Първоначално изпратено от НАИВHИК
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! архив 1
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениерадвам се, че съм спомогнал за повишаване на образованието ти защото преди няколко години съм посочил кой е мунчо за олигофрени като теб, но ти явно си го разбрала едва мината седмица и то само защото си ми прочела старите постове
мисирката вече като научи нова дума и не може да се спре да я пише
Как са ЗХБГ ,СОФИЯ БТ ,ССВ и ИХБГ....днесИстинският разгром за теб е след няколко месеца....
Но на бавноразвиващите човек само трябва да помага...Продавай утре веднага ...Мунчо!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеНяма ли да тръгваме към 480-500?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеНяма ли да тръгваме към 480-500?
Коментар
-
Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнениеМУНЧО !
мисирката вече като научи нова дума и не може да се спре да я пише
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениесмятате ли, че софикс ще удари 420 пункта и кога?
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениеказал е софикс 80Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениекакво пързаляне предстои ?? Ще се хързулнат ли артиите до индекс 250 според теб ??
Коментар
-
Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнениеА интересно, ти защо си толкова радостен?За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнениеХайдеееее.......пляс като за старт на седмица. Не ми се мисли какво пързаляне предстои до края на седмицата!?Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнениеХайдеееее.......пляс като за старт на седмица. Не ми се мисли какво пързаляне предстои до края на седмицата!?
Коментар
-
Първоначално изпратено от equal Разгледай мнениеС едно изключение, банка с азбучно име, която работи у нас като клон и относно гарантирането на депозитите се прилагат разпоредбите на гръцкото законодателство. Доскоро им бях клиент, та затова от опит го знам.
Коментар
Коментар