IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
    Идва цунами....на БФБ......
    ИДВА ЦУНИМИ

Коментар

• Какво имаш впредвид?

Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
      Идва цунами....на БФБ......
      Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Идва цунами....на БФБ......

Коментар

• Барабар Петко с мъжете.

Коментар

• Уплашихте народонаселението
            Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!

Коментар

• Май ни очаква брулене на круши днес..... да видим колко ще паднат и колко ще останат
              "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от No money, no credit Разгледай мнение
                Рапана, ако не ме лъже паметта и ти преди няколко години беше навирил много нос, но сега виждам вече си стъпил на земята. Хубаво е че разсъждаваш върху такива неща и ги споделяш! Служители ще намериш винаги и те винаги ще се стремят към по-висок доход, както и ти си длъжен да се стремиш да им го осигуриш в името на една просперираща компания. Понякога живота е просто срещи и разлъки и не е нужно да го изживяваш толкова! Не се връзвай на негативните мнения, все едно да ми се връзват на мен като писах, че борсата е изчерпала растежа си, тогава и мен ме нарекоха хейтър и безпаричен лузър, но така или иначе продължение на растежа нямаше.
                Така е... Не мога да си изкривя душата. Наложи ми се да си преосмисля и преоценя доста от житейските си възгледи.... Но нали знаеш, живота е шарен. А негативните мнения са двигателя на форума - замисли се че ако ги няма троловете и "Ъъъъп 4 000" на практика форума ще замре, защото стойностните мнения отнемат време и усилия за написване и понеже никой не му плащат за това ще станат толкова малко че с времето въобще ще изчезнат...Плюс това не може да н се съгласиш че винаги е добре да имаш някакъв отдушник - примерно ядоса те кмета на Банкско, теглиш една майна на Миро, Люк или на Лорда.... Ядоса те жената, пак им теглиш една майна... Щото в отношенията с реални личности и хора трябва да се правят игри и компромиси, докато тия анонимни ръкоблудници са като боксови круши... Лошото е когато проимаш нужда да напишеш нещо стойностно и се появят идиотите и троловете... Няма как да може да ги пускаме и спираме - Например днес искам да си говоря интелигентни неща - спирам Миро, Строла и Люк... Утре искам да си изкарам нервите - пускам ги.... Ама няма как...

Коментар

• Първоначално изпратено от p0lki Разгледай мнение
                  какви седмици, бе, човек --------- направо месеци, че дори и години

............ а бе защо направо не си изкопаете по една дупка 2х1 и с 2 метра дълбочина

----------------------

рапанче, поздравявам те --- пак си ги хванал на кукичка шматките във форума
                  Мерси... Тия са много ниски топки, но стават да си уплътниш някой и друг час... Иначе ако останем само "батковците", няма да има активност и ще ни скучно....

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                    и шаран на керемида......
                    Е за това хората чиче хората казват че информацията е толкова ценна... Ето ти един дребен пример (но той е показателен) - сега Стролчо и Ебача например си правят изводи какво меню има в даден ресторант на база много оскъдна информация... А какво пропускат - фундамента... Просто не се касае за "ресторант на стената на язовир Искър", а за ресторатнт "Стената" по пътя за Язовира... И вече от тук всичките прогнози стават грешни... И пренеси същата ситуация на Борсата и веднага ще си отговориш защо хората губят такива суми - защото си правят изводите на база "тази част от айсберга, която е над водата"....

Коментар

• Некст уийк... марстоново поле!

Коментар

• Споко,нема да се плашиш брато,нека малко живнат мецаните,че много са изгладнели едни са такива гладни и проскубани направо живи да ги оплачеш някой и друг ден още да се порадват пък после пак няколко месеца пердах и мечи кожи пред камините

Коментар

• Първоначално изпратено от p0lki Разгледай мнение

............ а бе защо направо не си изкопаете по една дупка 2х1 и с 2 метра дълбочина

----------------------

Добре де, кажи нещо оптимистично? И на мен ми се иска да има, но в момента не е това което беше януари. Иначе и на мен ми се иска....ама, нема, нема и да има скоро.

Коментар

• Имам да купувам по някои позиции.Утре ми се струва че ще има добри нива

Коментар

• Първоначално изпратено от kosuma Разгледай мнение
                              Пичове, свивайте перките защото идват няколко трудни седмици. Всъщност , ако са само седмици ще минем "тънко"

----------------------

Коментар

• Първоначално изпратено от kosuma Разгледай мнение
                                Пичове, свивайте перките защото идват няколко трудни седмици. Всъщност , ако са само седмици ще минем "тънко"
                                Определено ДА!

Коментар

X