Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! архив 1
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеАве, това туканкана не е ли за "Кавги и ругатни"?
Къде ви е ОПТИМИЗМА?
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеАве, това туканкана не е ли за "Кавги и ругатни"?
Къде ви е ОПТИМИЗМА?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнениеха ха ха , ти се радвай ако знаят азбуката и пишат на нея изобщо...оти н'га фана ва каунь
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеАма направо започвам аз да си развалям говора... То не е мухътЪ, чешмътЪ, Ние.. Както се сетя аз колко труд съм хвърлил докато си избия врачанско - романският диалект (Вратаря им Ги е слаб, самак, Ша взема да та прИбия, да та не ударя итн) по коридорите на Софийският университет, и направо ме вбесяват. Абе дошъл си в големия град, вече имаш вътрешна тоалетна и парно, поне се постарай да не си като с табела Овчар.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнениеи не се казва дееба, а да го еба, не се казва мне а НЕ , не - ти па, а ти пък...ако въоПще има старософиянци - това беше за ТЕх
Ама направо започвам аз да си развалям говора... То не е мухътЪ, чешмътЪ, Ние.. Както се сетя аз колко труд съм хвърлил докато си избия врачанско - романският диалект (Вратаря им Ги е слаб, самак, Ша взема да та прИбия, да та не ударя итн) по коридорите на Софийският университет, и направо ме вбесяват. Абе дошъл си в големия град, вече имаш вътрешна тоалетна и парно, поне се постарай да не си като с табела Овчар.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеЕй аман от новософиянци. Що не си седите по родните места. Поне като дойдете в ЮжнитИ квартали, па вземете се научете да говорите. Писна ми и из офиса да правя забележки - Не се казва пазарЯ, а пазарувам. Пазаря викат у Варна овчарите.. И не се казва Химикал, а химикалка, и не е полив, а е заливка....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеЕй аман от новософиянци. Що не си седите по родните места. Поне като дойдете в ЮжнитИ квартали, па вземете се научете да говорите. Писна ми и из офиса да правя забележки - Не се казва пазарЯ, а пазарувам. Пазаря викат у Варна овчарите.. И не се казва Химикал, а химикалка, и не е полив, а е заливка....
Коментар
-
Първоначално изпратено от korker Разгледай мнениеАбе то по тази логика, какво? Да пълня вечно ли?
Вече 3г. само пълним, кога ще капитализираме? Като се пенсионираме ли?
По добър би бил от ДОО и ДЗПО.
Коментар
-
Първоначално изпратено от korker Разгледай мнениеАбе то и аз пълних, после пак пълних, ама края не му виждам на това пълнене вече
Надявах се сега на очаквания скок, ама йок.
Не може само да се пълни, и капитализиране на печалбите/загубите трябва да се прави от време на време.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнениеДаааа прави се , но не като всички продават и ти да продаваш, и всички като купуват и ти да купуваш.
Вече 3г. само пълним, кога ще капитализираме? Като се пенсионираме ли?
Коментар
-
Първоначално изпратено от korker Разгледай мнениеАбе то и аз пълних, после пак пълних, ама края не му виждам на това пълнене вече
Не може само да се пълни, и капитализиране на печалбите/загубите трябва да се прави от време на време.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнениеТи ако не пазариш, аз си пълня портфейла.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнениеТи ако не пазариш, аз си пълня портфейла.
Коментар
Коментар