Първоначално изпратено от Мрънкалото
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! архив 1
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Мрънкалото Разгледай мнениеписна ми да чета невероятни глупости писани от хора изкарали няколко процента с луд късмет. то е повече от ясно че индексите няма да стоят на едно място. покачването на износа грее отделни компании . няма прилив на чужди инвестиции няма покачваване на заплати няма заетост няма големи пари от еврофондове...
е наред и нормалният живот в страната си тече в условия на нямане, винаги е било така... така се живее в тая държава, все нещо няма, все недостига... ежедневие просто
Коментар
� -
писна ми да чета невероятни глупости писани от хора изкарали няколко процента с луд късмет. то е повече от ясно че индексите няма да стоят на едно място. покачването на износа грее отделни компании . няма прилив на чужди инвестиции няма покачваване на заплати няма заетост няма големи пари от еврофондове...това е лично и информационно мнение и не може да се счита за инвестиционна препоръка или нещо подобн
Коментар
� -
Двете най-големи фондови борси в света – нюйоркската и франкфуртската, обявиха, че водят преговори за възможно сливане, съобщи Би Би Си, цитирана от "Фокус". Преговорите вече са в напреднал стадий, съобщиха от германската борса, цитирани от "Файненшъл таймс".
..аз предлагам да се слеят БФБ и АФБ(албанската)..и да ги разбиемhttp://selfielifes.com
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениехайрсъзов, любопитни екземпляри се множат в Отечеството в последно време... Всяко несъгласие го възприемат като лична обида... Като не ти харесва каквото пиша, БАИРА И ТОЛКОЗ!!!
Ако ли пък темата е само за ъпъри, прекръстете я от оптимизъм на бфб на ъпъризъм на бфб!
...то поне несъгласие да беше, то направо е тотално масово явление, не съм видял един съгласен с теб по "въпроса" с депозитите и силно ме съмнява поне един да си навил да си направи депозит... с подобни методи и застреляно куче няма да убедиш...като стана въпрос за мъртви неща - КАК ти е депозита, аз само вчера направих 5 процента...
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение100 % си жертва на инфлацията
с този 3 месечен хоризонт средно годишната лихва , която си получил е по-малка от инфлацията.
най ми е любопитно, как точно сметна, че при 3 месечен депозит, средногодишната лихва му е под инфлацията. че аз като съм на безсрочен евров депозит в Корпоративна на 6.5% от над 2 години трябва да съм фалирал. Форексът ако разполага със сума над 25 к евро ще е на 7,5%. лихвата не е мръднала с десета за последните 3 години. как ги смяташ се чудя? явно затова не ти излзиат сметките и при еврохолда и евроинса. хората пари направиха, а ти правиш сметка на депозитарите. по-добре си сметни пропуснатите ползи от заробените пари в измисления холдинг. а, забравих - ти беше дългосрочен и не ти дреме за моментните цени. не ти дреме, само дето вътрешно те изяжда.
айде, усмихнат ден на всички!!!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнениеВсичко коз за утре.
Желаещи за контра?
Само с бла-бла не става......
Коментар
� -
Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнениеmeche_cveti93 написа:
имам 3 месечен влог при 6.4 % в евро.....
Имам въпрос докога ще търпим един шизофреник със 100 ника и водещ лъжец...
За тебе Полки става въпрос ... отиде в един друг сайт и с думите аз не съм такъв само в Инвестора ги дразня и спамя за да мога да си постигам целите....
Нарече феновете на София БТ .. наркомани...
Само спами и провокира проблеми и спорове без нищо реално и полезно за борсата...
Коментар
� -
Първоначално изпратено от p0lki Разгледай мнениедепозитче, виж пиши по-подробно за твоите тлъсти депозити, че си много лаконичен и някои се подлъгват да си продадат акциите миналия месец и да отидат на едногодишен депозит като цветанка например ............. а то си имало тънкост и при депозитите, нали
имам 3 месечен влог при 6.4 % в евро.....
Имам въпрос докога ще търпим един шизофреник със 100 ника и водещ лъжец...
За тебе Полки става въпрос ... отиде в един друг сайт и с думите аз не съм такъв само в Инвестора ги дразня и спамя за да мога да си постигам целите....
Нарече феновете на София БТ .. наркомани...
Само спами и провокира проблеми и спорове без нищо реално и полезно за борсата...
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеДосега не съм правил депозит за срок по-дълъг от 3 месеца, а и няма да правя занапред. На депозити съм още от 2007 г. Сам си сметни на какви огромни "загуби" съм в сравнение с донорите на бфб-то за този период!
с този 3 месечен хоризонт средно годишната лихва , която си получил е по-малка от инфлацията.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
�
Коментар