If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Делта Сток доста агресивно рекламират! Няма ли да видим рекламка на някой взаимен фонд по ТВ вече? Днес двама тигъра стоят до мен в бар Торо в Пловдив. Единия обяснява как ще си купи панелка за 100-120К и след 5г. ще го продаде в най-лошия случай за същите пари, защото всичко било локация и жилищата не поевтиняват никога!!! Другия го убеждава да купува криптовалути и колко яка далавера е там!!! Ей голям купон това БГ печалбарите! Престои интересна седмица за мен! Успех на всички!
Много яко това за криптовалутите, Тони. Щом вече се говори и измежду тигрите по баровете, може би не е далече момента на разбалончването))))
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Сериозни скандали се разиграха по време на Общото събрание на Сдружение ПФК "Ботев".
То се проведе на базата на "канарчетата" в Коматево. Стана ясно, че президентът на тима Ангел Палийски е обявил, че утре ще си депозира оставката. Оставки още подават председателят на Сдружението Апостол Апостолов и членовете на УС Борис Гиздаков и Теодор Бочев. Очаква се всички те да не бъдат приети.
Г-на с тенджерите няма ли да се завърне на капиталовия, имаше попадение, а тая седмица покрай Софикса и на "Три уши" падение.
Делта Сток доста агресивно рекламират! Няма ли да видим рекламка на някой взаимен фонд по ТВ вече?
Днес двама тигъра стоят до мен в бар Торо в Пловдив. Единия обяснява как ще си купи панелка за 100-120К и след 5г. ще го продаде в най-лошия случай за същите пари, защото всичко било локация и жилищата не поевтиняват никога!!! Другия го убеждава да купува криптовалути и колко яка далавера е там!!!
Ей голям купон това БГ печалбарите!
Престои интересна седмица за мен!
Успех на всички!
колкото и да говоря на мой приятели за инвестиции все същото чувам - НИ и криптовалути......... иначе в акции не искат и 100лв да вкарат, не им се поемало риск :Д ама като всяко нещо и тука колелото ще се завърти и ще дойдат акциите на мода
Делта Сток доста агресивно рекламират! Няма ли да видим рекламка на някой взаимен фонд по ТВ вече?
Днес двама тигъра стоят до мен в бар Торо в Пловдив. Единия обяснява как ще си купи панелка за 100-120К и след 5г. ще го продаде в най-лошия случай за същите пари, защото всичко било локация и жилищата не поевтиняват никога!!! Другия го убеждава да купува криптовалути и колко яка далавера е там!!!
Ей голям купон това БГ печалбарите!
Престои интересна седмица за мен!
Успех на всички!
Горанов е за трепане, че не ги приватизира толкова време!!!
Да чакате Черешаря нещо да приватизира, ще има да почакате! Човека иска да национализира (парите на пенсионните фондове), вие очаквате да върви в обратната посока!?
Коментар