IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение
    Равновесие ,
    на същото мнение съм .. ,чака ни спад
    Днес е краят на месеца и сутринта позиците бяха оголени от поръчки и бях сложил тук там да купувам ... после се появиха фондовете и почнаха да купуват ,но с дребни бройки и бидовете купува сложени с малки бройки за да не ги засипят....извода е че и фондовете купуват с нежелани е и по принуда ...днес потдържат борсата а утре......Оборота до преди малко е 200 К ....всеки да си прави изводите сам...за мен влизането с големи позици в момента е грешка...
    Не е препоръка..!
    И ти си същия аматьор като кухия Алън.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
      Ако се гледа какво се случваше последните две години, борсата ни има да пада до края на юли. Каквото има като оптимизъм в началото на годината се отразява в цените до края на май и след това трябват нова доза добри факти, за да включи на по-висока предавка

Равновесие ,
      на същото мнение съм .. ,чака ни спад
      Днес е краят на месеца и сутринта позиците бяха оголени от поръчки и бях сложил тук там да купувам ... после се появиха фондовете и почнаха да купуват ,но с дребни бройки и бидовете купува сложени с малки бройки за да не ги засипят....извода е че и фондовете купуват с нежелани е и по принуда ...днес потдържат борсата а утре......Оборота до преди малко е 200 К ....всеки да си прави изводите сам...за мен влизането с големи позици в момента е грешка...
      Не е препоръка..!

Коментар

• Да той се чуди сигурно,защо така все се получава,че не му се сбъдват мечтите или анализите.Ами Петър,хора с това име са просто несполучливи за такъв бизнес.
        От край време е като индикатор,обади ли се така яко да се купува.
        ахах

не е препоръка....

Равновесие,а кога ще отразят инфлацията и нивата на западните и американски индекси.
        И не забравяй,че акциите по подразбиране са с нарастващи цени,тъй като отразяват активи.
        Един вид е супер подценена БФБ и в момента има място за шарлатани,като тоя долу да дезинформират.
        Last edited by SoKoLoV; 31.05.2011, 11:36.

Коментар

• Ако се гледа какво се случваше последните две години, борсата ни има да пада до края на юли. Каквото има като оптимизъм в началото на годината се отразява в цените до края на май и след това трябват нова доза добри факти, за да включи на по-висока предавка

Коментар

• Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнение
            За сега лекичко се мажат ските. Слалома ще започне между 11.30 и 12.00ч днес - в зависимост от състоянието на "пистата" за слалом.
            пешка, това само да не е начало на изкачване на К2

Коментар

• Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнение
              За сега лекичко се мажат ските. Слалома ще започне между 11.30 и 12.00ч днес - в зависимост от състоянието на "пистата" за слалом.
              Eйй ...
              па не ти ле писнА се едно и също ва ???
              голЕм си ...
              Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• За сега лекичко се мажат ските. Слалома ще започне между 11.30 и 12.00ч днес - в зависимост от състоянието на "пистата" за слалом.

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
                  Значи аз лично в момента нямам никакво присъствие на БФБ, но следя нещата и мисля, че имам поглед. Лично по мое мнение ще има големи драми на БФБ съвсем скоро, които ще получат кулминация около изборите. Смятам, че е добре да се гледа Химимпорт в този ред на мисли. Като нищо ще стане и тест на дъната от кризата..
                  Не е препоръка за нищо.
                  Не бих се учудил. (Не е препоръка)
                  Реалната част на всяка кратна нула на дзета-функцията е ½.

Коментар

• До мисирките"...

Преместете се в темата "Кавги и ругатни"..
                    Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

• Добре ще ти спазвам но вие накарайте нек 2012 да ги спазва и да не обижда ....

Коментар

• Моля,
                        спазвайте правилата на форума и преустановете личните нападки!

Коментар

Капитулира във форума пред всички тези никове ,като си спомням какво пишеше и как обиждаше а сега как се мазниш само някой да ти отговори......... Никой не ти обръща внимание и си Игноре . Правиш ми кеф да си почивам с теб и да си правя гаргара особено когато борсата върви по мойте планове и срещу твойте...... Иначе другите никове бяха в Игноре ...този е нов и не ми остава време да го пратя и него в небитието...
                          МИСИРКО, МОГА СЪС ВСЕКИ ЕДИН НИК КОГАТО ПОЖЕЛАЯ ДА СИ ПИША, НО КОГАТО ТОВА СТАНЕ ТИ ВЕДНАГА СКАЧАШ И МИСЛИШ, ЧЕ ТИ ИЗНЕВЕРЯВАМ

мисирко, ти имаш някаква изкривена представа за нещата и не можеш да прецениш къде свършва реалността и къде започват фантазиите ти

мисирко, не един път съм ти правил забележка, че имаш психични проблеми ........... особенно когато пишеш, че някоя акция е твоя и аз нямам право да я купувам или пък когато в някоя тема пишеш ти и заявиш , че аз нямам право да влизам в нея ................. има нещо изгустирано в теб и мога да ти помогна като ти платя лечението http://www.svnaum.com/clinicsp1.html

Коментар

• Първоначално изпратено от първи стъпки Разгледай мнение
                            . За сега продължавам да лапам тлъсти лихви от банковите депозити всеки ден.
                            Тези лихви от депозитите са по 6-7 % годишно, а те едва ли покриват инфлацията
                            Айде още един умник който прави първите си 3 стъпки... Чедо, ти като си се ушил на бфб-то да не си си въобразил че за теб инфлация няма?! Да не би да пазаруваш в някакви други магазини?!
                            Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
                              ти си изкукала .................. и не ме интересува с кой си лягаш

това, че съм написал под някое мнение

а че на останалите изброени никове не съм написал нищо ---- според теб пак е лягане

целия форум ти се смее на глас

Капитулира във форума пред всички тези никове ,като си спомням какво пишеше и как обиждаше а сега как се мазниш само някой да ти отговори.... а МУНЧО..... Никой не ти обръща внимание и си Игноре . Правиш ми кеф да си почивам с теб и да си правя гаргара особено когато борсата върви по мойте планове и срещу твойте...... Иначе другите никове бяха в Игноре ...този е нов и не ми остава време да го пратя и него в небитието...

Коментар

Браво!
                                Легна на Бертрам!,легна netware5 ,легна на Вожда ,легна на Гаки,легна на Хайрсъзов легна на Чичо и един куп мечки с числа ....взимам се в ръце и да клекнеш пред мен....до един месец. Да знеш всеки ден си мия краката и няма да ти е много гадно.......Мунчо!
                                ти си изкукала .................. и не ме интересува с кой си лягаш

това, че съм написал под някое мнение

не се занимавай с тази мисирка - тя е инвестиционно недоразумение
                                а че на останалите изброени никове не съм написал нищо ---- според теб пак е лягане

целия форум ти се смее на глас

Коментар

Working...
                                X