IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
    не се занимавай с тази мисирка - тя е инвестиционно недоразумение

Браво!
    Легна на Бертрам!,легна netware5 ,легна на Вожда ,легна на Гаки,легна на Хайрсъзов легна на Чичо и един куп мечки с числа ....взимам се в ръце и да клекнеш пред мен....до един месец. Да знеш всеки ден си мия краката и няма да ти е много гадно.......Мунчо!

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
      Кой казва в гръцки "наши" банки? Имаме си още италиански, американски, германски, френски, унгарски и български "наши" банки. Всяка една от тях е по-сигурна от гръцките и гръцките "наши" банки. Аз ако съм грък и живея в Солун, веднага си правя една сметка в евро в някой клон в Петрич и превеждам парите там. В евро. При това няма да има нужда да се редя на опашката "run on the bank" за да ги тегля в брой.
      не се занимавай с тази мисирка - тя е инвестиционно недоразумение

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение
        Ами прав си . Почна от ник Карък Каръков есента на 2007 г. във фонд ....
        След това нещо превъртя от загубите и почна да пише с 10 ника едновременно/Полки на латински и кирилица ,1912 ,2012 ,2112,Джак Даниелс и т.н./ и има специален модератор за да го наглежда и баннва никовете когато прекали....
        За мен е за специализирана помощ особенно когато почннат два негови ника да си пишат помежду си...
        напиши сега и твоите никове освен така известния ник "мисирка" - не се срамувай

http://www.investor.bg/users/index/23315

http://www.investor.bg/users/index/4528

http://www.investor.bg/users/index/18563

написши и онези за които те е срам да кажеш, че са твои ................. като "каро" например

повечето си мислят, че е "каро", но ти си искала да напишеш "капо"

Коментар

Гърците да не ги смяташ за прости...
          Като нямат достатъчно евро банките да изплатят депозитите ще дърпат от дъщерните а тези с депозитите фирми и граждани да не ги смяташ за малоумни да влагат н гръцки "наши банки"......
          Поздрави!
          Кой казва в гръцки "наши" банки? Имаме си още италиански, американски, германски, френски, унгарски и български "наши" банки. Всяка една от тях е по-сигурна от гръцките и гръцките "наши" банки. Аз ако съм грък и живея в Солун, веднага си правя една сметка в евро в някой клон в Петрич и превеждам парите там. В евро. При това няма да има нужда да се редя на опашката "run on the bank" за да ги тегля в брой.
          He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
            ... Това кой на брой псевдоним ти е? Изглежда че ги сменяш всеки път, като налапаш някой тлъст?!
            Ами прав си . Почна от ник Карък Каръков есента на 2007 г. във фонд ....
            След това нещо превъртя от загубите и почна да пише с 10 ника едновременно/Полки на латински и кирилица ,1912 ,2012 ,2112,Джак Даниелс и т.н./ и има специален модератор за да го наглежда и баннва никовете когато прекали....
            За мен е за специализирана помощ особенно когато почннат два негови ника да си пишат помежду си...

Коментар

... Това кой на брой псевдоним ти е? Изглежда че ги сменяш всеки път, като налапаш някой тлъст?!
              ти постоянно пишеш как всеки ден лапаш тлъст, а сега не разбирам защо го поемаш навътре толкова

Коментар

• . За сега продължавам да лапам тлъсти лихви от банковите депозити всеки ден.
                Тези лихви от депозитите са по 6-7 % годишно, а те едва ли покриват инфлацията, т.е. ти губиш пари всеки пари, но след като толкова държиш на сигурността - продължавай да губиш СИГУРНО. Виж днес Софикс колко е и го виж отново след 1г., след това прибави поне 2% от дивиденти /ако искаш сигурност доста АДСИЦИ дават над 5%/и го сравни с депозита. Готов съм да се обзаложа с теб кое число ще е по-голямо 6-7 на депозита или ръста на Софикс+дивидента.

Коментар

най-малко още 2-3 години ще го лапаш тлъстия
                  Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Мисля да го пиша докато Мунчо разбере, че е Мунчо и престане да пречи на събеседването във Форума.....
                    Като ти гледам умственото развитие, ще ми е трудно ,но пък аз съм упорит защото е за правилнака кауза ... много упорит с такива малоумници като теб ....
                    мисирко, давай с писането на съответната думичка, че ще я забравиш иначе

Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение
                    Я постни пак басовете който уж си спечелил и да не забравиш нещо като крайният срок за изпълнение,условията и бройката им може пък да са се увеличили с десетина от онзи ден.........
                    басовете са в съответната тема , мисирко

Коментар

• Първоначално изпратено от KPAHK Разгледай мнение
                      а при нас как е
                      имаш лично съобщение ----------------- ако не си го видял

Коментар

мисирко, сутринта ти казах, днес да напишеш мунчо 100 пъти ............. до сега колко пъти успя да го напишеш
                        Мисля да го пиша докато Мунчо разбере, че е Мунчо и престане да пречи на събеседването във Форума.....
                        Като ти гледам умственото развитие, ще ми е трудно ,но пък аз съм упорит защото е за правилнака кауза ... много упорит с такива малоумници като теб ...
                        Я постни пак басовете който уж си спечелил и да не забравиш нещо като крайният срок за изпълнение,условията и бройката им може пък да са се увеличили с десетина от онзи ден.........

Коментар

При нас е доста по-различно... за сега. Ако нещо се промени, ще го напиша във форумчето. За сега продължавам да лапам тлъсти лихви от банковите депозити всеки ден. Естествено, това няма да продължи вечно. Но като нищо може да продължи още 2-3 години.
                          най-малко още 2-3 години ще го лапаш тлъстия ................................ депозит

Коментар

• Първоначално изпратено от KPAHK Разгледай мнение
                            а при нас как е
                            При нас е доста по-различно... за сега. Ако нещо се промени, ще го напиша във форумчето. За сега продължавам да лапам тлъсти лихви от банковите депозити всеки ден. Естествено, това няма да продължи вечно. Но като нищо може да продължи още 2-3 години.
                            Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Купува се всичко, което се продава... Важното там е да не са ти по сметка в банка. Така е в Гърция. Така е и в Беларус!
                              а при нас как е

Коментар

МУНЧО!
                                Как са ЗХБГ ,СОФИЯ БТ ,ССВ и ИХБГ....днес Истинският разгром за теб е след няколко месеца....
                                Но на бавноразвиващите човек само трябва да помага...Продавай утре веднага ...Мунчо!
                                мисирко, сутринта ти казах, днес да напишеш мунчо 100 пъти ............. до сега колко пъти успя да го напишеш

Коментар

Working...
                                X