If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Това много малко аз се надявам поне до над 1000 да се чудят. После още 500 пункта от тях и още 500 пункта избалончване, в Труд пишат как от борсата се печели много и след пет дена аз вече на Бора Бора без пукната българска акция
След разместването на пластовете там наскоро ще е повече от нормално да се срещат повече такива статии в изданията от групата.
Аз си знам,че малко знам. Нито съм завършил в УНССето,нито като оня пищов в Свищов, но нека дружно да поздравиме големия брат-американец. Ако не днес-то утре ще чукнат с DOW 12 000.
АФЕРИМ!
Това много малко аз се надявам поне до над 1000 да се чудят. После още 500 пункта от тях и още 500 пункта избалончване, в Труд пишат как от борсата се печели много и след пет дена аз вече на Бора Бора без пукната българска акция
Е те сега ми стана ясно. Благодаря. И понеже обаче чух,че до септември дружествата от СОФИКС са задължени да имат фрифлоат 25% ,търся спонсор заедно да закупиме недостигащите 5% на CHIM-а(6C4) до тая цел като обещавам след година да му върна парите и отгоре на това петлитрова дамаджана с ракия двоен препек.
Така както звучиш май не ти трябва да купуваш акции. Ще вземеш да внесеш карък на пазара.
И двете стратегии са правилни, въпрос на тайминг
Моето мнение е, че сега акциите са на ход!
Е те сега ми стана ясно. Благодаря. И понеже обаче чух,че до септември дружествата от СОФИКС са задължени да имат фрифлоат 25% ,търся спонсор заедно да закупиме недостигащите 5% на CHIM-а(6C4) до тая цел като обещавам след година да му върна парите и отгоре на това петлитрова дамаджана с ракия двоен препек.
Коментар