Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! архив 1
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеАко се гледа какво се случваше последните две години, борсата ни има да пада до края на юли. Каквото има като оптимизъм в началото на годината се отразява в цените до края на май и след това трябват нова доза добри факти, за да включи на по-висока предавка
Равновесие ,
на същото мнение съм .. ,чака ни спад
Днес е краят на месеца и сутринта позиците бяха оголени от поръчки и бях сложил тук там да купувам ... после се появиха фондовете и почнаха да купуват ,но с дребни бройки и бидовете купува сложени с малки бройки за да не ги засипят....извода е че и фондовете купуват с нежелани е и по принуда ...днес потдържат борсата а утре......Оборота до преди малко е 200 К ....всеки да си прави изводите сам...за мен влизането с големи позици в момента е грешка...
Не е препоръка..!
Коментар
-
SoKoLoV
Да той се чуди сигурно,защо така все се получава,че не му се сбъдват мечтите или анализите.Ами Петър,хора с това име са просто несполучливи за такъв бизнес.
От край време е като индикатор,обади ли се така яко да се купува.
ахах
не е препоръка....
Равновесие,а кога ще отразят инфлацията и нивата на западните и американски индекси.
И не забравяй,че акциите по подразбиране са с нарастващи цени,тъй като отразяват активи.
Един вид е супер подценена БФБ и в момента има място за шарлатани,като тоя долу да дезинформират.Last edited by SoKoLoV; 31.05.2011, 11:36.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнениеЗа сега лекичко се мажат ските. Слалома ще започне между 11.30 и 12.00ч днес - в зависимост от състоянието на "пистата" за слалом.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнениеЗа сега лекичко се мажат ските. Слалома ще започне между 11.30 и 12.00ч днес - в зависимост от състоянието на "пистата" за слалом.
па не ти ле писнА се едно и също ва ???
голЕм си ...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеЗначи аз лично в момента нямам никакво присъствие на БФБ, но следя нещата и мисля, че имам поглед. Лично по мое мнение ще има големи драми на БФБ съвсем скоро, които ще получат кулминация около изборите. Смятам, че е добре да се гледа Химимпорт в този ред на мисли. Като нищо ще стане и тест на дъната от кризата..
Не е препоръка за нищо.Реалната част на всяка кратна нула на дзета-функцията е ½.
Коментар
-
Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнениеКапитулира във форума пред всички тези никове ,като си спомням какво пишеше и как обиждаше а сега как се мазниш само някой да ти отговори......... Никой не ти обръща внимание и си Игноре . Правиш ми кеф да си почивам с теб и да си правя гаргара особено когато борсата върви по мойте планове и срещу твойте...... Иначе другите никове бяха в Игноре ...този е нов и не ми остава време да го пратя и него в небитието...
мисирко, ти имаш някаква изкривена представа за нещата и не можеш да прецениш къде свършва реалността и къде започват фантазиите ти
мисирко, не един път съм ти правил забележка, че имаш психични проблеми ........... особенно когато пишеш, че някоя акция е твоя и аз нямам право да я купувам или пък когато в някоя тема пишеш ти и заявиш , че аз нямам право да влизам в нея ................. има нещо изгустирано в теб и мога да ти помогна като ти платя лечението http://www.svnaum.com/clinicsp1.html
Коментар
-
Първоначално изпратено от първи стъпки Разгледай мнение. За сега продължавам да лапам тлъсти лихви от банковите депозити всеки ден.
Тези лихви от депозитите са по 6-7 % годишно, а те едва ли покриват инфлациятаСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениети си изкукала .................. и не ме интересува с кой си лягаш
това, че съм написал под някое мнение
а че на останалите изброени никове не съм написал нищо ---- според теб пак е лягане
целия форум ти се смее на глас
Капитулира във форума пред всички тези никове ,като си спомням какво пишеше и как обиждаше а сега как се мазниш само някой да ти отговори.... а МУНЧО..... Никой не ти обръща внимание и си Игноре . Правиш ми кеф да си почивам с теб и да си правя гаргара особено когато борсата върви по мойте планове и срещу твойте...... Иначе другите никове бяха в Игноре ...този е нов и не ми остава време да го пратя и него в небитието...
Коментар
-
Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение
Браво!
Легна на Бертрам!,легна netware5 ,легна на Вожда ,легна на Гаки,легна на Хайрсъзов легна на Чичо и един куп мечки с числа ....взимам се в ръце и да клекнеш пред мен....до един месец. Да знеш всеки ден си мия краката и няма да ти е много гадно.......Мунчо!
това, че съм написал под някое мнение
не се занимавай с тази мисирка - тя е инвестиционно недоразумение
целия форум ти се смее на глас
Коментар
Коментар