IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от HiperioN Разгледай мнение
    Тия дето просят са предимно роми. Замислял ли си се , че сакатите просяци по улиците получават огромни привилегии от държавата за инвалидността им. Хората , даващи им пари за мен са силно заблудени , че помагат и правят добро. Хем те крадат, хем им даваш пари. Няма такава идиотия.
    В България в момента има повече инвалиди отколкото е имало след война. Как става това? Трябва да се дава САМО на истинските инвалиди.
    Напълно съм съгласен сьтака изложеното.Трябва да се помага на истинските инвалиди.За мангалите трябва да се осигури заетост подобна в строителни войски.

Коментар

• Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнение
      Отговарям от името на Батя:

"Съвсем скоро ще се случи. БФБ в момента е една натегната пружина и като се изпружи, накрая всички песимисти ще гледат ей така: "

Поздрави на всички!
      ++
      Не е препоръка... !!!
      "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• А духовните инвалиди освен да не досаждат постоянно във форума какво да ги правим

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
          Според теб кога ще се случи това ?
          Отговарям от името на Батя:

"Съвсем скоро ще се случи. БФБ в момента е една натегната пружина и като се изпружи, накрая всички песимисти ще гледат ей така: "

Поздрави на всички!

Коментар

• Тия дето просят са предимно роми. Замислял ли си се , че сакатите просяци по улиците получават огромни привилегии от държавата за инвалидността им. Хората , даващи им пари за мен са силно заблудени , че помагат и правят добро. Хем те крадат, хем им даваш пари. Няма такава идиотия.
            В България в момента има повече инвалиди отколкото е имало след война. Как става това? Трябва да се дава САМО на истинските инвалиди.

Коментар

Следваща крачка в правилната посока са инвалидите. Просят , работещите глупаци им дават пари , а после си взимат инвалидната пенсия и не си плащат тока и данъците.
              Това повече никога но го споменавай.Пази боже да не те накаже съдбата с инвалидност.За инвалидите винаги трябва да се дава,но на циганите никога.Те са зараза.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                Абе трябва му на пазара едно рамо от един двама институционални.. да направят първите 10-15% нагоре и после колелото ще се завърти и ускорява от самосебе си
                Според теб кога ще се случи това ?

Коментар

• Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнение
                  Троле,
                  дреми ми на к.ра дали е 468 или 438 например... важното е, че неизбежно ще иде на 700, а после и на 900....

А сега се кефя с цяло сърце на прекрасното лято!
                  Хуне така ми харесваш.Пораснал си !! И аз мисля като теб но до 900 много вода ще изтече.Може и да остареем до тогава.Важното е през това време да има спадове.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
                    Естествено!! Кефя се че отива към моето 450 ниво което съм посочил в анкетата в началото на годината.
                    Браво Ташунко, като нищо може да познаеш
                    Не е препоръка... !!!

Коментар

• Не че тия дето се правят на болни и си работят са цвете за мирисане...

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
                        Всички го забелязваме това, но ти ми се виждаш най-развълнуван
                        Естествено!! Кефя се че отива към моето 450 ниво което съм посочил в анкетата в началото на годината.

Коментар

• Следваща крачка в правилната посока са инвалидите. Просят , работещите глупаци им дават пари , а после си взимат инвалидната пенсия и не си плащат тока и данъците.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                            Абе трябва му на пазара едно рамо от един двама институционални.. да направят първите 10-15% нагоре и после колелото ще се завърти и ускорява от самосебе си
                            Няма ли да е добре също така държавата да забрани продажбите!? Като в Китай !?
                            Не е препоръка... !!!

Коментар

Малко , но от сърце

http://www.dnes.bg/obshtestvo/2015/0...li-deca.270020

Дано да продължават в същия дух и скоро да има още положителни реформи.

Крачка в правилната посока е това решение, но трябват още мерки срещу превръщането на раждането в бизнес.

Коментар

• Малко , но от сърце

http://www.dnes.bg/obshtestvo/2015/0...li-deca.270020

Дано да продължават в същия дух и скоро да има още положителни реформи.

Коментар

Working...
                                X