IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
    БОЖЕ
    Кажи!
    Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
      Между другото Мастъре........този твой лаф.(няма да го казвам пак)стана популярен вече сред моите приятели и колеги
      Като стане още по-известен може и за президент да се кандидатирам...
      Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
        БОЖЕ
        Ще влезеш в ада с това нарушение на божа заповед.

Коментар

• БОЖЕ

Коментар

• БОЖЕ

Коментар

• Говорете си Вие , а Мастера да си харчи по 100лева седмично. Накрая и в Комиците ще го поканят

Коментар

• дай бдже и на нас такива кахъри

Коментар

• Неумолимият ход на пазара, в който индексът S&P 500 се търгува над 50-дневната си средна стойност в продължение на вече 111 сесии, в някаква степен прави инвестирането по-сложно.

„Представете си, че сте стратег“, казва Рик Бенсинор, главен пазарен стратег в Dahlman Rose. „Разочароващо е, че пазарът непрекъснато се покачва. Ние знаем, че това е донякъде изкуствено, но устойчивостта му е видна и може да продължи още известно време.“

През последните осем месеца пазарът е изключително скучен. В само 20% от сесиите водещият щатски индекс Dow Jones Industrial Average се е отклонил с над 100 пункта, а в едва 5% - с повече от 200.

За моментните трейдъри и за търгуващите с опции такова стоическо изкачване всъщност прави пазарната среда по-трудна. Може и да звучи като бял кахър, но не е точно така.

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
                    Ееее ти пйк сега.....това са ."тлъсти" 100 лв на седмица

Извинявам се на netware5........за думата.ама не се сдържах......

Между другото Мастъре........този твой лаф.(няма да го казвам пак)стана популярен вече сред моите приятели и колеги
                    И на мен би ми се плакало от тези тлъсти 100 лева на седмица. ако знам че съм пропуснал да спечеля 20 000 от началото се тези 80 бона.

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
                      Абсолютно съм съгласен с теб. И към горния псаж бих добавил -
                      И аз бих добавил... Воплите за намеса на държавата ДОСЕГА в това фарумче ВИНАГИ са били от отчаяни ъпъри! Плювните срещу държавата и "простия" народ също ВИНАГИ са били САМО от отчаяни ъпъри. Дива омраза срещу всеки който се усъмни в тяхното ъп-ъп-ъп... Впрочем много от тези екземпляри са с по 5-6 псевдонима... За разлика от уравновесените участници като мен, които пишат само с един единствен псевдоним от години!!!!

Коментар

• Ари ве форексе развъли го тоз дипозит, че на всички си им трън в очите и чакат теб да минеш към акции. Па кат литне туй бе фе бе и сички шъ сми милинерчета в евро.
                        Мнението не е препоръка за сделки с ценни книжа.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                          Ама аз май вече казах - нямам депозит, камо ли пък да държа замразени 80000, че да изкарам 100 лева на седмица
                          Ееее ти пйк сега.....това са ."тлъсти" 100 лв на седмица

Извинявам се на netware5........за думата.ама не се сдържах......

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                            Само така... Дано да се усетиш, вепреки усложнения си психопрофил, и да изхарчиш 100-те лева които си спечелил преди да си ги изгубил!
                            Ама аз май вече казах - нямам депозит, камо ли пък да държа замразени 80000, че да изкарам 100 лева на седмица

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                              не търся причина да мрънкам
                              Само така... Дано да се усетиш, вепреки усложнения си психопрофил, и да изхарчиш 100-те лева които си спечелил преди да си ги изгубил!

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
                                По принцип съм против плювните в стил "няма такава държава", но за случая съм убеден, че наистина "няма такава държава освен България", в която такъв хипотетичен експеримент да успее.
                                Навсякъде би успял. Разликата е че в други държави няма да го дадат по новините - поне не по национални. И съответно няма да достигне широка аудитория. А тук нищо чудно да се появи навсякъде. Единствената разлика е че тук жълтите медии са единствените медии.

Коментар

Working...
                                X