Първоначално изпратено от vankel
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнениеПълна пародия е БАНТУСТАНСКАТА, "грешка" Българската БОРСА!!
На всеки 6 месеца "грешка" в индекса.
Много ми е мъчно, че 15 години от активния си живот загробих в тези л..на!
Нямам нито Неохим, нито Трей гневът ми е принципен!!!!!!!!!!!!!!!
Крайно време е за оставки в ръководтвото на борсата!!!!!!!! Няма бъдеще за такъв "пазар", такива "грешниоци" (палатени или не)!
++
Ако можеше да шортим некадърността им досега да сме станали мултимилионери всички....
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнениеПълна пародия е БАНТУСТАНСКАТА, "грешка" Българската БОРСА!!
Крайно време е за оставки в ръководтвото на борсата!!!!!!!! Няма бъдеще за такъв "пазар", такива "грешниоци" (палатени или не)!
Коментар
-
Пълна пародия е БАНТУСТАНСКАТА, "грешка" Българската БОРСА!!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Минка, печели се на дребно..То за толкова и на форекса може да печелиш, а за криптовалутите не ми се говори...Колко месеца минаха за да вземеш някой лев от Трейса или ИХЛБЛ и то на късмет..Сиромашка радост, малък неликвиден пазар без чужди инвеститори.., ама някои и на малко се радват и все се хвалят..
Last edited by Kiro; 08.09.2017, 14:12.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеАбе навъдиха се едни големи играчи и майстори на правене на пари..Колко пари правят и защо спамят е отделен въпрос..Все са доволни все се хвалят..Нали са чиновници на заплата- бранят си статуквото..А индекса след 9 години си стои на 700 пункта..Ами като сте толкова доволни взимайте репа, продавайте апартаменти и купувайте акции.Засега оборота е за доволни дребни риби, а едрите не искат да им вярват на хвалбите , че се правят пари и не идват..
Коментар
-
Първоначално изпратено от bat sali Разгледай мнениеГолямата патардия отшумя за 30 минути..........
Коментар
-
Абе навъдиха се едни големи играчи и майстори на правене на пари..Колко пари правят и защо спамят е отделен въпрос..Все са доволни все се хвалят..Нали са чиновници на заплата- бранят си статуквото..А индекса след 9 години си стои на 700 пункта..Ами като сте толкова доволни взимайте репа, продавайте апартаменти и купувайте акции.Засега оборота е за доволни дребни риби, а едрите не искат да им вярват на хвалбите , че се правят пари и не идват..
Коментар
Коментар