IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Добро утро!
    Ще ги напъваме ли?

Коментар

• 13 стинки, ти верно ли? При загубени поне 50 стинки до левче от последното движение. Тъпо ми се струва, аз последния път имах мисля 11 стинки към ту стойността на акцията ми се видя направо като подигравка...

А и реално погледнато моренцето си е за твоя сметка
      Last edited by pepe1234; 14.07.2015, 00:25.

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
        Ето ТУК
        Ихааа...Какъв кеф, моренцето за сметка на Трейс Сърдечно благодаря за информацията.

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
          Ей, като каза дивидент какво стана? Аз от Трейските ще взема ли дивидент? Една компания да имам и да не съм в час..
          Ето ТУК

Коментар

Нищо няма да продавам, защото имам още малко кеш, а и дивидентите идват
            Ей, като каза дивидент какво стана? Аз от Трейските ще взема ли дивидент? Една компания да имам и да не съм в час..

Коментар

• Първоначално изпратено от звездоброец Разгледай мнение
              вече официално имаме сделка при гърците, но продължаваме да дълбаем.. не е на добре работата колеги.. (имам акции)
              Чо,хима тръгна до няколко дена и другите

Коментар

• вече официално имаме сделка при гърците, но продължаваме да дълбаем.. не е на добре работата колеги.. (имам акции)

Коментар

Абе гледам, че мечетата и на европейските пазари яко ги напъват.
                  Горкия Архи....

Коментар

• Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнение
                    И какво и е на графиката. Не си ли чувал за фигура низходящ клин - falling wedge . Развръзката е 95% вероятно да е Софикс около 900 . Проблеми може да има само ако се обезсили отивайки надолу . На такава хубава графика и Борисов не може да повлияе негативно
                    Хубаво, само да я видиш развръзката преди 2025г.....иначе си оставаш в клина...

Коментар

• Абе гледам, че мечетата и на европейските пазари яко ги напъват.

Коментар

• Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнение
                        И какво и е на графиката. Не си ли чувал за фигура низходящ клин - falling wedge . Развръзката е 95% вероятно да е Софикс около 900 . Проблеми може да има само ако се обезсили отивайки надолу . На такава хубава графика и Борисов не може да повлияе негативно
                        той IPO още не знае какво означава, а ти очакваш за низходящ клин да е чувал...
                        fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от neww Разгледай мнение
                          Защо не отворихме с Гап
                          помисли 3 дни и ако не се сетиш ще ти кажа...
                          fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Защо не отворихме с Гап

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
                              Което е равносилно на това акциите да се качват, но да нямаш акции. Ала за твоята болка има решение: продаваш и купуваш по-евтино. Както се казва - играеш тренда.
                              Аре бе, играеш тренда
                              Май много малко хора го играят така, щото никой не продава. Нещо бая изчерпан изглежда тоя тренд след 14-15 месеца продажби, все по-слаби стават.
                              Bulls on BSE

Коментар

• Само бой и е...

Коментар

Working...
                                X