IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнение
    И двата аватара са неподходящи.Пилетата са проскубани,но имат глава.Следователно имат и мозъче,макар и пилешко.Непостижим лукс за Сокчо,
    Aми тогава може би този:

3

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
      А комарджията ме е изплагиатствал. Лично аз нямам нищо против - нали затова пиша тук - да могат и други да се възползват от мъдростта ми.
      Разбира се добре би било да посочи източника - би получил по-голямо уважение от форума.
      Сорка,
      бая се зачудих да ли в кавички да го сложа, но си викам те мойте половината едвам четат .... последно време възрастовата граница на комарджиите при нас падна под 20 г.

а пък СПАРТ , той е ясен .... бърза реакция като обикновено, но в неправилната посока. Дивергенция е нарича

Коментар

Соки - изобличителя!
        Ха-ха-еехааа!

Но - да питаме и другите форумци:
        Кой от двата аватара е най-подходящ за Сокито?
        И двата аватара са неподходящи.Пилетата са проскубани,но имат глава.Следователно имат и мозъче,макар и пилешко.Непостижим лукс за Сокчо,

Коментар

• Соки - изобличителя!
          Ха-ха-еехааа!

Това бефебе не само парите ти отмъкна ами и акъла ти изпило бре!

Замисли са за аватарите които ти предложих - спорд мен първия най ти подхожда.

Но - да питаме и другите форумци:
          Кой от двата аватара е най-подходящ за Сокито?

1
          или
          2

Коментар

• Соки, пак се пънеш да мислиш, не разбра ли че не там ти е силата?
            Ето ти две предложения за аватари, да си ги сменяш отвреме-навреме:
            1
            2

Ползвай си ги с кеф!

Коментар

• факи разкрит си!

онзи пост с анонимния комарджия дего го изтри го видяхме ясен си...
              Last edited by bertram; 21.02.2011, 00:28.
              това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                Ахааа-хаа ! Комарджи ти ли си Факушката ...Бравос --браво-оо-ос , не очаквах признавам си ....Абе забелязвам аз че яко ги рендосваш бфб-комарджийте , но тия теми ги минавам по диагонала без много да ги мисля ....И сега ако не си беше признал във форекс -темата пак нямаше да вдена ....Признавам , голям си ---пак бравос

Благодаря за признанието.
                Но аз не пиша в тази тема засега. Там има много мазохисти и понякой път се блазня да им напиша два-три реда, но засега наливам акъл в празните кратуни в други теми.
                А комарджията ме е изплагиатствал. Лично аз нямам нищо против - нали затова пиша тук - да могат и други да се възползват от мъдростта ми.
                Разбира се добре би било да посочи източника - би получил по-голямо уважение от форума.
                ...
                Хвърлих едно око по-надолу в темата на обречените и забелязах че и теб са те изплагиатствали - аватар и графика някаква - но няма лошо. Нека се учат хората.
                Но идеята ти е добра - ще взема да метна няколко поста там, да проверя реакцията на алчните филантропи.

Коментар

• Спарт,
                  респект .. наблюдателен си!

100% е факушката .. същия изказ + използва и символа за ударение.. това елементарен имитатор няма как да го постигне.

спарте гоуем си!
                  Last edited by bertram; 21.02.2011, 00:25.
                  това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

...Ама мече не така!...
                    Ахааа-хаа ! Комарджи ти ли си Факушката ...Бравос --браво-оо-ос , не очаквах признавам си ....Абе забелязвам аз че яко ги рендосваш бфб-комарджийте , но тия теми ги минавам по диагонала без много да ги мисля ....И сега ако не си беше признал във форекс -темата пак нямаше да вдена ....Признавам , голям си ---пак бравос

Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение
                    Много от пишещите тук имат нелек живот. Ако оставим настрана загубените на бефебе пари и мечти, то като се приберат вкъщи и звяра ги почва още от входната врата, напомняйки им какви са бунаци. На всичкото отгоре при повечето (както при валàта) звяра е звяр буквално.
                    Та затова отвреме навреме слагам такива аватари, та да оплакнат окото
                    Last edited by SPART; 20.02.2011, 23:48.
                    Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение
                      Шест страници спам ....добро постижение.
                      Не е СПАМ - туй са оптимистите на БФБ
                      Някои борси си изглеждат така хахахаха!

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение
                        Шест страници спам ....добро постижение.
                        Ама мече не така!
                        От тези 6 страници аз съм изписал поне една все с полезни за форумната общност мисли.

Коментар

• Шест страници спам ....добро постижение.

Коментар

• Модерните да не сев срамуват- направо да си сложат аватари с мечтаните пози

Коментар

• Ректорът вика бащата на временно изпълняващия длъжността председател на студентския съвет и му казва:
                              - Вижте сега господине ...хм...имам за Вас една лоша и една добра новина. С коя да започна?
                              - С лошата, отвърнал притеснено бащата!
                              - Ами, тогава ще карам направо: Вашият син е хомосексуалист?!
                              - Аууу, но това е ужасно ...ама как така?! А каква е хубавата новина?
                              - Избран е за Мис Аграрен университет...

Коментар

• Коментар

Working...
                                X