Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнениеНяма и 70 к оборот - басиVanitas vanitatum...
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеБраво на пичовете, това също радва:
2008 г. - 26,00 лв. бруто за 1 бр. акция
2009 г. - 7,40 лв. бруто за 1 бр. акция
Да тръгне БФБ трябват такива мениджъри , дето могат да делят на повече от едно.
- Тихоо... само люкет
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение- Лев и нещо е от получени дивиденти , а остатъка е от не получени от 2008г.
2008 г. - 26,00 лв. бруто за 1 бр. акция
2009 г. - 7,40 лв. бруто за 1 бр. акция
Да тръгне БФБ трябват такива мениджъри , дето могат да делят на повече от едно.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениебраво за успеха. безспорен е.
тия холдинг Дунав какви пакети всъщност държат .....това годишна печалба ли е или раздават трупано много години кешче
- Лев и нещо е от получени дивиденти , а остатъка е от не получени от 2008г.
Коментар
-
.
тия холдинг Дунав какви пакети всъщност държат .....
http://www.holding-dunav.com/?lang=bg&r=home/t96
Основното е БДИН-Видин,строителство на всичко
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение- При мен трябва да влязат ~3 300 , при положение че средната ми на придобиване е = 1,727
- а ти си тракай .....
Иначе и в кварталната бакалия да инвестираш за последната година доходността е по-добра от тукLast edited by MrSi; 17.07.2015, 16:20.Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение- При мен трябва да влязат ~3 300 , при положение че средната ми на придобиване е = 1,727
- а ти си тракай ....
Коментар
-
- а ти си тракай ....
тия холдинг Дунав какви пакети всъщност държат .....това годишна печалба ли е или раздават трупано много години кешчеНе спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеТези само с двесте хиляди акции, затуй толку много вземат. При 20 млн. акции щеха да са на 6 стинки дивидент.
- При мен трябва да влязат ~3 300 , при положение че средната ми на придобиване е = 1,727
- а ти си тракай ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеТъй като няма тема за Х-нг "ДУНАВ"- Враца , в една тема за дивидентните "кучута"
на БФБ , на първо място бях класирал именно тази и на 2ро,- Зл. лев х-нг
-"ХД Дунав АД-Враца представи уведомление за паричен дивидент.
Решението за разпределяне на паричен дивидент е взето на ОСА на дружеството проведено на 17-07-2015 г. в Враца 3000. На ОСА е гласуван дивидент за 2014 г. в общ размер на 1330131.89 Размер на дивидента за една акция бруто - 6.1866 лв. Размер на дивидента за една акция нето (само за акционери физически лица) - 5.8772 (само за акционери физчески лица) лв. "
Коментар
-
С голямо мнозинство Бундестагът гласува да даде на правителството на канцлера Ангела Меркел мандат да възобнови преговорите за трети спасителен заем от ЕС и МВФ за Гърция. Депутатите подкрепиха подновяването на преговорите за 86 милиарда евро с 439 гласа "за", 119 "против" и 40 "въздържали се". 50 депутати от управляващата ХДС/ХСС бяха против.
Коментар
-
Тъй като няма тема за Х-нг "ДУНАВ"- Враца , в една тема за дивидентните "кучута"
на БФБ , на първо място бях класирал именно тази и на 2ро,- Зл. лев х-нг
-"ХД Дунав АД-Враца представи уведомление за паричен дивидент.
Решението за разпределяне на паричен дивидент е взето на ОСА на дружеството проведено на 17-07-2015 г. в Враца 3000. На ОСА е гласуван дивидент за 2014 г. в общ размер на 1330131.89 Размер на дивидента за една акция бруто - 6.1866 лв. Размер на дивидента за една акция нето (само за акционери физически лица) - 5.8772 (само за акционери физчески лица) лв. "
Коментар
Коментар