IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
    Къде ти пълнят главата с тези бръмбари?!..
    Ок Форекс, твое право е да вярваш, че хората губят от борсите. Както каза, начесах си егото и мисля да спра този дебат с теб. Успех с депозитите, но въпреки това хвърляй едно око на Софикс - по-добре късно човек да се поправи, въпреки, че съм сигурен, че участваш на борсите.

Коментар

• Първоначално изпратено от първи стъпки Разгледай мнение
      Благодаря ти новобранец /надявам се да не се сърдиш за обращението - просто такъв ти е ника/, явно си прав, че трудно може да се осъществи градивна дискусия с някои от форумците - жалко. Би било много полезно за всички нас, ако дискутирахме нещата с факти като по този начин бихме имали поглед на нещата от всички страни, което би направило решенията ни по-правилни и печеливши най-вероятно.
      Надявам се да съм ти бил полезен.А,и да знаеш,тука всички дискутират нещата с факти.
      Last edited by новобранеца; 31.05.2011, 23:16.

Коментар

Благодаря ти новобранец /надявам се да не се сърдиш за обращението - просто такъв ти е ника/, явно си прав, че трудно може да се осъществи градивна дискусия с някои от форумците - жалко. Би било много полезно за всички нас, ако дискутирахме нещата с факти като по този начин бихме имали поглед на нещата от всички страни, което би направило решенията ни по-правилни и печеливши най-вероятно.
        Ами нека пробваме с фактите.
        Както те кара да мислиш, че SOFIX за една година ще реализира доходност от над 7%?

Коментар

• Първоначално изпратено от новобранеца Разгледай мнение
          Не знам ти от колко време четеш форума и след това си решил да се включих,за да изразиш мнение,но чета че още не са те изкарали луд,че пишеш с няколко ника,че питаш или си решил да имаш различно мнение от "старите кучета" тук..

Коментар

Не казвам, че аз съм или ще стана като тях, но като цяло борсите по света са на сериозен плюс въпреки кризите и временните спадове.
            Къде ти пълнят главата с тези бръмбари?!... Казах ти мойто момче, да гледаш графики преди да се изказваш неподготвен... Ако погледнеш графики веднага ще видиш, че Дау Джонс в момента е на същите нива на каквито е бил отпреди 10 години. Повечето водещи индекси са така... Но има и по-показателни примери... Така например НИККЕЙ е под нивата на които е бил преди 20 години!
            Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Нямаше да си губиш времето в спорове ако можеше да погледнеш графиката на софикс от 2007 г. досега!!! Така че научи се да гледаш графики първо... като втора стъпка!
              Само заяждане, липса на отговорност и празни приказки.... Как може да си правиш преценка за каквото и да е на база отрязък от време? Наистина ли не можеш да се сетиш, че аз веднага ще ти отвърна да погледнеш графиката от съдаването на БФБ до 2008?
              Въпроса е принципен, като цяло, защото аз съм чувал за ужасно богати инвеститори /Бъфет, Сорос и т.н/, но в тези класации никога не имало личности, изкарващи пари от депозити. Не казвам, че аз съм или ще стана като тях, но като цяло борсите по света са на сериозен плюс въпреки кризите и временните спадове.

Коментар

Аз нямах предвид финансов облог, а някакъв морален. Нямам никакви намерения да печеля пари от форуми. Кажи какво имаш предвид да се пазя от тези никове, какво правят те?
                Не знам ти от колко време четеш форума и след това си решил да се включих,за да изразиш мнение,но гледам че още не са те изкарали луд,че пишеш с няколко ника,че питаш или си решил да имаш различно мнение от "старите кучета" тук.Аз чета форума от близо четири години и съм присъствал в различните коментари на много сключени басове и само един по-солиден,който беше платен.Но с този ник Алън и другите,които от стила на писане ще познаеш,искам да те предупредя да не им се вързваш.Почва да спори за неща,които са химерни и така в спора се стига до бас,който той няма намерение да си плати,но ако загубиш ще си го търси.
                Last edited by новобранеца; 31.05.2011, 15:40.

Коментар

просто искам да стане градивен спор на темата за депозитите или БФБ.
                  Нямаше да си губиш времето в спорове ако можеше да погледнеш графиката на софикс от 2007 г. досега!!! Така че научи се да гледаш графики първо... като втора стъпка!
                  Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от новобранеца Разгледай мнение
                    Недей си въобразявай,че ако спечелиш баса, някои от сривльовците ще ти изплати спечеленото.Още на първите ти няколко стъпки и ще попаднеш на мина,която ще ВЗРИВИ финансовото ти положение.ВНИМАВАЙ с тези два ника!!!!!
                    Аз нямах предвид финансов облог, а някакъв морален. Нямам никакви намерения да печеля пари от форуми. Кажи какво имаш предвид да се пазя от тези никове, какво правят те?

Коментар

Повтарям, че съм готов да се обзаложа с теб, че Софикс ще се вдигне в даден момент/по-кратък от 1 г./ с 7% спрямо вчерашните си нива, а случи ли се това означава, че ти управляваш парите си зле. Освен това играчите ще вземат и дивидент. От същите магазини пазаруваме, само че имаме различна доходност. Не знам защо си така агресивен към чуждите мнения, но никът ми не е случаен - нямам претенции, че разбирам много, но това е елементарно. По въпроса, че без депозитите ти няма да има кредити или че отивали за кредити и тъй като съм невеж ще те попитам какво значат думичките Euribor i Sofibor. Очаквам като по-знаещ и силен да застанеш като мъж зад думите си и да приемеш облога за доходността от депозити и БФБ.
                      Недей си въобразявай,че ако спечелиш баса, някои от сривльовците ще ти изплати спечеленото.Още на първите ти няколко стъпки и ще попаднеш на мина,която ще ВЗРИВИ финансовото ти положение.ВНИМАВАЙ с тези два ника!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнение
                        Явно си в първите А ако всичкото оптимист на БФБ чака тези 7% годишен ръст, то ми е много мъчно за тях, защото сметни си колко десетки години ще са им нужни да върнат до 800 пункта СОФИКС, а да не говорим за 1200 или 1500
                        Не си задоволявам егото, като ми отговаряш във форума, просто искам да стане градивен спор на темата за депозитите или БФБ. В интерес на истината аз също имам депозит, но го отчитам като грешка и причината да не го вкарам и него на БФБ е липсата на смелост от моя страна, както и наистина оскъдните ми знания и опит на БФБ. Аз не казвам, че Софикс ще се вдига с 7% год., а че със сигурност ще се вдигне с мин толкова. Т.е. той може да се вдигне и с 100%, но в твоя случай само 7%, са достатъчни, за да си на загуба.

Коментар

Повтарям, че съм готов да се обзаложа с теб, че Софикс ще се вдигне в даден момент/по-кратък от 1 г./ с 7% спрямо вчерашните си нива, а случи ли се това означава, че ти управляваш парите си зле. Освен това играчите ще вземат и дивидент. От същите магазини пазаруваме, само че имаме различна доходност. Не знам защо си така агресивен към чуждите мнения, но никът ми не е случаен - нямам претенции, че разбирам много, но това е елементарно. По въпроса, че без депозитите ти няма да има кредити или че отивали за кредити и тъй като съм невеж ще те попитам какво значат думичките Euribor i Sofibor. Очаквам като по-знаещ и силен да застанеш като мъж зад думите си и да приемеш облога за доходността от депозити и БФБ.
                          Явно си в първите стъпки на първите си стъпки. Търсиш някой да ти погъделичка егото, като ти обърне Фнимание на писанията. Е ето в мое лице човек който ти обръща Фнимание.
                          Ако някой иска да постигне 7% годишна доходност, мислиш ли че е удачно да рискува на БФБ точно ?
                          Всяка банка би му платила тази лихва при един едногодишен договор.
                          Така, че е хубаво да се мисли, преди да се пише първосигнално.
                          А ако всичкото оптимист на БФБ чака тези 7% годишен ръст, то ми е много мъчно за тях, защото сметни си колко десетки години ще са им нужни да върнат до 800 пункта СОФИКС, а да не говорим за 1200 или 1500

Коментар

Айде още един умник който прави първите си 3 стъпки... Чедо, ти като си се ушил на бфб-то да не си си въобразил че за теб инфлация няма?! Да не би да пазаруваш в някакви други магазини?!

Коментар

• Първоначално изпратено от bobsan83 Разгледай мнение
                              http://www.investor.bg/views/index/a...05-31/3/3.html

Ето ги всичките 860 хил.лв.
                              линка който ти дадох показва друго

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
                                връщаш ме от вратата

не мога да разбера на различни езици ли си пишем с теб, че не можеш да се разберем

аз питам за оборота на БФБ, а ти продължаваш да ми пишем за софикс

правиш ли разлика между оборота на цялата борса или трябва да гледам оборота на един индекс от 15-20 (в зависимост от колко акции е съставен софикс) компании????
                                Да бе,аз съм се заблудил!!!Тръгвай!!!

Коментар

X