If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Най-вече за вътрещарите..... За останалите.... супата!
Когато някой не се справя с нещо винаги ще си измисли оправданието което да го накара да се чувства добре. Някой психолог ще каже сигурно и точно определение за това нещо.
Успех ти желая, Forex Master, в това което си добър и се справяш!
Какво правят индивидуалните играчи при оборот около 200 хил, не е толкова от значение, дори не е шум.
Пенсионните са интересни, защо не правят нищо при условие, че нямат избор (очевидно не стават за навъ, вече няма доходност от депозити, вече се конкурират с НОИ) и трябва да инвестират на БФБ.
Taka е, въпроса е кога ще "зацепят" със "зъбчатките" в главите. Понеже кеша ги затрупва, май стават все по-неадекватни, не смогват да го управляват с добър профит. Нищо чудно много народ, като им види годишните резултати, да им бие шута и да се премести в нои. Всеизвестно е, че наближаващите кандидат-пенционери отместват предпочитанията си към сигурността. Лоша работа ако не покажат смелост, ако търсят и сигурност - могат да се заинтересуват дори от дивидентни бфб-дружества чийто акционерен дял би им осигурил в пъти по-голяма доходност от глупавия банков депозит. Да се надяваме, че ще расте броя на дивидентните. Може пък да са решили да се накалмучат в ipo-тата на сирма и онази измишльотина - руубар. че затова да се ослушват все още. В такъв случай щом им изтече срока да се надяваме, че ще се решат и на покупки и в други бфб-дружества
Поздрави на оптимистите, но ми се струва, че някои от тях май си продават картоните и то на доволна загуба. Не знам, но да се самоизбушваш от страх, без причина фундамент, не ми изглежда да е много хитро. Няма да се учудя ако батката се самонавие да се самоизбуши на флагмана За инсчето, холдчето и елтосчето не ми се мисли, къде може да ги закара.
Какво правят индивидуалните играчи при оборот около 200 хил, не е толкова от значение, дори не е шум.
Пенсионните са интересни, защо не правят нищо при условие, че нямат избор (очевидно не стават за навъ, вече няма доходност от депозити, вече се конкурират с НОИ) и трябва да инвестират на БФБ.
Поздрави на оптимистите, но ми се струва, че някои от тях май си продават картоните и то на доволна загуба. Не знам, но да се самоизбушваш от страх, без причина фундамент, не ми изглежда да е много хитро. Няма да се учудя ако батката се самонавие да се самоизбуши на флагмана За инсчето, холдчето и елтосчето не ми се мисли, къде може да ги закара.
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар