Първоначално изпратено от HiperioN
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнениеОтговарям от името на Батя:
"Съвсем скоро ще се случи. БФБ в момента е една натегната пружина и като се изпружи, накрая всички песимисти ще гледат ей така:"
Поздрави на всички!Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
ivandavidov
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеСпоред теб кога ще се случи това?
"Съвсем скоро ще се случи. БФБ в момента е една натегната пружина и като се изпружи, накрая всички песимисти ще гледат ей така:"
Поздрави на всички!
Коментар
-
Тия дето просят са предимно роми. Замислял ли си се , че сакатите просяци по улиците получават огромни привилегии от държавата за инвалидността им. Хората , даващи им пари за мен са силно заблудени , че помагат и правят добро. Хем те крадат, хем им даваш пари. Няма такава идиотия.
В България в момента има повече инвалиди отколкото е имало след война. Как става това? Трябва да се дава САМО на истинските инвалиди.
Коментар
-
Първоначално изпратено от HiperioN Разгледай мнениеСледваща крачка в правилната посока са инвалидите. Просят , работещите глупаци им дават пари , а после си взимат инвалидната пенсия и не си плащат тока и данъците.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеАбе трябва му на пазара едно рамо от един двама институционални.. да направят първите 10-15% нагоре и после колелото ще се завърти и ускорява от самосебе си?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнениеТроле,
дреми ми на к.ра дали е 468 или 438 например... важното е, че неизбежно ще иде на 700, а после и на 900....
А сега се кефя с цяло сърце на прекрасното лято!!! И аз мисля като теб но до 900 много вода ще изтече.Може и да остареем до тогава.Важното е през това време да има спадове.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеЕстествено!! Кефя се че отива към моето 450 ниво което съм посочил в анкетата в началото на годината.Не е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеВсички го забелязваме това, но ти ми се виждаш най-развълнуван
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеАбе трябва му на пазара едно рамо от един двама институционални.. да направят първите 10-15% нагоре и после колелото ще се завърти и ускорява от самосебе сиНе е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от HiperioN Разгледай мнениеМалко , но от сърце
http://www.dnes.bg/obshtestvo/2015/0...li-deca.270020
Дано да продължават в същия дух и скоро да има още положителни реформи.
Крачка в правилната посока е това решение, но трябват още мерки срещу превръщането на раждането в бизнес.
Коментар
-
Малко , но от сърце
http://www.dnes.bg/obshtestvo/2015/0...li-deca.270020
Дано да продължават в същия дух и скоро да има още положителни реформи.
Коментар
Коментар