Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! архив 1
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеМалко е да си слагаш само снимки
Та затова отвреме навреме слагам такива аватари, та да оплакнат окото.
При валàта обаче се появи проблем...
Нали е нов тук, та се обърка нещо, за съжаление непоправимо...
ПС
Берта, не е ли малко злобничко това? Да не би и теб да те е разкрил звяра че пилееш пари в онова изтърбушено холдче?Last edited by Факушкa; 20.02.2011, 18:55.
Коментар
� -
Из дневника на един Факушка
1 ден разбих ги в темата за оптимизма - велик съм - направих си чекия с лявата ръка - беше готино.
2 ден - 2.30 през ноща .. няма кой да разбия, но нека им напиша нещо на тези слабаци...- направих си чекия с дясната ръка - беше върховно.
3 ден - не мога да повярвам .. спах с жена - бледо копие на лявата ръка, а то е само 1.05 часа.. я да напиша нещо в темата за еврохолд.
това мисля изчерпва профила на нашия приятел...Last edited by bertram; 20.02.2011, 18:53.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
� -
Иди на курс
Мъж се мръщи на жена си, че не умеела да прави хубаво ..."привет"
След ден жената се прибира с радостна новина:
- Скъпи, записах се на курсове по..."привети", понеделник, сряда и петък!
- ???
- Курсовете са платени!
- МОЛЯ!!!??!!?
- Не се безпокой, казаха, че на мен ще ми плащат!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеМодернасе кара на мъжа си, че много пие, и той ѝ казва:
- Хайде да те видим, ти като не пиеш, колко си умна? Донесъл съм тука ...един тест. Кажи две валути!
- Ха, много трудно, сопнала се тя! Долар и евро.
- Кажи две противозачатни де!
- Ти пък един въпрос измисли! Мога да ти кажа десет.
- Хмм, тогава кажи ...кажииии ...две реки в Исландия.
- Ами-и-и...
- Видя ли? Само пари и секс са ти в главата!
Ами валàта само за това говори.
Разбра се че оная му работа е закърняла а жена му е ОЧЗ, та вече се е поболял на тази тема.
Коментар
� -
Модернасе кара на мъжа си, че много пие, и той ѝ казва:
- Хайде да те видим, ти като не пиеш, колко си умна? Донесъл съм тука ...един тест. Кажи две валути!
- Ха, много трудно, сопнала се тя! Долар и евро.
- Кажи две противозачатни де!
- Ти пък един въпрос измисли! Мога да ти кажа десет.
- Хмм, тогава кажи ...кажииии ...две реки в Исландия.
- Ами-и-и...
- Видя ли? Само пари и секс са ти в главата!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнениеМаце, като гледам, колко си гладничка и заядливичка, явно желанието ти да се закачиш за някой става все по-неудържимо.
Мацооо, я съм човекъ.
Късам и фърлям.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеПитат радио Ереван:
- Защо Факушката не яде супа?
- Защото като почне да духа забравя да спре...
та по отношение на писането му в този форум може да се каже същото.
Повечето от прогнозите ми са верни. И ако беше слушкал, а и не само - ако ти беше останало в главата - нямаше да се овъртолиш като пиле в кълчища в онези безналични артии
Коментар
� -
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеНЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ....Аз го мислех, че е като Ален Делон - красавец със сини очи....
пп.. Как го откри ?..Беше зад два рутера и една "китайска стена"...
А кепаса е поредния миризливец регистрирал се преди два дена, дет се мисли за голям играч-разбирач - 100% ще те излъже.
Също като оня валатаджията със зàпъртъка в панталонките.Last edited by Факушкa; 20.02.2011, 17:06.
Коментар
�
Коментар