IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Eon Разгледай мнение
    Форекс, хората търгуват с акции, не с държавни облицации, за да даваш сравнение държавата. Не е ли по добре да гледаш компаниите вместо държавата?
    еонов, споменах както държавния бюджет, защато голяма част от "бизнеса" е свързан с него, така и икономиката... Щом не ти харесва да кажеш нещо добро за бюджета, тогава кажи нещо добро за икономиката?

Кажи да видим, кое сега в икономиката е по-добре за разлика отпреди година-две и вдъхва оптимизъм? Или смяташ, че дружествата листнати на нашта борсичка нямат нищо общо с БГ икономиката?
    Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
      Нима? Я кажи да видим, кое е това нещо което е по-добре сега отколкото е било преди 1-2 години в икономиката или в бюджета на държавата?
      Преди две години едва започваше вървенето надолу и не беше ясно до къде ще стигне. Преди една година Дянков правеше глупост след глупост и не беше ясно колко ще закопае икономиката и колко време ще трябва за да се възстанови от неговите простотии.

Сега движението надолу е спряло. може да не е тръгнало нагоре, но и влошаване от тук нататък е много слабо вероятно.

дянков продължава да прави глупости. Но тези с катастрофален мащаб, вече не ги прави. В момента само ни бави растежа, а не ни забива към дъното.

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
        Нима? Я кажи да видим, кое е това нещо което е по-добре сега отколкото е било преди 1-2 години в икономиката или в бюджета на държавата?
        Форекс, хората търгуват с акции, не с държавни облицации, за да даваш сравнение държавата. Не е ли по добре да гледаш компаниите вместо държавата?
        Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
          Още сме много много далеч от балонизиране.
          Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• балона се надува, надувайте момчета, ама внимавайте, щото всички ще станем на парчета рано или късно./... Всички сме В балона

Коментар

• Първоначално изпратено от дзаката Разгледай мнение
              Ако балоните са два сложи снимка.Ако не е това жалко,но все пак добре измислен и на място ник-тъкмо от месец започнахме да надуваме балона тук-предстои още много
              Още сме много много далеч от балонизиране. И едва ли ще успеем да се приближим до там следващите година две. Освен ако не направим някакви рекорди от по значително над 100% на година.

Коментар

• Първоначално изпратено от Балониада Разгледай мнение
                Приятно ми е, да се запознаем! Наричайте ме Балониада !
                Ако балоните са два сложи снимка.Ако не е това жалко,но все пак добре измислен и на място ник-тъкмо от месец започнахме да надуваме балона тук-предстои още много

Коментар

• Първоначално изпратено от Балониада Разгледай мнение
                  Приятно ми е, да се запознаем! Наричайте ме Балониада !
                  Балони от ада?

Коментар

• Приятно ми е, да се запознаем! Наричайте ме Балониада !

Коментар

• каквото и да си говорим, мисля, че предстои много интересна и вълнуваща година за инвеститорите на БФБ

мисля, че и "инвестиралите в депозити" като форекс-мастъра, цветанка, пеньо и други ще се вълнуват не по-малко от нас

Коментар

• Първоначално изпратено от Мрънкалото Разгледай мнение
                        в момента се запознавам с разпоредбите за манипулация на търговията и понеже ми е малко скучно а е трудно го чета по малко . та там пише когато се пише по форуми за конкретни акции да се казва притежаваш или не притежаваш . та когато пиша в тема за някоя акция ще си кажа драги г-не интереса . засега искам да знам дали това което става от 1 седмица е позитивен тренд или просто е някой с няколко мильона . може да е манипулация от хора близки до правителството които купуват за да прикрият и намалят негативния ефект от лошата икономимеска политика на Ге(й)рберите . Вас Равновесие Ви увужавам като 1 от малкото останали хора тук със стойностни мнения!
                        Тренда няма как да се знае дали е устойчив или не. логично погледнато тренда е най-устойчив в началото на движението. Защото след това имаме целия бъдещ растеж да го подкрепя и е най-неустойчив на края на движението.

За разлика от това рационално виждане хората обикновено възприемат като най-устойчив тренд такъв който е съществувал достатъчно във времето. И като най-неустойчив краткия живот.

Точно поради тази разлика между реалност и интепретация масата хора купува на върха и продава на дъното. Защото за тях тогава тенденциите са най-устойчиви. което е разбира се тотална глупост.

Коментар

• Първоначално изпратено от споменЪ Разгледай мнение
                          аз като съм на безсрочен евров депозит в Корпоративна на 6.5% от над 2 години трябва да съм фалирал. Форексът ако разполага със сума над 25 к евро ще е на 7,5%. лихвата не е мръднала с десета за последните 3 години.
                          пеньо, лихвата не е пипана от поне 5 години до колкото си спомням - може и повече да е

пеньо, да не забравиш, че си обещал да напишеш във форума, след като влезнеш на БФБ в кои акции си инвестирал

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                            Мрън, мрън, нямам акции - така звучи
                            в момента се запознавам с разпоредбите за манипулация на търговията и понеже ми е малко скучно а е трудно го чета по малко . та там пише когато се пише по форуми за конкретни акции да се казва притежаваш или не притежаваш . та когато пиша в тема за някоя акция ще си кажа драги г-не интереса . засега искам да знам дали това което става от 1 седмица е позитивен тренд или просто е някой с няколко мильона . може да е манипулация от хора близки до правителството които купуват за да прикрият и намалят негативния ефект от лошата икономимеска политика на Ге(й)рберите . Вас Равновесие Ви увужавам като 1 от малкото останали хора тук със стойностни мнения!
                            това е лично и информационно мнение и не може да се счита за инвестиционна препоръка или нещо подобн

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
                              няма, няма , няма.... значи всичко
                              е наред и нормалният живот в страната си тече в условия на нямане, винаги е било така... така се живее в тая държава, все нещо няма, все недостига... ежедневие просто
                              Ами с такова ежедневие - нормално Софикс да не качва.
                              Щото има страни където има има и има - и там икономиката (респ. борсите) се възстановиха.

Коментар

• Мастъре,приветствам упоритостта ти........или по-скоро ..ината ти.

Стой си на депозит,твоя воля

Аз лично ще си стоя още в акцийки....не казвам вечно......

за ЦЦБ ОКЛО СчЕТОВОДНА СТОЙНОСТ

За Зърнени.....съветвам те да видиш покачването на едногодишните фючърси на пшеницата

........ама ако искаш още инфо.......този път ще ти взема някой лев

Не е препоръка за нищо

...........аааааа минало едно абитуриентско кифте при ЦКБто.......200К броя.......

за какво ли им е на тия........а не си държат парите на депозит

Коментар

Working...
                                X