Първоначално изпратено от kubrat
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеЧестно казано не ви разбирам проблемите. Не може ли просто да се правят пари на борсата вместо да се мрънка? Според мен не е толкова трудно.Пък как точно ги успокоява този фундамент като днес го има, утре- не, нямам никаква представа..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Intern-trader Разгледай мнениеВ момента масовото инвестиционно поведение само на мен ли ми се струва абсурдно - купуване на новите позиции в Софикса, продажби на безумни равнища от гл. т. на фундамента на акциите на излизащите от Софикса или тези с намаляваща тежест. Цялата борса се движи ирационално от това какво ще купуват и продават фондовете, на база на Софикса. В резултат - поява на търгуващи се ликвидни балони и неликвидни подценени акции, евентуално бъдещо разочарование и намаляне още повече на притегателността на борсата за инвестиции. Само на мен ли ми се струва така?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Intern-trader Разгледай мнениеВ момента масовото инвестиционно поведение само на мен ли ми се струва абсурдно - купуване на новите позиции в Софикса, продажби на безумни равнища от гл. т. на фундамента на акциите на излизащите от Софикса или тези с намаляваща тежест. Цялата борса се движи ирационално от това какво ще купуват и продават фондовете, на база на Софикса. В резултат - поява на търгуващи се ликвидни балони и неликвидни подценени акции, евентуално бъдещо разочарование и намаляне още повече на притегателността на борсата за инвестиции. Само на мен ли ми се струва така?
- 1 like
Коментар
-
В момента масовото инвестиционно поведение само на мен ли ми се струва абсурдно - купуване на новите позиции в Софикса, продажби на безумни равнища от гл. т. на фундамента на акциите на излизащите от Софикса или тези с намаляваща тежест. Цялата борса се движи ирационално от това какво ще купуват и продават фондовете, на база на Софикса. В резултат - поява на търгуващи се ликвидни балони и неликвидни подценени акции, евентуално бъдещо разочарование и намаляне още повече на притегателността на борсата за инвестиции. Само на мен ли ми се струва така?
- 1 like
Коментар
-
Изважда следните емисии от базата на BG TR30:
4IN Инвестор.БГ АД-София
6S5 Сила Холдинг АД-Стара Загора
6S6 Софарма имоти АДСИЦ-София
6S7 Синергон Холдинг АД-София
и добавя следните емисии:
GTH Инвестиционна Компания Галата АД-Варна
58E Химснаб България АД-София
RGL Регала Инвест АД-Варна
5ODE Кораборемонтен завод Одесос АД-Варна
КРАСОТА!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Само да попитам , а защо не се покачи в изминалите 9г. по този начин... И аз бих се радвал да стане и го допускам в мечтите си, но не виждам фактори и причини това да стане.Бих се радвал в близките 5 години поне да стане 1200-1500 и то , ако се промени икономическата среда и се проведат реформи..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеКои неща за СОФИКС 1000 или за 1800Събитията не винаги отговарят на очакванията!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеТова, че това е само една година за изминалите 9.Можеш ли да сметнеш, ако не за всеки 9години , а за всеки 7 скачаме с 30% процента, колко време ни трябва за да достигнем нивото от 2008гНещо много са слабички темповете на растеж за период от 9 години...Моля дай прогноза кога очакваш СОФИКС 1000 и СОФИКС 1800Събитията не винаги отговарят на очакванията!
Коментар
-
Говориш много пожелателно и мечтателно..Засега няма факти за такива инвеститори..Даже няма наченки..Напротив в последните години има голям спад на такива инвеститори..Ръста през последната година се дължи до голяма степен на фонда на Н.Василев.Имаш ли теория защо точно тук ще дойдат при сегашните условия и икономика стотиците милиони долари- евра, а не в нашите конкуренти, които засега ни изпреварват по всички показатели..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеАми то някои са доволни и на малко , а други и на много не са доволни.Ти може и да си доволен на 3-4%, а другите да искат 10-12%...Щом не те интересува нивото от 2008г. какви големи инвеститори чакаш и кога..Можеш ли да ни обясниш защо все още не идват големите инвеститори , а в Румъния, Чехия и Словакия ходят..Явно големите инвеститори имат различни критерии от твоите и не са доволни от БФБ и не си влагат парите тук..Кога точно ги чакаш..
Коментар
Коментар