IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Според мен на хазартните люде не им прилягат дивидентни акции.

Коментар

• Всички викат ръст ама има само пръст.Гръцка му работа .

Коментар

• Пипи имам като твойте дивидентни боклуци.кажи ръъъъст

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
          За да те дразня бе Архи....
          Успокой нервата, по борсите са важни спокойствието и силната храна, с добра
          напитка..

ПС Ти няма ли накрая все пак да споделиш какво имаш тук, не за друго, просто да знаем где да наблегнем...
          На бфб той няма нищо.Има на Форекса уж .

Коментар

• Фаянс що гониш младежите бре.Да не би цунами да заля Форекса?

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
              Ами пипи кат не те интересува що пишеш тука бря. Мааааааарш в еврейската тема нусе дето си бъркате в нуслето и дето всички сте велики и май сте на загуба като ви гледам трейдовете. мухахаааааааа
              За да те дразня бе Архи....
              Успокой нервата, по борсите са важни спокойствието и силната храна, с добра
              напитка..

ПС Ти няма ли накрая все пак да споделиш какво имаш тук, не за друго, просто да знаем где да наблегнем...
              Last edited by pipbel; 14.07.2015, 16:18.

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                Ами пипи кат не те интересува що пишеш тука бря. Мааааааарш в еврейската тема нусе дето си бъркате в нуслето и дето всички сте велики и май сте на загуба като ви гледам трейдовете. мухахаааааааа
                Как е, лице, ще се оттласваме ли нагоре най-сетне?

Коментар

• Ами пипи кат не те интересува що пишеш тука бря. Мааааааарш в еврейската тема нусе дето си бъркате в нуслето и дето всички сте велики и май сте на загуба като ви гледам трейдовете. мухахаааааааа

Коментар

• Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнение
                    Вероятно летаргията на БФБ ще продължи дълго , което е добре за тези с постоянните и що годе предвидими доходи.
                    Лично аз смятам че натискът върху ключови играчи , а именно пенсионните фондове ще продължи поради демографската картина у нас в това число и необходимостта от истинско самоосигуряване .
                    Смятам че скоро няма да станем свидетели на осезаем ръст или спад. Продавачи няма а за купувачи просто не ми се мисли. Та кой би инвестирал големи средства в регион където през 2-3 години се разиграват разни Гръцки драми.

Не е препоръка за каквото и да било.
                    Абсолютно вярно!!

Коментар

• Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнение
                      Защо според теб тяхната борса работи по-добре от нашата и привлича и задържа чуждестранни инвеститори с всички бонуси от това?
                      Ачи и доста по евтина от великото бфб.
                      Цената винаги има значение !

Коментар

Казваш много верни неща, но си омесил несъвместими теми (борса, китайски рутери, масажисти и ИТ сектор).

Защо според теб тяхната борса работи по-добре от нашата и привлича и задържа чуждестранни инвеститори с всички бонуси от това?

Но ми спести аргумента за добре работещите закони - ако си джиткал реално с румънския пазар щеше да знаеш, че това добре работещото го има само по телевизора
                        Просто събирам всичко на куп и виждам че в RO картинката е по-добре от BG.
                        Иначе както казваш БФБ си има своя собствена логика. Просто споделям мнение и то е че ако сме живи и здрави и има някой лев отгоре ще си допълвам и то щото няма къде другаде.
                        Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа

Коментар

Не мисля че сравнението с Румъния е удачно поради много причини , включително и това че законодателството им работи далеч по-добре от нашето.Много Китайски заводи например се намират в Румъния включително TP-Link и много други.
                          Наши вносители предпочитат да внасят от съседката ни вместо от Китай вече(няма да споменавам марки).Един от най-големите онлайн търговци в БГ на дребно е Румънски и това не е случайно.
                          От много време тук разчитаме на туризма. Ние не създаваме инженери и високо квалифицирани кадри а вместо това произвеждаме хотелиерски персонал( масажисти , чистачи , готвачи и др.)
                          Ако някой голям инвеститор желае да отвори завод у нас не мисля че ще го направи така лесно.
                          Иначе в ИТ сектора ще годе сме добре и то не благодарение на образованието ни а на някои академии и интернет разбира се.
                          Казваш много верни неща, но си омесил несъвместими теми (борса, китайски рутери, масажисти и ИТ сектор).

Но ми спести аргумента за добре работещите закони - ако си джиткал реално с румънския пазар щеше да знаеш, че това добре работещото го има само по телевизора

Коментар

Ако погледнеш Румъния, ще видиш, че не си прав за региона. Пазарите стават все по-глобални и ако акомодейтнеш американеца да инвестира тук, то той най-малкото ще разгледа тази възможност. Същото важи за германеца, южнокорееца и пр.

Хайде сега ми кажи обаче, ако си английско-говорящ как ще си събереш инфо за пазара, емитентите, говоря актуално инфо, което може да послужи за база за актуален анализ и инвестиционно решение. И това е само отправна точка, има още много неща, които тук ги няма, но пък в Румъния са ги направили и там алъш-вериша е в пъти по-добре. За Полша да не говорим.

Не ми се навлиза в подробности, но тази мантра за скапания регион, ПФ и пр. е много далеч от реалните проблеми на БФБ. Когато в един град е пълно с лъскави молове. никой не може да очаква от нормален човек да ходи да си купува съмнителни по качество гащи от кварталния кооперативен пазар в Младост 3 в съмнителна компания на умрели от глад продавачи и потънали в дълбока дрямка престарели пазачи в ъгъла. Няма как да стане.
                            Не мисля че сравнението с Румъния е удачно поради много причини , включително и това че законодателството им работи далеч по-добре от нашето.Много Китайски заводи например се намират в Румъния включително TP-Link и много други.
                            Наши вносители предпочитат да внасят от съседката ни вместо от Китай вече(няма да споменавам марки).Един от най-големите онлайн търговци в БГ на дребно е Румънски и това не е случайно.
                            От много време тук разчитаме на туризма. Ние не създаваме инженери и високо квалифицирани кадри а вместо това произвеждаме хотелиерски персонал( масажисти , чистачи , готвачи и др.)
                            Ако някой голям инвеститор желае да отвори завод у нас не мисля че ще го направи така лесно.
                            Иначе в ИТ сектора ще годе сме добре и то не благодарение на образованието ни а на някои академии и интернет разбира се.
                            Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа

Коментар

Вероятно летаргията на БФБ ще продължи дълго , което е добре за тези с постоянните и що годе предвидими доходи.
                              Лично аз смятам че натискът върху ключови играчи , а именно пенсионните фондове ще продължи поради демографската картина у нас в това число и необходимостта от истинско самоосигуряване .
                              Смятам че скоро няма да станем свидетели на осезаем ръст или спад. Продавачи няма а за купувачи просто не ми се мисли. Та кой би инвестирал големи средства в регион където през 2-3 години се разиграват разни Гръцки драми.

Не е препоръка за каквото и да било.
                              Ако погледнеш Румъния, ще видиш, че не си прав за региона. Пазарите стават все по-глобални и ако акомодейтнеш американеца да инвестира тук, то той най-малкото ще разгледа тази възможност. Същото важи за германеца, южнокорееца и пр.

Хайде сега ми кажи обаче, ако си английско-говорящ как ще си събереш инфо за пазара, емитентите, говоря актуално инфо, което може да послужи за база за актуален анализ и инвестиционно решение. И това е само отправна точка, има още много неща, които тук ги няма, но пък в Румъния са ги направили и там алъш-вериша е в пъти по-добре. За Полша да не говорим.

Не ми се навлиза в подробности, но тази мантра за скапания регион, ПФ и пр. е много далеч от реалните проблеми на БФБ. Когато в един град е пълно с лъскави молове. никой не може да очаква от нормален човек да ходи да си купува съмнителни по качество гащи от кварталния кооперативен пазар в Младост 3 в съмнителна компания на умрели от глад продавачи и потънали в дълбока дрямка престарели пазачи в ъгъла. Няма как да стане.

Коментар

• На мен пък ми се струва перфектно за вход време по разни позиции.

Коментар

Working...
                                X