Първоначално изпратено от 4i40
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! архив 1
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от No money, no credit Разгледай мнениеРапана, ако не ме лъже паметта и ти преди няколко години беше навирил много нос, но сега виждам вече си стъпил на земята. Хубаво е че разсъждаваш върху такива неща и ги споделяш! Служители ще намериш винаги и те винаги ще се стремят към по-висок доход, както и ти си длъжен да се стремиш да им го осигуриш в името на една просперираща компания. Понякога живота е просто срещи и разлъки и не е нужно да го изживяваш толкова! Не се връзвай на негативните мнения, все едно да ми се връзват на мен като писах, че борсата е изчерпала растежа си, тогава и мен ме нарекоха хейтър и безпаричен лузър, но така или иначе продължение на растежа нямаше.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от p0lki Разгледай мнениекакви седмици, бе, човек --------- направо месеци, че дори и години
............ а бе защо направо не си изкопаете по една дупка 2х1 и с 2 метра дълбочина
----------------------
рапанче, поздравявам те --- пак си ги хванал на кукичка шматките във форума
Коментар
� -
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеи шаран на керемида......
Коментар
� -
Първоначално изпратено от p0lki Разгледай мнениекакви седмици, бе, човек --------- направо месеци, че дори и години
............ а бе защо направо не си изкопаете по една дупка 2х1 и с 2 метра дълбочина
----------------------
рапанче, поздравявам те --- пак си ги хванал на кукичка шматките във форумаИначе и на мен ми се иска....ама, нема, нема и да има скоро.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от kosuma Разгледай мнениеПичове, свивайте перките защото идват няколко трудни седмици. Всъщност , ако са само седмици ще минем "тънко"
----------------------
рапанче, поздравявам те --- пак си ги хванал на кукичка шматките във форума
Коментар
� -
Първоначално изпратено от kosuma Разгледай мнениеПичове, свивайте перките защото идват няколко трудни седмици. Всъщност , ако са само седмици ще минем "тънко"
Коментар
�
Коментар