Първоначално изпратено от pumpkin
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
Според мен ще има много изненадани хора ,особено при новото разместване на Софикс ,някои чакат 3 лева а скоро може да е видим под 2 лева
Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеКорекцията приключи,утре ерекция.
Според мен ще има много изненадани хора ,особено при новото разместване на Софикс ,някои чакат 3 лева а скоро може да е видим под 2 лева
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеКорекцията приключи,утре ерекция.Единствената ми препоръка: Консумирайте алкохолни напитки в умерени количества
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеКорекцията приключи,утре ерекция.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
тази тема ще Ви я подхвърля и тук , та най сетне да се включи някой вещ !
http://forum.investor.bg/forum/%D0%B...84%D0%B8%D1%8F
16:37:45 5Z2 / HZAG Зенит Агрохолдинг 4.000 5 000 20 000.00
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Е то какво да сменяш, то и конете се броят на пръсти колкото нас инвеститорите една шепа, къде да отидешМненията ми не са препоръки. Имам само една препоръка - не губете пари.
Коментар
-
Първоначално изпратено от TheSkorpion Разгледай мнение
Аз го приемам като възможност да си реорганизираме портфейлите и да сменим конете, влаковете, ракетите...
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
Спада е венаги по бърз от ръста и по тежък за понасяне !Мненията ми не са препоръки. Имам само една препоръка - не губете пари.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спящият бик Разгледай мнениеОмръзна ми вече, не е интересно...
Спада е венаги по бърз от ръста и по тежък за понасяне !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bond009 Разгледай мнениеИ други ще пукат гуми..
Това си е направо катастрофа според мен...Keep going ...
Коментар
Коментар