IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Оптимизъм на БФБ !!! 0.1

Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнение
    Ето как изглеждат фаворитите от списъка на Big Bear след 30 работни сесии към 11.02.11
    01.TRACE.......... /+/ 72.2 %
    02.CCB.............. /+/ 68.4 %
    03.FIB................ /+/ 49.3 %
    04.SOFBT.......... /+/ 18.2 %
    05.HDPAT.......... /+/ 33.1 %
    06.CIM............... /+/ 42.2 %
    07.CENHL.......... /+/ 31.3 %
    08.BIOV............. /+/ 25.0 %
    09.EUBG............ /-/ 0.81 %
    10.EURINS......... /-/ 5.80 %
    11.ZHBG............./+/ 78.6 %
    16.SFARM........../+/ 6.0 %
    Amigo, а сега го представИ(знам че можеш) по нагледно като флотилия с флагмана и два от ядрените ракетоносци на ГРУПАТА. Ще им е по- разбираемо.

Коментар

• Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнение
      Отношението им е различно към различните клиенти.
      Важно е и отношението към клиентите, които смятат: Колко е оскъпяването по кредита?

Коментар

• Първоначално изпратено от Rapana Разгледай мнение
        Аз тая банка никога не съм я харесвал.... Винаги съм марзел банки с подобно агресивно и неадекватно поведение... Аз предпочитам по сериозни и по консервативни банки, а и с Момчил не се обичаме никак.. И никога не съм работил с тях, та няма от къде да имам информация.
        Отношението им е различно към различните клиенти.

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
          Самото съотношение е показателно за това,че банките пращят от кеш.
          Грешиш, бобанов.

Според теб съотношение 180/100 би било още по-показателно за "пращящи" от кеш банки?! А?!... Да, ама не! Защото това означава - при други равни условия - че на тая банка 80% от раздадените кредити са просрочени и съгласно наредбата тя трябва да провизира изцяло на 100%!
          Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Аз тая банка никога не съм я харесвал.... Винаги съм марзел банки с подобно агресивно и неадекватно поведение... Аз предпочитам по сериозни и по консервативни банки, а и с Момчил не се обичаме никак.. И никога не съм работил с тях, та няма от къде да имам информация.
            За тази банка, допреди 6 месеца, единственото място на което можеше да се запознаеш с Общите им условия, беше на стената в салоните им за клиенти, като не разрешават да ги снимаш...Разбира се и в Банков надзор....От деловодството ми отказваха да ми приемат документ и бях принуден с нотариална покана да им го изпратя!

Коментар

• Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнение
              Има. Че намалението е отпреди месец - просто сега са го уведомили. Около 0.5% е и се знаеше от Декември 2010-та за него (не и от теб, очевидно).

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
                Първо Мастъре се изразявай по-точно,че пак заблуждаваш хората

Второ не всеки кредит е лош и не за всеки кредит е нужно провизиране.
                Ъъъъ заблуждавал хората казваш? А ти какво правиш - да запитам

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                  Абе бобане, и на теб ли да ти отварям очите?? Ами естествено, че като ти се увеличават процента на просрочените кредити трябва да привличаш ДОПЪЛНИТЕЛНО ресурс за покриване на провизии!!!! Естествено че колкото повече са ти нередовните кредити толкова повече провизии ще трябва да имаш и ще увеличаваш депозитите... Откъде другаде!!!???
                  Първо Мастъре се изразявай по-точно,че пак заблуждаваш хората

Второ не всеки кредит е лош и не за всеки кредит е нужно провизиране.Самото съотношение е показателно за това,че банките пращят от кеш.И имат много по-добра капиталова адекватност от необходимата.Така,че едва ли им се налага да дават такива високи лихви като преди.А и растежа на лошите кредити мисля,че забавя темпа.

...КАКТО И ДА Е.не ми се пише......отивам да пия бира....със един лицензиран одитор между другото................

Коментар

• Big Bear

Ето как изглеждат фаворитите от списъка на Big Bear след 30 работни сесии към 11.02.11
                    01.TRACE.......... /+/ 72.2 %
                    02.CCB.............. /+/ 68.4 %
                    03.FIB................ /+/ 49.3 %
                    04.SOFBT.......... /+/ 18.2 %
                    05.HDPAT.......... /+/ 33.1 %
                    06.CIM............... /+/ 42.2 %
                    07.CENHL.......... /+/ 31.3 %
                    08.BIOV............. /+/ 25.0 %
                    09.EUBG............ /-/ 0.81 %
                    10.EURINS......... /-/ 5.80 %
                    11.ZHBG............./+/ 78.6 %
                    16.SFARM........../+/ 6.0 %

Коментар

• В момента компенсирам липсата на шоколад с уиски. Мисля че силно се нуждаете от същото.

Коментар

Ако не си служител на Банката, дето се опитва да и прави реклама, ще те посъветвам пак да провериш.... Има някакъв подводен камък
                        Има. Че намалението е отпреди месец - просто сега са го уведомили. Около 0.5% е и се знаеше от Декември 2010-та за него (не и от теб, очевидно).

Коментар

Винаги можем да вземем кредит. А и разходите в БГ са пренебрежително малки (и банките са ни джуджета) щото сме цървули та няма много да ни трябва. Да не се стига до там
                          Винаги а? И после да го платим нали? Евала бабо, аферим машалла
                          Право по пътя към мизерията.

Коментар

• Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнение
                            С риск да ме оплюят ще кажа, че НИ е най-добрата инвестиция в дългосрочен план, а след НИ, това е образованието и квалификацията. Чак след това се нареждат собствен бизнес или инвестиция в ценни книжа.
                            Нема те плюем - той пазара те смаза, може да спориш с него

Ей-ти и Рапана такъв дървен философ като тебе - за по-удобно маха "не-показателните години", де да можеше и да убеди пазара че тая цикличност не съществува ех....
                            Махаме последните кризисни години, които не може да са показателни.
                            НИ са една от най-неизгодните инвестиции, но една от най-хубавите спекулантски позиции (особено с измама).

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                              ВНИМАНИЕ- РЕШИЛ СЪМ ДА СТАВАМ БОГАТ- ЩЕ РАЗПРОДАМ ВСИЧКИТЕ СИ АКЦИИ И ЩЕ НАПРАВЯ ИЗГОДНИ ДЕПОЗИТИ- МОЛЯ ПРЕПОРЪЧАЙТЕ МИ ВАШИТЕ УСЛОВИЯ
                              Абе гледам все беден си ходиш - въпреки опитите да продаваш в оная Инвесторска тема за извънборсова търговийка

Коментар

• Първоначално изпратено от дзаката Разгледай мнение
                                Точно.Купувачи има,но искат пакети в спреда.Продавачите са дребни и/или са на по-високи цени.Няма луди да вдигат цената без да купят почти нищо.Ще почакат още и ако не се появят зорлии ще трябва да скачат.
                                Да трябва ли?
                                Както трябваше вече 2+ години ли?

Коментар

Working...
                                X