IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
    Значи аз лично в момента нямам никакво присъствие на БФБ, но следя нещата и мисля, че имам поглед. Лично по мое мнение ще има големи драми на БФБ съвсем скоро, които ще получат кулминация около изборите. Смятам, че е добре да се гледа Химимпорт в този ред на мисли. Като нищо ще стане и тест на дъната от кризата..
    Не е препоръка за нищо.
    за софикс 250 ли се надяваш??? ...................... понеже нямаш никакво присъствие на БФБ --- така ли да го разбирам

Коментар

• Значи аз лично в момента нямам никакво присъствие на БФБ, но следя нещата и мисля, че имам поглед. Лично по мое мнение ще има големи драми на БФБ съвсем скоро, които ще получат кулминация около изборите. Смятам, че е добре да се гледа Химимпорт в този ред на мисли. Като нищо ще стане и тест на дъната от кризата..
      Не е препоръка за нищо.
      Custodite sortem vestram

Коментар

• смятате ли, че софикс ще удари 420 пункта и кога?

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
          има една мисирка която играе "във виртуални игри" ................... питай я нея на лични

ника й е "мече-цвети93"
          я не обиждай мече цвети 93

Коментар

• Първоначално изпратено от SubZero Разгледай мнение
            Хайде сега - хванал си едно движение нагоре и вече всички останали са дървета

А през 2008-2010 как ти беше портфейла?
            Зле как да е , но по добре от фондовете.
            Това че спряха да поемат риск и ги е страх в момента (дървета), но иначе си вземат узрелите заплати.
            То наи лесно е да вземеш парички и на депозит сега без риск , не става като едно време с договаряне по тази или онази акция. .
            Абе то и сега става ама по внимателно.
            Не се бъзи-кай !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от marcy Разгледай мнение
              На индивидуалните наблюдавал ръст това е вярно, а за инвестиционите фондове аз казвам че са дърво (вижда се какво са постигнали от началото на 2011г.), така че си управляваите парите сами без разни крадливи и страхливи фондови менажери.
              Иначе били узрели взаимните фондове .
              Хайде сега - хванал си едно движение нагоре и вече всички останали са дървета

А през 2008-2010 как ти беше портфейла?

Коментар

верно, че си много тъпа мисирка

като им пишеш и ми баннат единия ник и аз продължавам да пиша със следващия, ти пак им доносничиш, те пак ме банват, а накрая ти се чудиш защо пиша с няколко ника

по-тъпа си и от мисирка даже ................. неспасяема си
                Какво пишеш бе Мунчо.....ти чел ли си се в профила последните 10,15 поста какви си ги сътворил ...не си сам ,даже и не сте двама....
                А относно Модераторите за какво да те подавам за модериране ,ти си нарушител лайк в всички теми от как си се регистрирал и те знаят и в Столипиново какво Перде си...

Коментар

• Първоначално изпратено от puf paf Разгледай мнение
                  27 Май 2011

Очаква се развитие на индустрията на взаимните фондове според Камен Колчев

Камен Колчев смята 2010 г. за първата година на узряване на българската фондова индустрия, която оттук нататък ще започне да прави своите по-големи крачки.

Г-н Колчев отбеляза, че домакинствата подновяват интереса си към инвестиции в индустрията още през 2010 г., като в края на първото тримесечие на 2011 г. регистрираме ръст в активите от индивидуални инвеститори – 12% от края на 2010 г.
                  На индивидуалните наблюдавал ръст това е вярно, а за инвестиционите фондове аз казвам че са дърво (вижда се какво са постигнали от началото на 2011г.), така че си управляваите парите сами без разни крадливи и страхливи фондови менажери.
                  Иначе били узрели взаимните фондове .
                  Не се бъзи-кай !!!

Коментар

• 27 Май 2011

Очаква се развитие на индустрията на взаимните фондове според Камен Колчев

Камен Колчев смята 2010 г. за първата година на узряване на българската фондова индустрия, която оттук нататък ще започне да прави своите по-големи крачки.

Г-н Колчев отбеляза, че домакинствата подновяват интереса си към инвестиции в индустрията още през 2010 г., като в края на първото тримесечие на 2011 г. регистрираме ръст в активите от индивидуални инвеститори – 12% от края на 2010 г.

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение
                      Абе МУНЧО как не си чел толкова явни лъжи,прочети твойте простотии който си наводнил форума....
                      Какво ли ще кажат модераторите когато им пиша че в темата на ССВ имаш четири поста с читири различни ника на а една страница......Идин колега даде съвет да те въдворим в Карлуково докато не са го закрили....за шизофрения....
                      верно, че си много тъпа мисирка

като им пишеш и ми баннат единия ник и аз продължавам да пиша със следващия, ти пак им доносничиш, те пак ме банват, а накрая ти се чудиш защо пиша с няколко ника

по-тъпа си и от мисирка даже ................. неспасяема си

Коментар

и аз го видях в дир.бг

толкова явна лъжа скоро не бях чел в пресата

в началото на годината софикс беше 365, а сега е 435 ..................... как се е получила тази загуба от 1.45% не ми е ясно ..................... ще ми е интересно някой знаещ да обясни

Абе МУНЧО как не си чел толкова явни лъжи,прочети твойте простотии който си наводнил форума....
                        Какво ли ще кажат модераторите когато им пиша че в темата на ССВ имаш четири поста с четири различни ника на а една страница......Един колега даде съвет да те въдворим в Карлуково докато не са го закрили....за шизофрения и разделения на личноста в повече от трима... ....
                        Last edited by meche_cveti93; 27.05.2011, 10:33.

Коментар

• Първоначално изпратено от SubZero Разгледай мнение
                          По-манипулативен материал не бях чел. Вчера го мернах в нета и се чудих как някой плаща на БТА за подобна манджа с грозде, пълна се пожелателни прогнози и откровена лъжа
                          и аз го видях в дир.бг

толкова явна лъжа скоро не бях чел в пресата

Влагането на пари в ценни книжа, търгувани на Фондовата борса, също е доста опасно, защото от началото на годината на всеки 100 лева инвеститорът е загубил 1,45 на сто, пресметнато през основния индекс на борсата - Софикс, отбелязват експертите.
                          в началото на годината софикс беше 365, а сега е 435 ..................... как се е получила тази загуба от 1.45% не ми е ясно ..................... ще ми е интересно някой знаещ да обясни

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение

Инвестиционното сребро (стандартизирани монети и кюлчета) елидер на българския пазар за петмесечието. .....
                            експерти от първата златна борса у нас.

Тази висока за българския инвестиционен пазар възвращаемост е въпреки спада в цената на белия метал през май месец. Според специалистите това е техническа корекция, която позволява на дългосрочния инвеститор да закупи все още подценено сребро.......
                            . По данни на tsbex.bg интересът към среброто се запазва.

Влагането на пари в ценни книжа, търгувани на Фондовата борса, също е доста опасно, защото от началото на годината на всеки 100 лева инвеститорът е загубил 1,45 на сто, пресметнато през основния индекс на борсата - Софикс, отбелязват експертите.

Източник:БТА Снимки:
                            По-манипулативен материал не бях чел. Вчера го мернах в нета и се чудих как някой плаща на БТА за подобна манджа с грозде, пълна се пожелателни прогнози и откровена лъжа

Коментар

• Първоначално изпратено от radoslav88 Разгледай мнение
                              дайте идея за бърза доходност във виртуална игра как да постигна ? идея някой
                              има една мисирка която играе "във виртуални игри" ................... питай я нея на лични

ника й е "мече-цвети93"

Коментар

• хелп

дайте идея за бърза доходност във виртуална игра как да постигна ? идея някой

Коментар

Working...
                                X