Първоначално изпратено от 000
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от VNM Разгледай мнение
С итерес да ги развеселя допълнително, наистина ми е интересно становището на събутилниците ти по въпроса защо точно този месец тез продажби при фармата... ..
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеДори и меринджей от Столипеново може да стопли за какво иде реч - свалят цените по отделни позиции за да минат големи пакети на определена цена ... И за подобно упражнение не ти трябват много кинти нито тренировки цяло лято ...
Така чух да разправят пияндетата в бакалията - ама какво ли разбират те
Една как дори попита - що не ги минават пакетите на ОТС щом са такива тарикати ... мълчание и после всички се смяхме задружно ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеДори и меринджей от Столипеново може да стопли за какво иде реч - свалят цените по отделни позиции за да минат големи пакети на определена цена ... И за подобно упражнение не ти трябват много кинти нито тренировки цяло лято ...
Другата седмица ще се стабилизираме и посока леко нагорЕ...
Ама ноември и декември....може да тестваме 600-630..
Не е препоръка...
Коментар
-
Дали е луд е въпросът....И дали е същият и при Монбат или имаме пренасочване Монбат към Софарма
Малко, не са всички от мен но предполагам че колегата е постъпил по същият начин. Поне така се надявам.
Коментар
-
Дори и меринджей от Столипеново може да стопли за какво иде реч - свалят цените по отделни позиции за да минат големи пакети на определена цена ... И за подобно упражнение не ти трябват много кинти нито тренировки цяло лято ...
Една как дори попита - що не ги минават пакетите на ОТС щом са такива тарикати ... мълчание и после всички се смяхме задружно ...Last edited by Protokol; 13.09.2017, 13:18.За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Дали е луд е въпросът....И дали е същият и при Монбат или имаме пренасочване Монбат към Софарма)за да видя докъде ще върне.
Коментар
-
Първоначално изпратено от abc Разгледай мнениеЕкспат в последните месеци поддържаха по 100 000 броя и в бида и в аска с разлика от 1-2 ст.
Маркетмейкъри, все пак..
Днес ордерът им в бида липсва...
Коментар
-
Първоначално изпратено от johny-bravo Разгледай мнениеВсичко тръгна от лудия продавач на Софарма. Който има още кеш е доволенАко имаш излишни средства всеки месец от регулярния си доход високи цени не ти трябват. Въпрос на гледна точка. Аз не съм притеснен от случващото се, а гледам да се възползвам максимално.
Коментар
Коментар