IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
    С

Запомни го от мен! Ако една батка се почувства застрашена от фалит то тя ще те фалира за 5 минути ако ти си неин неизряден длъжник! А при текстовете в дотоворите за кредит една банка може да те направи неизряден длъжник само за 1 месец... Единственият начин да се откачиш от примката е като изплатиш кредита предварително... А такова упражнение не е по силите на 99,99999% от заборчнелите в момента фирми в БГ!

.......... че няма как в БГ да фалира една банка ако преди това не фалират длъжниците и!!!!!!
    Прав си за съжаления ...въпроса при това положение е кои и с колко .....
    Last edited by meche_cveti93; 11.02.2011, 17:18.

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
      Съотношението депозити/кредити мина 150%
      Абе бобане, и на теб ли да ти отварям очите?? Ами естествено, че като ти се увеличават процента на просрочените кредити трябва да привличаш ДОПЪЛНИТЕЛНО ресурс за покриване на провизии!!!! Естествено че колкото повече са ти нередовните кредити толкова повече провизии ще трябва да имаш и ще увеличаваш депозитите... Откъде другаде!!!???
      Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Съмнявам се че си схванал нещо. Не правиш впечатление на особено схватлив... А това което за мен е 100% сигурно е, че хал хабер си нямаш банки и банкови кредити!

Запомни го от мен! Ако една батка се почувства застрашена от фалит то тя ще те фалира за 5 минути ако ти си неин неизряден длъжник! А при текстовете в дотоворите за кредит една банка може да те направи неизряден длъжник само за 1 месец... Единственият начин да се откачиш от примката е като изплатиш кредита предварително... А такова упражнение не е по силите на 99,99999% от заборчнелите в момента фирми в БГ!

Надявам се да си одстатъчно схватлив да схванеш, че няма как в БГ да фалира една банка ако преди това не фалират длъжниците и!!!!!!
        И продължаваш да не схващаш Няма да влеза в този дебат не защо не мога, а защото не искам.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
          Ок схванах.
          Съмнявам се че си схванал нещо. Не правиш впечатление на особено схватлив... А това което за мен е 100% сигурно е, че хал хабер си нямаш банки и банкови кредити!

Надявам се да си одстатъчно схватлив да схванеш, че няма как в БГ да фалира една банка ако преди това не фалират длъжниците и!!!!!!
          Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Asere Разгледай мнение
            Райфайзен намалиха лихвата по кредитчето ми... Ще се гътна!
            по вероятно е да са намалили лихвата по депозитите

Коментар

Кой те излъга че се е събрал много кеш?!?! Няма такова нещо!Това което се е събрало в банките са много просрочени кредити!!! Процентът им продължава да расте всеки месец!!!

Прав си че ако този кеш тръгне да излиза от банките ще стане страшно, но не защото някой ще се юрне към борсичката, а защото банките ще направят всичко за да го задържат като започнат да се надпреварват във вдигането на лихвите!!

равновесния е много далече от истината...

А на другите дори не си заслужава да им чета драсканиците избиващи пуберски комплекси!

Абе Мастъре...стига си манипулирал и лъгал хората бе.......нямало кеш.......

Май плачеш за кафенце.ти.....Виж какво пише тук

Съотношението депозити/кредити мина 150%

За първи път в историята на банковата система у нас съотношението депозити/кредити (привлечените депозити от страна на домакинствата към изтеглените кредити) премина 150%, сочат изчисления на Profit.bg.

В края на 2010 г. съотношението е на рекордното ниво от 150.91%, спрямо 146.74% за месец по-рано и 133.07% към 31 декември 2009 г.

За период от една година депозитите на домакинствата бележат ръст от 3.2 млрд. лв., за да достигнат рекордното ниво в историята на банковата система от 28.037 млрд. лв.

В същото време кредитите на домакинствата намаляват с 85 млн. лв., до актуалните 18.578 млрд. лв.

Лошите и преструктурирани кредити на домакинствата намаляват за първи път от март 2009 г., сочат данни на БНБ.

Спадът е от 16.44% до 16.4%, като основно се дължи на подобряване при потребителските кредити (от 16.86% на 16.71%).

Като цяло обаче, лошите кредити продължават да растат, от 17.95% до 18.09%. Като причина за това могат да се посочат необслужваните фирмени кредити, които се покачват от 19.10% на 19.37%.

Коментар

Каквото и да се случи равновесен, аз ще имам предостатъчно време да помисля какво да правя... Докато при теб ще е катастрофа с главно К. На другия ден акциите, които ти си купил на тези фирми ще струват по 3-4 стинки за килограм!!!
                Ок схванах. Ти си нямаш реална представа. Пич живееш в илюзорен свят. И само щот съм добра душа няма да ти отварям очите.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie
                  А също и какво ще се случи с банковата ни система и по конкретно с депозитите ако вземат пък че фалират няколко големи български фирми държащи депозити и взели кредити от банки.
                  Каквото и да се случи равновесен, аз ще имам предостатъчно време да помисля какво да правя... Докато при теб ще е катастрофа с главно К. На другия ден акциите, които ти си купил на тези фирми ще струват по 3-4 стинки за килограм!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                    Той не се замисля за такива неща.
                    равновесен, казах ти че си далече от истината...

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                      примерно акции на софарма или стара планина холд или още поне 10 компании за много по-защитени от гарантиран от правителсвтото депозит...
                      Глупости... 90% от листнатите на борсата дружества са ДЪЛБОКО заборчнели към банките! С просрочени кредити които банките полу-криминално преструктурират... за да не заделят законовите провизии! Може да си абсолютно уверен, че преди да фалира някоя банка длъжниците и ще фалират доста преди тя самата да фалира!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Asere Разгледай мнение
                        Райфайзен намалиха лихвата по кредитчето ми... Ще се гътна!

Ако не си служител на Банката, дето се опитва да и прави реклама, ще те посъветвам пак да провериш.... Има някакъв подводен камък

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                          тогава с какво са гарантирани депозитите ти....замислял ли си се , че примерно акции на софарма или стара планина холд или още поне 10 компании за много по-защитени от гарантиран от правителсвтото депозит...
                          Той не се замисля за такива неща. но ще направя добре и аз също няма да ги коментирам. Защото ако се разщуми около това иначе любимите му депозити може да се окажат всъщност най-губещата "инвестиция" в България.

Коментар

Говориш наизуст... Пари в бюджета за такова упражнение ВЕЧЕ няма!!! Впрочем, за много по-насъщни разходи пари няма. А и резервът е издухан.
                            тогава с какво са гарантирани депозитите ти....замислял ли си се , че примерно акции на софарма или стара планина холд или още поне 10 компании за много по-защитени от гарантиран от правителсвтото депозит...
                            това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Говориш наизуст... Пари в бюджета за такова упражнение ВЕЧЕ няма!!! Впрочем, за много по-насъщни разходи пари няма. А и резервът е издухан.
                              Винаги можем да вземем кредит. А и разходите в БГ са пренебрежително малки (и банките са ни джуджета) щото сме цървули та няма много да ни трябва. Да не се стига до там

Коментар

За резерва не съм съгласен...

Коментар

Working...
                                X