If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Бразилският реал вчера опипа ново дъно, след като Standard & Poor's понижи кредитния рейтинг на страната до „боклук“. Валутата вече струва 2 американски цента. За мащаба на падението му може да се съди от това, че през 2012 реалът струваше 4 долара.
Има и по зле от нас
Киро, незнам от къде е това, ама е пълна глупост, реалът сега е 0,25 цента, а 2012 е бил 0,50-55 цента
Риват тези дето са се инвестирали в чужбина, Пенсионните щото си губят хляба, както и хейтърите като Пипбел (комбинация от инвестиран в чужбина и БФБ хейтър), когато някой им казва истината
Тролчо, не ми се занимава да те храня, ма макар и да ми е 1/3 със сигурност на бфб имам повече от тебе
Риват тези дето са се инвестирали в чужбина, Пенсионните щото си губят хляба, както и хейтърите като Пипбел (комбинация от инвестиран в чужбина и БФБ хейтър), когато някой им казва истината
На мен ми говори само едно - ВСИЧКИ СМЕ СЕ НАСРАЛИ, няма кой да очисти.
Е не всички, тези с 60те хиляди за деня оборот са тези дето действат и които ще напрвят пари! А тези които спят и чакат ще са си вечно насрани И в допълнение, ще ходят из форумите да пискат що Дакса бил паднал и да псуват ВолксВаген - никой не ги е карал да ходят там
Поздрави за всички Пенсионни Фондове, които инвестират трудно изкраните пари от заплати на трудещите се в чужбина - ДАКс, ВолксВаген и подобни. Много поздрави от шефа на ВолксваГен който вчера им каза едно: We screwed it up all
Как не ги ги е срам, след КТБ, Енебона, да губят парите на хората и във ВолксВаген.
С какви очи ще покажат минусите за тази година, когато вече се конкурират и с НОИ.
Бразилският реал вчера опипа ново дъно, след като Standard & Poor's понижи кредитния рейтинг на страната до „боклук“. Валутата вече струва 2 американски цента. За мащаба на падението му може да се съди от това, че през 2012 реалът струваше 4 долара.
VW май доста ще ги ударят. Голям скандал и огромен спад за няколко дена.
Нашите фондове да погледнат малко и към БФБ че без тях направо спря търговията. С малко пари могат да обърнат тренда!
Нашите фондове много добре го знаят това, но още се цупят на мажоритарите!
Мисля че гордостта им и високомерието ще им вземат хляба от ръцете, за съжаление!
Коментар