IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
    После чукни ,например в/у 3 год!!!
    Отдолу ще ти излезе историческа справка!!!
    Там пише:Оборот на БФБ за 31,05,11.
    431 хи4л и не знам си колко!!!Това оправя ли те???
    връщаш ме от вратата

не мога да разбера на различни езици ли си пишем с теб, че не можеш да се разберем

аз питам за оборота на БФБ, а ти продължаваш да ми пишем за софикс

правиш ли разлика между оборота на цялата борса или трябва да гледам оборота на един индекс от 15-20 (в зависимост от колко акции е съставен софикс) компании????

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
      не знам дали си заслужава за тези проценти някакви врътки, а винаги може да има изненади и в двете посоки
      И аз не знам и за това правя малки врътки.

Все пак всичко е вероятности, когато вероятността да върви надолу я намирам за по-висока от тази да върви нагоре е съвсем нормално да отиграя това с някакъв процент от портфейла ми. Като вече самия процент който вкарвам във врътката е в пряка връзка с вероятността, която влагам във вероятността, и във вероятната амплитуда на самото движение Май станаха много несигурностите, пардон вероятностите, но пък поне е по-интересно от това само да гледам червено

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение
        Така е, останалият 400 К е от акциите ВАСВ и мисля от Елхим....
        http://www.investor.bg/views/index/a...05-31/3/3.html

Ето ги всичките 860 хил.лв.

Коментар

• Първоначално изпратено от bobsan83 Разгледай мнение
          http://www.investor.bg/views/index/all/2011-05-31.html
          Ето го оборота за днес.
          Теб за кога ти трябва?
          ами аз оборота го гледам от тук http://www.bse-sofia.bg/?site_lang=bg

поне за последния месец искам да видя как върви оборот, а най-добре е до го видя от нова година до днес за да се сравни със софикса

Коментар

• Първоначално изпратено от bobsan83 Разгледай мнение
            431 е оборота на акциите включени в Софикс, а не на БФБ
            Така е, останалият 400 К е от акциите ВАСВ и мисля от Елхим....

Коментар

431 е оборота на акциите включени в Софикс, а не на БФБ

Коментар

аз питам за оборота на БФБ, а ти ми пишеш да чукна върху софикс

карай ............. поне опита

лек ден от мен
                http://www.investor.bg/views/index/all/2011-05-31.html
                Ето го оборота за днес.
                Теб за кога ти трябва?

Коментар

лек ден от мен

Коментар

Чукни в/у Софикса!!!

лек ден от мен

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                      Ами с колко го свалиха вчера - с 200 хил.лв !
                      нали не очакваш утре да купуват Доверие на 3,2 ..... ,при положение че от няколко дни и на 3 няма кой да купува ....... същото важи за ХИМ и производни , ФИБ и Стара планина ,ИХБГ ,Енемона ,Монбат и т.н.........

Коментар

в предни години (мисля, че 2006 и 2007) инвестора публикуваше всеки ден оборотите на БФБ и излизаха в таблица едно под друго за всеки ден, но сега не ги намирам тези данни .................. някой ще ми помогне ли с линк
                        Чукни в/у Софикса!!!

Коментар

• в предни години (мисля, че 2006 и 2007) инвестора публикуваше всеки ден оборотите на БФБ и излизаха в таблица едно под друго за всеки ден, но сега не ги намирам тези данни .................. някой ще ми помогне ли с линк

=================

mibova; вместо да ми коригираш постовете вземи и помогни малко
                          Last edited by 2012; 31.05.2011, 14:08.

Коментар

• Първоначално изпратено от alwayastrue Разгледай мнение
                            10 aкцийки на химимпорт на стойност общо 33лв и софикса е с половин процент нагоре

.....да здравсвтвует отимизм!!!!...
                            Оборотът на 30.05.2011 беше за 429 хил. лв. като се търгуваха книжата на 71 компании, като 15 емисии бяха нагоре, а 41 се понижиха., а в предните дни когато софикса беше 440-445 оборота беше около 1.5 млн.лв. ---------- това какво ти говори???

засилват се продажбите на акции или спират с падането на цените им .................. хайде отговори
                            Last edited by mibova; 31.05.2011, 14:03.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                              Аз съм си изградил някаква представа кое как очаквам да се движи, просто не искам да я публикувам.
                              ами ти по-долу си изразил някаква позиция

Първоначално изпратено от ravnovesie
                              SOFIX на 31,05,2009 е 379,55 на 31,07,2009 351,42 спад от 7% а дъното в средата на юли е на 347 или спад от над 8%
                              За 2010 съответните числа са 381 и 370 спад от 3% като до 20.07 все пак си е паднало пак до 358 или отново спад от 6%.

Пак казвам че подобни движения не предполагат спадове, а липса на импулс нагоре, което съвсем логично води до постепенно обезкървяване. А и това все пак е индекс и ако се гледат съставките на индекса при тях вече съвсем нормално има доста по-високи спадове, особено след като софарма има толкова високо тегло в софикс, а тя е горе долу стабилна
                              спада през летните месеци е 3-8% за софикс, а при различните акции в индекса са приблизителни данните ................. не знам дали си заслужава за тези проценти някакви врътки, а винаги може да има изненади и в двете посоки

Коментар

• Първоначално изпратено от alwayastrue Разгледай мнение
                                10 aкцийки на химимпорт на стойност общо 33лв и софикса е с половин процент нагоре

.....да здравсвтвует отимизм!!!!...
                                Ами с колко го свалиха вчера - с 200 хил.лв !

Коментар

Working...
                                X