Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! архив 1
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеА комарджията ме е изплагиатствал. Лично аз нямам нищо против - нали затова пиша тук - да могат и други да се възползват от мъдростта ми.
Разбира се добре би било да посочи източника - би получил по-голямо уважение от форума.
бая се зачудих да ли в кавички да го сложа, но си викам те мойте половината едвам четат .... последно време възрастовата граница на комарджиите при нас падна под 20 г.
а пък СПАРТ , той е ясен .... бърза реакция като обикновено, но в неправилната посока. Дивергенция е нарича
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеСоки - изобличителя!
Ха-ха-еехааа!
Но - да питаме и другите форумци:
Кой от двата аватара е най-подходящ за Сокито?
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеАхааа-хаа ! Комарджи ти ли си Факушката...Бравос --браво-оо-ос , не очаквах признавам си ....Абе забелязвам аз че яко ги рендосваш бфб-комарджийте
, но тия теми ги минавам по диагонала без много да ги мисля
....И сега ако не си беше признал във форекс -темата пак нямаше да вдена
....Признавам , голям си ---пак бравос
Но аз не пиша в тази тема засега. Там има много мазохисти и понякой път се блазня да им напиша два-три реда, но засега наливам акъл в празните кратуни в други теми.
А комарджията ме е изплагиатствал. Лично аз нямам нищо против - нали затова пиша тук - да могат и други да се възползват от мъдростта ми.
Разбира се добре би било да посочи източника - би получил по-голямо уважение от форума.
...
Хвърлих едно око по-надолу в темата на обречените и забелязах че и теб са те изплагиатствали - аватар и графика някаква - но няма лошо. Нека се учат хората.
Но идеята ти е добра - ще взема да метна няколко поста там, да проверя реакцията на алчните филантропи.
Коментар
-
Спарт,
респект .. наблюдателен си!
100% е факушката .. същия изказ + използва и символа за ударение.. това елементарен имитатор няма как да го постигне.
спарте гоуем си!Last edited by bertram; 21.02.2011, 00:25.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение...Ама мече не така!......Бравос --браво-оо-ос , не очаквах признавам си ....Абе забелязвам аз че яко ги рендосваш бфб-комарджийте
, но тия теми ги минавам по диагонала без много да ги мисля
....И сега ако не си беше признал във форекс -темата пак нямаше да вдена
....Признавам , голям си ---пак бравос
Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнениеМного от пишещите тук имат нелек живот. Ако оставим настрана загубените на бефебе пари и мечти, то като се приберат вкъщи и звяра ги почва още от входната врата, напомняйки им какви са бунаци. На всичкото отгоре при повечето (както при валàта) звяра е звяр буквално.
Та затова отвреме навреме слагам такива аватари, та да оплакнат окотоLast edited by SPART; 20.02.2011, 23:48.Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнениеШест страници спам ....добро постижение.
Някои борси си изглеждат така хахахаха!
Коментар
-
Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнениеШест страници спам ....добро постижение.
От тези 6 страници аз съм изписал поне една все с полезни за форумната общност мисли.
Коментар
-
Ректорът вика бащата на временно изпълняващия длъжността председател на студентския съвет и му казва:
- Вижте сега господине ...хм...имам за Вас една лоша и една добра новина. С коя да започна?
- С лошата, отвърнал притеснено бащата!
- Ами, тогава ще карам направо: Вашият син е хомосексуалист?!
- Аууу, но това е ужасно ...ама как така?! А каква е хубавата новина?
- Избран е за Мис Аграрен университет...
Коментар
Коментар