IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Оптимизъм на БФБ !!! архив 1 (от 24.01.2011 до 03.08.2011)

Оптимизъм на БФБ !!!
    Last edited by mibova; 10.11.2011, 15:11.
    http://ibg.bg/id-157/
    http://www.investor.bg/users/terms/

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
      Аве, това туканкана не е ли за "Кавги и ругатни"?
      Къде ви е ОПТИМИЗМА?
      Отиде в "Космоса"- някои го изпратиха.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
        Аве, това туканкана не е ли за "Кавги и ругатни"?
        Къде ви е ОПТИМИЗМА?
        Спираме. Поради липса на оптимизъм и се заприказвахме.

Коментар

• Аве, това туканкана не е ли за "Кавги и ругатни"?
          Къде ви е ОПТИМИЗМА?
          Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
            ха ха ха , ти се радвай ако знаят азбуката и пишат на нея изобщо...оти н'га фана ва каунь
            Направо... Имаате ли си гуде (Гледате ли прасета), Лизгаахте ли се на счи (Карахте ли ски)... или Пуна фута тругуниье (Пълна малка овчарска торбичка със джанки (дива слива))... А другото сега се сещам: Не можах в офиса да ги отуча да викат "принтя", казва се принтирам.... И като съм там се стараят изляза ли и пак ги чувам - туй, унуй, ще ходим у мамини........

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
              Ама направо започвам аз да си развалям говора... То не е мухътЪ, чешмътЪ, Ние.. Както се сетя аз колко труд съм хвърлил докато си избия врачанско - романският диалект (Вратаря им Ги е слаб, самак, Ша взема да та прИбия, да та не ударя итн) по коридорите на Софийският университет, и направо ме вбесяват. Абе дошъл си в големия град, вече имаш вътрешна тоалетна и парно, поне се постарай да не си като с табела Овчар.
              ха ха ха , ти се радвай ако знаят азбуката и пишат на нея изобщо...оти н'га фана ва каунь

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
                и не се казва дееба, а да го еба, не се казва мне а НЕ , не - ти па, а ти пък...ако въоПще има старософиянци - това беше за ТЕх

Ама направо започвам аз да си развалям говора... То не е мухътЪ, чешмътЪ, Ние.. Както се сетя аз колко труд съм хвърлил докато си избия врачанско - романският диалект (Вратаря им Ги е слаб, самак, Ша взема да та прИбия, да та не ударя итн) по коридорите на Софийският университет, и направо ме вбесяват. Абе дошъл си в големия град, вече имаш вътрешна тоалетна и парно, поне се постарай да не си като с табела Овчар.

Коментар

Ей аман от новософиянци. Що не си седите по родните места. Поне като дойдете в ЮжнитИ квартали, па вземете се научете да говорите. Писна ми и из офиса да правя забележки - Не се казва пазарЯ, а пазарувам. Пазаря викат у Варна овчарите.. И не се казва Химикал, а химикалка, и не е полив, а е заливка....
                  и не се казва дееба, а да го еба, не се казва мне а НЕ , не - ти па, а ти пък...ако въоПще има старософиянци - това беше за ТЕх

Коментар

Ей аман от новософиянци. Що не си седите по родните места. Поне като дойдете в ЮжнитИ квартали, па вземете се научете да говорите. Писна ми и из офиса да правя забележки - Не се казва пазарЯ, а пазарувам. Пазаря викат у Варна овчарите.. И не се казва Химикал, а химикалка, и не е полив, а е заливка....
                    Еееее ти си за космоса. Ако аз съм новософиянец- ти сигурно си марсиянец.

Коментар

• Първоначално изпратено от korker Разгледай мнение
                      Абе то по тази логика, какво? Да пълня вечно ли?
                      Вече 3г. само пълним, кога ще капитализираме? Като се пенсионираме ли?
                      И това е вариант, но много краен.
                      По добър би бил от ДОО и ДЗПО.

Коментар

Абе то и аз пълних, после пак пълних, ама края не му виждам на това пълнене вече
                        Надявах се сега на очаквания скок, ама йок.
                        Не може само да се пълни, и капитализиране на печалбите/загубите трябва да се прави от време на време.
                        КАТО ИДВАТЕ ОТ ВЪШНАТА СТРАНА НА ДУНАВ МОСТ И ИДВАТЕ НАСАМ КАКВО ПИШЕ?? БЪЛГАРИЯ НАЛИ? СТРАНАТА НА ЧУДЕСАТА! САМО ТРЯБВА ДА ГИ ИЗЧАКАШ НЕЩАТА...SHIT HAPPENS....

Коментар

• Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнение
                          Даааа прави се , но не като всички продават и ти да продаваш, и всички като купуват и ти да купуваш.
                          Абе то по тази логика, какво? Да пълня вечно ли?
                          Вече 3г. само пълним, кога ще капитализираме? Като се пенсионираме ли?

Коментар

Абе то и аз пълних, после пак пълних, ама края не му виждам на това пълнене вече
                            Не може само да се пълни, и капитализиране на печалбите/загубите трябва да се прави от време на време.
                            Даааа прави се , но не като всички продават и ти да продаваш, и всички като купуват и ти да купуваш.

Коментар

Ти ако не пазариш, аз си пълня портфейла.

Коментар

Ти ако не пазариш, аз си пълня портфейла.

Коментар

Working...
                                X