IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Мрънкалото Разгледай мнение
    писна ми да чета невероятни глупости писани от хора изкарали няколко процента с луд късмет. то е повече от ясно че индексите няма да стоят на едно място. покачването на износа грее отделни компании . няма прилив на чужди инвестиции няма покачваване на заплати няма заетост няма големи пари от еврофондове...
    Мрън, мрън, нямам акции - така звучи

Коментар

• Първоначално изпратено от Мрънкалото Разгледай мнение
      писна ми да чета невероятни глупости писани от хора изкарали няколко процента с луд късмет. то е повече от ясно че индексите няма да стоят на едно място. покачването на износа грее отделни компании . няма прилив на чужди инвестиции няма покачваване на заплати няма заетост няма големи пари от еврофондове...
      няма, няма , няма.... значи всичко
      е наред и нормалният живот в страната си тече в условия на нямане, винаги е било така... така се живее в тая държава, все нещо няма, все недостига... ежедневие просто

Коментар

• писна ми да чета невероятни глупости писани от хора изкарали няколко процента с луд късмет. то е повече от ясно че индексите няма да стоят на едно място. покачването на износа грее отделни компании . няма прилив на чужди инвестиции няма покачваване на заплати няма заетост няма големи пари от еврофондове...
        това е лично и информационно мнение и не може да се счита за инвестиционна препоръка или нещо подобн

Коментар

• Двете най-големи фондови борси в света – нюйоркската и франкфуртската, обявиха, че водят преговори за възможно сливане, съобщи Би Би Си, цитирана от "Фокус". Преговорите вече са в напреднал стадий, съобщиха от германската борса, цитирани от "Файненшъл таймс".
          ..аз предлагам да се слеят БФБ и АФБ(албанската)..и да ги разбием
          http://selfielifes.com

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
            хайрсъзов, любопитни екземпляри се множат в Отечеството в последно време... Всяко несъгласие го възприемат като лична обида... Като не ти харесва каквото пиша, БАИРА И ТОЛКОЗ!!!

Ако ли пък темата е само за ъпъри, прекръстете я от оптимизъм на бфб на ъпъризъм на бфб!
            не ме кефиш и това е ...нали не смяташ че останалите ти се радват като ги наричаш там както си ги наричаш...
            ...то поне несъгласие да беше, то направо е тотално масово явление, не съм видял един съгласен с теб по "въпроса" с депозитите и силно ме съмнява поне един да си навил да си направи депозит... с подобни методи и застреляно куче няма да убедиш...като стана въпрос за мъртви неща - КАК ти е депозита, аз само вчера направих 5 процента...

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
              100 % си жертва на инфлацията
              с този 3 месечен хоризонт средно годишната лихва , която си получил е по-малка от инфлацията.
              берти, кефи ме как се изказваш напоследък все от последна инстанция. ако форексът е жертва на инфлацията, ти чия жертва си като хем акциите ти са паднали, хем инфлацията си те ръфа? за разлика от форекса, ти дори и лихва не вземаш, за дивиденти да не говорим.

най ми е любопитно, как точно сметна, че при 3 месечен депозит, средногодишната лихва му е под инфлацията . че аз като съм на безсрочен евров депозит в Корпоративна на 6.5% от над 2 години трябва да съм фалирал. Форексът ако разполага със сума над 25 к евро ще е на 7,5%. лихвата не е мръднала с десета за последните 3 години. как ги смяташ се чудя? явно затова не ти излзиат сметките и при еврохолда и евроинса. хората пари направиха, а ти правиш сметка на депозитарите. по-добре си сметни пропуснатите ползи от заробените пари в измисления холдинг. а, забравих - ти беше дългосрочен и не ти дреме за моментните цени. не ти дреме, само дето вътрешно те изяжда.
              айде, усмихнат ден на всички!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
                Всичко коз за утре.
                Желаещи за контра?
                Контра, реконтра...ясно..но къде е "вързаното"...?
                Само с бла-бла не става......

Коментар

• Всичко коз за утре.
                  Желаещи за контра?

Коментар

• абе май истината е че капана беше за мечките. просто една седмица паднахме за пречистване на меките китки. отчетите са си ОК дотук поне.
                    беше добър тест да настроиме портфейлите и да се видят позициите с потенциал за растеж.
                    останалото е апокалиптичен шит.

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение
                      meche_cveti93 написа:
                      имам 3 месечен влог при 6.4 % в евро.....

Имам въпрос докога ще търпим един шизофреник със 100 ника и водещ лъжец...
                      За тебе Полки става въпрос ... отиде в един друг сайт и с думите аз не съм такъв само в Инвестора ги дразня и спамя за да мога да си постигам целите....
                      Нарече феновете на София БТ .. наркомани...
                      Само спами и провокира проблеми и спорове без нищо реално и полезно за борсата...
                      Болествотворен микроб....сипи му белина и не слизай до нивото му...Толкова е дребнаво, че не можеш мина под него, ако ще да си електрон.......

Коментар

• http://www.investor.bg/news/article/112291/337.html

Коментар

• Първоначално изпратено от p0lki Разгледай мнение
                          депозитче, виж пиши по-подробно за твоите тлъсти депозити, че си много лаконичен и някои се подлъгват да си продадат акциите миналия месец и да отидат на едногодишен депозит като цветанка например ............. а то си имало тънкост и при депозитите, нали
                          meche_cveti93 написа:
                          имам 3 месечен влог при 6.4 % в евро.....

Имам въпрос докога ще търпим един шизофреник със 100 ника и водещ лъжец...
                          За тебе Полки става въпрос ... отиде в един друг сайт и с думите аз не съм такъв само в Инвестора ги дразня и спамя за да мога да си постигам целите....
                          Нарече феновете на София БТ .. наркомани...
                          Само спами и провокира проблеми и спорове без нищо реално и полезно за борсата...

Коментар

• Не може такъв голям играч да е жертва

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                              Досега не съм правил депозит за срок по-дълъг от 3 месеца, а и няма да правя занапред. На депозити съм още от 2007 г. Сам си сметни на какви огромни "загуби" съм в сравнение с донорите на бфб-то за този период!
                              100 % си жертва на инфлацията
                              с този 3 месечен хоризонт средно годишната лихва , която си получил е по-малка от инфлацията.
                              това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• По добре се спи когато си направил понякои позиции 100%

Коментар

X