Първоначално изпратено от inta53
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! архив 1
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеМежду другото Мастъре........този твой лаф.(няма да го казвам пак)стана популярен вече сред моите приятели и колегиСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеБОЖЕ
Коментар
-
Неумолимият ход на пазара, в който индексът S&P 500 се търгува над 50-дневната си средна стойност в продължение на вече 111 сесии, в някаква степен прави инвестирането по-сложно.
„Представете си, че сте стратег“, казва Рик Бенсинор, главен пазарен стратег в Dahlman Rose. „Разочароващо е, че пазарът непрекъснато се покачва. Ние знаем, че това е донякъде изкуствено, но устойчивостта му е видна и може да продължи още известно време.“
През последните осем месеца пазарът е изключително скучен. В само 20% от сесиите водещият щатски индекс Dow Jones Industrial Average се е отклонил с над 100 пункта, а в едва 5% - с повече от 200.
За моментните трейдъри и за търгуващите с опции такова стоическо изкачване всъщност прави пазарната среда по-трудна. Може и да звучи като бял кахър, но не е точно така.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеЕеее ти пйк сега.....това са ."тлъсти" 100 лв на седмица
Извинявам се на netware5........за думата.ама не се сдържах......
Между другото Мастъре........този твой лаф.(няма да го казвам пак)стана популярен вече сред моите приятели и колеги
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнениеАбсолютно съм съгласен с теб. И към горния псаж бих добавил -Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеАма аз май вече казах - нямам депозит, камо ли пък да държа замразени 80000, че да изкарам 100 лева на седмица
Извинявам се на netware5........за думата.ама не се сдържах......
Между другото Мастъре........този твой лаф.(няма да го казвам пак)стана популярен вече сред моите приятели и колеги
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеСамо така... Дано да се усетиш, вепреки усложнения си психопрофил, и да изхарчиш 100-те лева които си спечелил преди да си ги изгубил!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениене търся причина да мрънкамСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнениеПо принцип съм против плювните в стил "няма такава държава", но за случая съм убеден, че наистина "няма такава държава освен България", в която такъв хипотетичен експеримент да успее.
Коментар
Коментар