If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Момци, почвате да губите контрол върху себе си. Спрете малко и си починете!
За 14 години на борсата нямам нито един изгубен лев. Колко хора от форума могат да се похвалят с подобно нещо? Според мен са една шепа хора. Та малко не ви прилича да ме наричате аматьор
За 14 години на борсата нямам нито един изгубен лев. Колко хора от форума могат да се похвалят с подобно нещо? Според мен са една шепа хора. Та малко не ви прилича да ме наричате аматьор
Уаууууу...
И да пада и да се качва БФБ, няма значение за теб.....Комисионните са сигурни....
Ако искаш един съвет от мен вземи и си смени ника от Софикс на Аматьор.Според мен много ще ти пасва.Има още много да учиш моето момче.Казвам ти го с добро.Опитните играчи са видяли много и не вярват в дядо Коледа.Те са предпазливи и обикновено с насмешка гледат на постове за Ъп,изтърване на бързи влакове и мачкане на мечки.
чакай, чакай, чакай!
Как така ЕУБГ, СФАРМ, БРЕФ и АЛБЕНА са в горно ценово положение?!?!?!
Тони, при ЕУБГ натиска продава под 70 ст и някой купува на 74 ст по стотина бр....При албена поръчките купува са по 45 лв по памет а при Неохим по 41 лв...а при Бреф с 50 бр се качва на максимум...при Софарма нещата за вече за 2 лв...Не е препоръка...
При всичките в края на сесията се купуват по 10 бр. за да се качи акцията и после спят до следащото мощно продаване...
Не е препоръка..
Поздрави!
П.П. Бревчето на 40 ст а атерата около 2 лв...как виждаш това..
Не искам да ви плаша но всички манипулируеми акции са в горно ценово положение...
Холдинг варна ,неохим ,албенка ,еубг,ссв,бреф,софарма,хика ....другата седмица може да паднеме под 440...
чакай, чакай, чакай!
Как така ЕУБГ, СФАРМ, БРЕФ и АЛБЕНА са в горно ценово положение?!?!?!
Коментар