IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
    Вижте какво става в Гърция. Хората панически теглят парите и купуват акции.
    Купува се всичко, което се продава... Важното там е да не са ти по сметка в банка. Така е в Гърция. Така е и в Беларус!
    Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
      радвам се, че съм спомогнал за повишаване на образованието ти защото преди няколко години съм посочил кой е мунчо за олигофрени като теб, но ти явно си го разбрала едва мината седмица и то само защото си ми прочела старите постове

мисирката вече като научи нова дума и не може да се спре да я пише
      МУНЧО!
      Как са ЗХБГ ,СОФИЯ БТ ,ССВ и ИХБГ....днес Истинският разгром за теб е след няколко месеца....
      Но на бавноразвиващите човек само трябва да помага...Продавай утре веднага ...Мунчо!

Коментар

• Няма да се плашите Вижте какво става в Гърция. Хората панически теглят парите и купуват акции. Вижте им индекса днес. А какво ще стане малко по-късно - Ееее не знам

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
          Няма ли да тръгваме към 480-500?
          Като гледам се връщаме към 350...

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
            Няма ли да тръгваме към 480-500?
            Не...отлагат го за светлото бъдеще

Коментар

• Няма ли да тръгваме към 480-500?
              Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение
                МУНЧО !
                радвам се, че съм спомогнал за повишаване на образованието ти защото преди няколко години съм посочил кой е мунчо за олигофрени като теб, но ти явно си го разбрала едва мината седмица и то само защото си ми прочела старите постове

мисирката вече като научи нова дума и не може да се спре да я пише

Коментар

смятате ли, че софикс ще удари 420 пункта и кога?
                  МУНЧО !

Коментар

казал е софикс 80
                    ако се обезцени с толкова май ще има много лапачи. Ако са им останали кинти разбира се. Пешо ме съмнява че ще купи на 80
                    Не е препоръка... !!!
                    "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                      какво пързаляне предстои ?? Ще се хързулнат ли артиите до индекс 250 според теб ??
                      казал е софикс 80

Коментар

• Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнение
                        А интересно, ти защо си толкова радостен?
                        Чух, че заложил на късо - на Химко....
                        За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнение
                          Хайдеееее.......пляс като за старт на седмица. Не ми се мисли какво пързаляне предстои до края на седмицата!?
                          какво пързаляне предстои ?? Ще се хързулнат ли артиите до индекс 250 според теб ??
                          Не е препоръка... !!!
                          "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнение
                            Хайдеееее.......пляс като за старт на седмица. Не ми се мисли какво пързаляне предстои до края на седмицата!?
                            А интересно, ти защо си толкова радостен?

Коментар

• Хайдеееее.......пляс като за старт на седмица. Не ми се мисли какво пързаляне предстои до края на седмицата!?

Коментар

• Първоначално изпратено от equal Разгледай мнение
                                С едно изключение, банка с азбучно име, която работи у нас като клон и относно гарантирането на депозитите се прилагат разпоредбите на гръцкото законодателство. Доскоро им бях клиент, та затова от опит го знам.
                                Съмняваме при клон също да може да мине през българското законодателство подобно нещо като превалутиране. Все пак мястото на дейността на клона е в България.

Коментар

Working...
                                X