И други ще пукат гуми..
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от TheSkorpion Разгледай мнениеТака като гледам...По случая с грешното ребалансиране... понеже няма много сделки днес с трейс и неохим, от БфБ може да кажат, че компенсират хората с разликата на тогавашните цени с днешното дъно например и да гризнат дръвцето засегнатите...
Коментар
-
Last edited by BigBear; 11.09.2017, 17:31.Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.
Коментар
-
Така като гледам...По случая с грешното ребалансиране... понеже няма много сделки днес с трейс и неохим, от БфБ може да кажат, че компенсират хората с разликата на тогавашните цени с днешното дъно например и да гризнат дръвцето засегнатите...Мненията ми не са препоръки. Имам само една препоръка - не губете пари.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнение
Инвестирането на БФБ е рибарска работа, иска много чакане. Отделно се добави и хазартен елемент - ще сбъркат ли от БФБ този път компонентите на индекса или няма.
Та викаш да питам изнервени рибари колко им е голям .... портфейла :-)Мненията ми не са препоръка за търговия.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от margen Разгледай мнение
Готово! За някоя от следващите, ако мислиш, че има смисъл, би ли добавил въпрос за размера на портфейла от акции (без кеш и депозити)? Любопитно ми е що за инвеститори сме се събрали тук, а и всеки ще може да види, къде се намира спрямо общността.
Та викаш да питам изнервени рибари колко им е голям .... портфейла :-)Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнениеОтговор на Скуката - попълни анкета :-)
Пазарен ветропоказател 3Q 2017
Очаквания за основните български акции 3Q 2017Мненията ми не са препоръка за търговия.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
Мечке,то ветрове няма ти показатели търсиш?
Коментар
-
Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнениеОтговор на Скуката - попълни анкета :-)
Пазарен ветропоказател 3Q 2017
Очаквания за основните български акции 3Q 2017
зрители и кибици радиослушатели"!!!!!!Last edited by Grosss; 11.09.2017, 16:36.
Коментар
Коментар