Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Тони виждал ли си кола която тръгва по нанадолнище а шофьора е излезнал да си купи цигари.... първо се мъчи да я догони ,после да се хване за задната броня ,после търси да сложи камък под гумата ,но най глупавото е да застанеш пред нея и да се мъчиш да я спреш... тогава колата ще остане без шофЕр...The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеМомчета и мъжки момичета, скоро ще гледаме така ......
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеТим лапа лапаха и имат поне 10-15 ВФ и отделно 6 пенсионни. Така че не са рекли не са спрели колата. Ама не щат.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеКакво ми казваш че бфб просто празнува оправдаването на Цв Цв. И скоро сме около 400?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Тони виждал ли си кола която тръгва по нанадолнище а шофьора е излезнал да си купи цигари.... първо се мъчи да я догони ,после да се хване за задната броня ,после търси да сложи камък под гумата ,но най глупавото е да застанеш пред нея и да се мъчиш да я спреш... тогава колата ще остане без шофЕр...
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеТимаджиите ли се мъчат да обърнат посоката, така ми харесваше на къде вървяхме.
Тони виждал ли си кола която тръгва по нанадолнище а шофьора е излезнал да си купи цигари.... първо се мъчи да я догони ,после да се хване за задната броня ,после търси да сложи камък под гумата ,но най глупавото е да застанеш пред нея и да се мъчиш да я спреш... тогава колата ще остане без шофЕр...
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеТимаджиите ли се мъчат да обърнат посоката, така ми харесваше на къде вървяхме.The strongest stand last.
Коментар
Коментар