If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Прилепов, аз имам глава на раменете и на нея вярвам не съм овца от стадото за да слушам овчаря какво ми говори
Какъв ЕЦ какви 5 леФФа има един пиян финландец набит там и ако мислиш че той отдавна не е в играта
Юнак Мито - той сигналите от космоса ги лови... затуй му служи главата...
а и за баланс е главата - нали равновесие трябва да пази...
Нве притежавам акции на ПИБ! Но ме дразни наглото тролене!
Прилепов, аз имам глава на раменете и на нея вярвам не съм овца от стадото за да слушам овчаря какво ми говори
Какъв ЕЦ какви 5 леФФа има един пиян финландец набит там и ако мислиш че той отдавна не е в играта
Мито, стига си консумирал алкохол в работно време Честно казано отговаряш неадекватно, като трол, на който му плащат само да се намира на приказки тук. Моля те, направи услуга на всички ни и вземи ходи във форума на Блиц да си ги разтягаш тези локуми.
Не знам какво имаш на раменете, но явно нямаш никаква представа какви проверки се правят, така че спри с тенденциозните глупости.
Мито, значи викаш ЕС не са институция за теб. Я ти кажи на кой вярваш тогава?
Като за края на тримесечието, ще видим ли някакво раздвижване от фондовете?
НЕ!
Пералнята БФБ не работи понастоящем! Юнаците чакат изборите, а и са се снишили предвид предстоящите проверки на ПФ и застрахователи... а да не забравяле и банковите проверки...
Коментар