след като Standard & Poor's понижи кредитния рейтинг на страната до „боклук“. Валутата вече струва 2 американски цента. За мащаба на падението му може да се съди от това, че през 2012 реалът струваше 4 долара.
Бразилският реал вчера опипа ново дъно, след като Standard & Poor's понижи кредитния рейтинг на страната до „боклук“. Валутата вече струва 2 американски цента. За мащаба на падението му може да се съди от това, че през 2012 реалът струваше 4 долара.
VW май доста ще ги ударят. Голям скандал и огромен спад за няколко дена.
Нашите фондове да погледнат малко и към БФБ че без тях направо спря търговията. С малко пари могат да обърнат тренда!
Нашите фондове много добре го знаят това, но още се цупят на мажоритарите!
Мисля че гордостта им и високомерието ще им вземат хляба от ръцете, за съжаление!
Коментар