Първоначално изпратено от Forex Master
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! архив 1
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от първи стъпки Разгледай мнениеБлагодаря ти новобранец /надявам се да не се сърдиш за обращението - просто такъв ти е ника/, явно си прав, че трудно може да се осъществи градивна дискусия с някои от форумците - жалко. Би било много полезно за всички нас, ако дискутирахме нещата с факти като по този начин бихме имали поглед на нещата от всички страни, което би направило решенията ни по-правилни и печеливши най-вероятно.Last edited by новобранеца; 31.05.2011, 23:16.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от първи стъпки Разгледай мнениеБлагодаря ти новобранец /надявам се да не се сърдиш за обращението - просто такъв ти е ника/, явно си прав, че трудно може да се осъществи градивна дискусия с някои от форумците - жалко. Би било много полезно за всички нас, ако дискутирахме нещата с факти като по този начин бихме имали поглед на нещата от всички страни, което би направило решенията ни по-правилни и печеливши най-вероятно.
Както те кара да мислиш, че SOFIX за една година ще реализира доходност от над 7%?
Коментар
� -
Първоначално изпратено от новобранеца Разгледай мнениеНе знам ти от колко време четеш форума и след това си решил да се включих,за да изразиш мнение,но чета че още не са те изкарали луд,че пишеш с няколко ника,че питаш или си решил да имаш различно мнение от "старите кучета" тук..
Коментар
� -
Първоначално изпратено от първи стъпки Разгледай мнениеНе казвам, че аз съм или ще стана като тях, но като цяло борсите по света са на сериозен плюс въпреки кризите и временните спадове.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеНямаше да си губиш времето в спорове ако можеше да погледнеш графиката на софикс от 2007 г. досега!!! Така че научи се да гледаш графики първо... като втора стъпка!
Въпроса е принципен, като цяло, защото аз съм чувал за ужасно богати инвеститори /Бъфет, Сорос и т.н/, но в тези класации никога не имало личности, изкарващи пари от депозити. Не казвам, че аз съм или ще стана като тях, но като цяло борсите по света са на сериозен плюс въпреки кризите и временните спадове.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от първи стъпки Разгледай мнениеАз нямах предвид финансов облог, а някакъв морален. Нямам никакви намерения да печеля пари от форуми. Кажи какво имаш предвид да се пазя от тези никове, какво правят те?Last edited by новобранеца; 31.05.2011, 15:40.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от първи стъпки Разгледай мнениепросто искам да стане градивен спор на темата за депозитите или БФБ.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от новобранеца Разгледай мнениеНедей си въобразявай,че ако спечелиш баса, някои от сривльовците ще ти изплати спечеленото.Още на първите ти няколко стъпки и ще попаднеш на мина,която ще ВЗРИВИ финансовото ти положение.ВНИМАВАЙ с тези два ника!!!!!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от първи стъпки Разгледай мнениеПовтарям, че съм готов да се обзаложа с теб, че Софикс ще се вдигне в даден момент/по-кратък от 1 г./ с 7% спрямо вчерашните си нива, а случи ли се това означава, че ти управляваш парите си зле. Освен това играчите ще вземат и дивидент. От същите магазини пазаруваме, само че имаме различна доходност. Не знам защо си така агресивен към чуждите мнения, но никът ми не е случаен - нямам претенции, че разбирам много, но това е елементарно. По въпроса, че без депозитите ти няма да има кредити или че отивали за кредити и тъй като съм невеж ще те попитам какво значат думичките Euribor i Sofibor. Очаквам като по-знаещ и силен да застанеш като мъж зад думите си и да приемеш облога за доходността от депозити и БФБ.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнениеЯвно си в първите А ако всичкото оптимист на БФБ чака тези 7% годишен ръст, то ми е много мъчно за тях, защото сметни си колко десетки години ще са им нужни да върнат до 800 пункта СОФИКС, а да не говорим за 1200 или 1500
Коментар
� -
Първоначално изпратено от първи стъпки Разгледай мнениеПовтарям, че съм готов да се обзаложа с теб, че Софикс ще се вдигне в даден момент/по-кратък от 1 г./ с 7% спрямо вчерашните си нива, а случи ли се това означава, че ти управляваш парите си зле. Освен това играчите ще вземат и дивидент. От същите магазини пазаруваме, само че имаме различна доходност. Не знам защо си така агресивен към чуждите мнения, но никът ми не е случаен - нямам претенции, че разбирам много, но това е елементарно. По въпроса, че без депозитите ти няма да има кредити или че отивали за кредити и тъй като съм невеж ще те попитам какво значат думичките Euribor i Sofibor. Очаквам като по-знаещ и силен да застанеш като мъж зад думите си и да приемеш облога за доходността от депозити и БФБ.
Ако някой иска да постигне 7% годишна доходност, мислиш ли че е удачно да рискува на БФБ точно ?
Всяка банка би му платила тази лихва при един едногодишен договор.
Така, че е хубаво да се мисли, преди да се пише първосигнално.
А ако всичкото оптимист на БФБ чака тези 7% годишен ръст, то ми е много мъчно за тях, защото сметни си колко десетки години ще са им нужни да върнат до 800 пункта СОФИКС, а да не говорим за 1200 или 1500
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеАйде още един умник който прави първите си 3 стъпки... Чедо, ти като си се ушил на бфб-то да не си си въобразил че за теб инфлация няма?! Да не би да пазаруваш в някакви други магазини?!
Коментар
� -
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениевръщаш ме от вратата
не мога да разбера на различни езици ли си пишем с теб, че не можеш да се разберем
аз питам за оборота на БФБ, а ти продължаваш да ми пишем за софикс
правиш ли разлика между оборота на цялата борса или трябва да гледам оборота на един индекс от 15-20 (в зависимост от колко акции е съставен софикс) компании????
Коментар
�
Коментар