IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• http://www.dnevnik.bg/pazari/2011/02..._ot_vunshniia/

Коментар

• Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнение
      Всичко с тия %-ти е много относително...
      Да кажем депозита ти е 100-200 хил. лева. Не зависимо какво става, ти ще си получи парите + лихвата за периода. Айде пробвай да купиш акции на една компания за 100 хил. лева. и на следващия ден да разкешиш с 5-6% печалба.. Шанса реално клони към 0.
      хахаха,кой е казал,че трябва да налея всички кинти по една позиция?!?200К са 10 от най-ликвидните позиции по 20К лева, които при оборотите от последния месец ще ги изкарам точно за две-три сесии без да бутам цените надолу!Миналата седмица съм преструктурилал голяма част от портфейла ми и оборота е доста голям,пък проблеми нямах...И за твое сведение - дали можеш в рамките на 1 ден да изтеглиш 200К от банката?Май не си имал толкова кинти на депозит и не ти е ясно каква е процедурата...
      препоръки не давам

Коментар

• За богатите си прав, но какво да правим когато бедните не искат да си правят депозити като тях

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
          Не ме интересува, че има инфлация, акциите и стоките поскъпват- МИНАВАМ НА ДЕПОЗИТИ- ТАМ Е ДАЛАВЕРАТА

Келешът, който лапа разни тлъсти работи, ще ти обясни, колко много ще спечелиш.

Коментар

• Първоначално изпратено от stani Разгледай мнение
            Тази седмица кабелите 15% нагоре-факт.По-миналата Метал Варна 20% нагоре-факт.Сакар Свиленград 20%нагоре-факт.Захар ,олио ,брашно поне по 30%за 3 месеца-факт.
            Недвижими имоти 30% надолу... Факт!... Нещата се компенсират.

Лошото по света и у нас е, че "компенсацията" е в погрешната посока, защото богатите стават още по-богати а масата на обедняващите все повече се увеличава!
            Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Не ме интересува, че има инфлация, акциите и стоките поскъпват- МИНАВАМ НА ДЕПОЗИТИ- ТАМ Е ДАЛАВЕРАТА

Коментар

• Форех за приятеля ми кредит е мръсна дума,освен това парите са му с платени данъци ако за това ще ти е следващия въпрос.

Коментар

• Тази седмица кабелите 15% нагоре-факт.По-миналата Метал Варна 20% нагоре-факт.Сакар Свиленград 20%нагоре-факт.Захар ,олио ,брашно поне по 30%за 3 месеца-факт.

Коментар

• Първоначално изпратено от stani Разгледай мнение
                    тази седмица разговарях с приятел с излишна 6 цифрена сума от бизнеса му.Гложди го инфлацията в момента.
                    Да вземе да си погаси предсрочно бизнес кредитите с "излишните" пари и ще се успокои...

Предполагам... не си тръгнал да ни убеждаваш, че хората с депозити са тъжни и умислени, а хората с кредити са усмихнати и щастливи?!
                    Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• АЗ НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАМ- ЩЕ МИНАВАМ НА ДЕПОЗИТИ

Коментар

• тази седмица разговарях с приятел с излишна 6 цифрена сума от бизнеса му.Гложди го инфлацията в момента.Представям си хората наистина със такива депозити.Той решение ще си намери да си докара двуцифрена доходност /борси не го интересуват/ ами хората с депозити дали така мислят

Коментар

• ВНИМАНИЕ- РЕШИЛ СЪМ ДА СТАВАМ БОГАТ- ЩЕ РАЗПРОДАМ ВСИЧКИТЕ СИ АКЦИИ И ЩЕ НАПРАВЯ ИЗГОДНИ ДЕПОЗИТИ- МОЛЯ ПРЕПОРЪЧАЙТЕ МИ ВАШИТЕ УСЛОВИЯ

Коментар

• Мечетата трябва да ядат повече шоколад, че напоследък са много анемични.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                              Ама ти с лихвите ли пазаруваш, аз си ползвам карти-те и кеш. Не знаех, че само хората с депозити могат да пазаруват. Да взема да си направя и аз един. Кажи къде е далаверата
                              кире, обхванало те е някакво умопомрачение... Предполагам, че си пренапрегнат от въпроса "да се полакомя ли още малко или да се спасявам...?"

Какво неясно видя в това което съм написал? Защо реши че хората с депозити не могат да имат карти и пазаруват само в брой? Аз специално имам всякакви и кредитни и дебитни и предплатени...

Коментар

• Ама ти с лихвите ли пазаруваш, аз си ползвам карти-те и кеш. Не знаех, че само хората с депозити могат да пазаруват. Да взема да си направя и аз един. Кажи къде е далаверата

Коментар

X