Оборотите се вдигат последните дни. Промяна в състоянието на БФБ ще има.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеСофикс ,че те нарекохме аматьор е комплимент...ти нямаш нито една обявена позиция ,нито една обявена прогноза ,нито един анализ за сметка на това има хиляди изтрити твой постове ,хиляди набити мечки и хиляди изпити количества алкохол...
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеМомци, почвате да губите контрол върху себе си. Спрете малко и си починете!
За 14 години на борсата нямам нито един изгубен лев. Колко хора от форума могат да се похвалят с подобно нещо? Според мен са една шепа хора. Та малко не ви прилича да ме наричате аматьор
Коментар
-
Гено Тонев, инвестиционен консултант в УД Юг Маркет Фонд Мениджмънт АД
Трудно е да се прогнозира каквото и да е на нашия пазар, освен едно - вялата търговия. Последните сътресения на международните пазари успяха да събудят местните участници, но корелацията бързо се върна до кота нула, след като пазарът ни отрази само негативните движения и напълно игнорира позитивните - откъдето и да го погледне човек, не особено приятно послание. Предстоящата седмица вероятно ще се запомни единствено със старта на новата учебна година и характерните за този период повишени обороти на пазара на цветя. Останалите пазари също ще се радват на силни дни - очакваната добра реколта от грозде вече е факт, а тазгодишната кампания по домашно приготвяне на зимнина вече премина на етап "пукани люти чушлета в оцет" и "патладжани в доматен сос". За БФБ-София официално нищо не се чува, но пък се носи слухът, че от Рекордите на Гинес вече са готови с приза "Най-скучното място на планетата".
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеМомци, почвате да губите контрол върху себе си. Спрете малко и си починете!
За 14 години на борсата нямам нито един изгубен лев. Колко хора от форума могат да се похвалят с подобно нещо? Според мен са една шепа хора. Та малко не ви прилича да ме наричате аматьор
Коментар
-
[QU OTE=SOFIX;1059870865]Момци, почвате да губите контрол върху себе си. Спрете малко и си починете!
За 14 години на борсата нямам нито един изгубен лев. Колко хора от форума могат да се похвалят с подобно нещо? Според мен са една шепа хора. Та малко не ви прилича да ме наричате аматьор [/QUOTE]
Ако го смяташ докато не излезеш от позицията може и да е вярно, но това си е порочна практика...
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеЗа 14 години на борсата нямам нито един изгубен лев.
Коментар
-
Първоначално изпратено от s3 Разгледай мнениеДнес пак ли няма борса? А уж сме работен ден?
Догока БФБ няма да спазва работното време у нас, нали е наша си българска борса?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеСъвсем се побъркахте. Амин на българската борса и нейните най-заклети привърженици
Коментар
-
Първоначално изпратено от s3 Разгледай мнениеДнес пак ли няма борса? А уж сме работен ден?
Догока БФБ няма да спазва работното време у нас, нали е наша си българска борса?
То не само че няма чужди ама и във законното работно време не бачкат ....Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
За 14 години на борсата нямам нито един изгубен лев.
Коментар
-
Първоначално изпратено от balarev Разгледай мнениеПенсионираните шапкари,които едно време ставаха доброволни отряди по кварталите, а сега пазят платените паркинги, много обичаха обръщението "младеж".
Коментар
Коментар