IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Rapana Разгледай мнение
    Това място не го знам... Иначе с удоволствие бих се запознал с теб... Поне имаш свободно време... Малко си невъзпитан ама, (почнахме да спамим темата), обаче Кайена е най избушеното Порше.. Тая кола е бъкана от дефекти.. Ние имахме един служебен Туарег (същата кола) и ни излезе златен... Накрая го продадохме само за да се махне....

ПС. И на мен ми се ходи до морето. Като светне слънцето и ме зарежда с оптимизъм.... А София някак те затиска, няма ги тия необятни пространства, няма го въздуха, няма го спокойствието итн.
    Пак коментираш теми които не са ти ясни,Кайена и Туарега са еднакви само в твоята глава

Коментар

• Първоначално изпратено от strol
      Аз чужди лафове не използвам а и определено нямам нужда от кураж,утре пак съм тук,да кажем 12.30ч. пред Джанис ако искаш ела да ми се скараш,със сребрист Кайен съм софииски времито е страхотно,точно за разходки
      Това място не го знам... Иначе с удоволствие бих се запознал с теб... Поне имаш свободно време... Малко си невъзпитан ама, (почнахме да спамим темата), обаче Кайена е най избушеното Порше.. Тая кола е бъкана от дефекти.. Ние имахме един служебен Туарег (същата кола) и ни излезе златен... Накрая го продадохме само за да се махне....

ПС. И на мен ми се ходи до морето. Като светне слънцето и ме зарежда с оптимизъм.... А София някак те затиска, няма ги тия необятни пространства, няма го въздуха, няма го спокойствието итн.

Коментар

• Леле, DAX как се изтърси -3.30

Коментар

• Първоначално изпратено от Софиянец80 Разгледай мнение
          Как ще е оптимистична бе. След малко Гиговчо ще ти обясни как този ръст е фалшиф, манипулиран, фалшифициран и т.н. И не е реален, а от контрабанда на лютеница, имамбаялдъ и троянска сливова.
          Ти пък как разбра, че ръста е фалшиф ? Като не различаваш лютеницата от компот
          Както казват младежите - много си зле
          За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнение
            Ами твое беше предложението да ограничим писането.Сега им дерат кожите,трябва да се подържа огъня под котлите за телешкото варено.Няма време за приказки.
            За вас знам, въпросът ми беше към местните.

Коментар

• Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнение
              Ами твое беше предложението да ограничим писането.Сега им дерат кожите,трябва да се подържа огъня под котлите за телешкото варено.Няма време за приказки.
              http://vbox7.com/play:bfc8b16a

Коментар

• айдеее на промоцията, домати като гранати пълни с нитратииии

Коментар

• Първоначално изпратено от strol Разгледай мнение
                  Рогата горе страхливции... повредата не е във вашия приемник,един миг невнимание и лелее....кво стана SOFIX 500
                  Абе горе горе ама и аз дето само добавам от две години , продадох за няколко хиляди тия дни. Страх голям . Не че след две, три седмици няма да купя на по високи нива ама карай.

Коментар

• Първоначално изпратено от SubZero Разгледай мнение
                    Много тихо стана тук...

Само няколко бодряшки подвиквания и спряхте.

Коментар

• Първоначално изпратено от SubZero Разгледай мнение
                      Много тихо стана тук...
                      За мен е без значение дали е тихо или шумно и без значение дали е делник или празник. Банкоковият депозит ми носи тлъсти лихви всеки ден!
                      Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Много тихо стана тук...

Само няколко бодряшки подвиквания и спряхте.

Коментар

• Не друго,после пак трябва да наблюдаваме неадекватни реакции на озлобени разплакани меченца

Коментар

• Рогата горе страхливции... повредата не е във вашия приемник,един миг невнимание и лелее....кво стана SOFIX 500

Коментар

• 'Мозъците ор БФБ' вместо да дадат времеви прозорец при волатилен пазар, за да може да се срещнат продавачи и купувачи - такев и компания отвързали коня на селския площад и шут в задника....

нямам думи
                              това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• "На около 120 млн. евро възлиза годишният стокооборот между България и Япония, посочи Макото Ито. По думите му у нас Япония е осъществила три големи инвеститорски проекта - завод за автомобилни части в Ямбол, столичната болница "Токуда" и производството на "зелена" енергия чрез монтирани по Черноморието вятърни генератори. Водят се разговори и за производство на ток от слънчеви колектори, каза посланикът. " това е през 2010г.

Наистина трагедията в Япония е огромна.Дано се оправят по бързо и да няма още аварии в АЕЦ.
                                Но нека оценим трезво нещата.

Коментар

Working...
                                X