Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! архив 1
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнениеВсичко с тия %-ти е много относително...
Да кажем депозита ти е 100-200 хил. лева. Не зависимо какво става, ти ще си получи парите + лихвата за периода. Айде пробвай да купиш акции на една компания за 100 хил. лева. и на следващия ден да разкешиш с 5-6% печалба.. Шанса реално клони към 0.препоръки не давам
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеНе ме интересува, че има инфлация, акциите и стоките поскъпват- МИНАВАМ НА ДЕПОЗИТИ- ТАМ Е ДАЛАВЕРАТА
Келешът, който лапа разни тлъсти работи, ще ти обясни, колко много ще спечелиш.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от stani Разгледай мнениеТази седмица кабелите 15% нагоре-факт.По-миналата Метал Варна 20% нагоре-факт.Сакар Свиленград 20%нагоре-факт.Захар ,олио ,брашно поне по 30%за 3 месеца-факт.
Лошото по света и у нас е, че "компенсацията" е в погрешната посока, защото богатите стават още по-богати а масата на обедняващите все повече се увеличава!Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от stani Разгледай мнениетази седмица разговарях с приятел с излишна 6 цифрена сума от бизнеса му.Гложди го инфлацията в момента.
Предполагам... не си тръгнал да ни убеждаваш, че хората с депозити са тъжни и умислени, а хората с кредити са усмихнати и щастливи?!Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеАма ти с лихвите ли пазаруваш, аз си ползвам карти-те и кеш. Не знаех, че само хората с депозити могат да пазаруват
. Да взема да си направя и аз един
. Кажи къде е далаверата
Какво неясно видя в това което съм написал? Защо реши че хората с депозити не могат да имат карти и пазаруват само в брой? Аз специално имам всякакви и кредитни и дебитни и предплатени...Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
�
Коментар