IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от дзаката Разгледай мнение
    5% ножица можеш да направиш само на нисколиквидна борса като нашата и с много малки обеми-и ето ти голямо падане с малък обем.После като се обърне посоката някои умници ще казват,че качването не било сигурно щото нямало обеми.Нисколиквидна борса-резки движения без оборот
    въпроса опира до това дали си струва цялата гимнастика
    fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
      ок - теоретично е така ................... но къде са обемите, къде е ликвидността на БФБ
      5% ножица можеш да направиш само на нисколиквидна борса като нашата и с много малки обеми-и ето ти голямо падане с малък обем.После като се обърне посоката някои умници ще казват,че качването не било сигурно щото нямало обеми.Нисколиквидна борса-резки движения без оборот

Коментар

• Първоначално изпратено от дзаката Разгледай мнение
        Не съм от продаващите,но имам някакво логично обяснение и то е използвайки всеобщото движение надолу да продадеш и бързо след това да купиш същото,но 5% по-евтино-широка ножица при силни движения
        ок - теоретично е така ................... но къде са обемите, къде е ликвидността на БФБ

Коментар

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
          в интерес на истината след като събитията в северна африка не можаха да охладят набалончилите се акции в европа и сащ, то природния катаклизъм в япония даде своето отражение и повод за корекция, но ................. каква връзка има нашата борсичка с горните събития продаващите треперушки и те не могат да обяснят
          Не съм от продаващите,но имам някакво логично обяснение и то е използвайки всеобщото движение надолу да продадеш и бързо след това да купиш същото,но 5% по-евтино-широка ножица при силни движения

Коментар

• в интерес на истината след като събитията в северна африка не можаха да охладят набалончилите се акции в европа и сащ, то природния катаклизъм в япония даде своето отражение и повод за корекция, но ................. каква връзка има нашата борсичка с горните събития продаващите треперушки и те не могат да обяснят

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение
              и си накупувах вчера колички от Фолсваген до БМВ........Фолсваген е вързан със Сузуки ,другите и те заради части и става мазало в енергетиката , телекомуникациите ,телевизори...........абе много лошо..
              да се смея ли - да плача ли ............. цирка е пълен

Коментар

• Първоначално изпратено от Rapana Разгледай мнение
                Нисан са с Рено.. Навремето аз отиграх добре Форд... Но се наиграх много яко с Генерал електрик с тия централи в Япония...

Чао за днес че и днешният ден свърши....
                Миналата година ,зимата правиха сделка до 25 % от капитала да си менкат ...мисля ,че я завършиха ...
                Но със Сузуки.....прав си за Рено!
                Last edited by meche_cveti93; 15.03.2011, 14:40.

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение
                  и аз като тебе мислех и си накупувах вчера колички от Фолсваген до БМВ....действителни акции не СФД ...но ако се размислиш те трябва даже да се качват поради удара върху конкурента....да ,ама не....Фолсваген е вързан с Нисан ,другите и те заради части и става мазало в енергетиката , телекомуникациите ,телевизори....ползват се много ресурси и падат цените на добивните....абе много лошо..
                  Нисан са с Рено.. Навремето аз отиграх добре Форд... Но се наиграх много яко с Генерал електрик с тия централи в Япония...

Чао за днес че и днешният ден свърши....

Коментар

• Първоначално изпратено от Rapana Разгледай мнение
                    Ами честно казано недоумявам. Според мен случващото се в Япония не би трябвало да рефлектира толкова силно върху останлите (и особенно европейските борси ДАКСа е -4)... В края на краищата макар и природен катаклизъм земетресението не е повлияло (сериозно) върху функционалността на японската икономика или поне такива новини идват от там..... Редица държави (между които и нашата) нямат кой знае каква пряка връзка с апонската икономика.. Силна йена - лошо няма. Според мен пазарите бързо ще се окопитят и очаквам ръстове още тази седмица.... Мкар че самият аз няма да се опитвам да ги отиграя, защото леко смених стратегията и ще намаля процента на българските си акции в общите активи (без да продавам, но ще купувам в други посоки)....

и аз като тебе мислех и си накупувах вчера колички от Фолсваген до БМВ....действителни акции не СФД ...но ако се размислиш те трябва даже да се качват поради удара върху конкурента....да ,ама не....Фолсваген е вързан със Сузуки ,другите и те заради части и става мазало в енергетиката , телекомуникациите ,телевизори....ползват се много ресурси в Япония и сега спират покупките и падат цените на добивните....абе много лошо..
                    Last edited by meche_cveti93; 15.03.2011, 14:41.

Коментар

• Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнение
                      Eй вие стролове и рапани, имате си ЛС , водете си тъпите спорове там щото става нетърпимо отстрани.
                      Според мен водим много професионален и аргументиран спор, който много участници очевидно следят та. коментара ти е необоснован...

Коментар

• Първоначално изпратено от strol
                        Ами според теб не е ли логично,нямам желание да изнасям лекции на умствено изостанали,това са елементарни неща и би следвало да ги знаеш.
                        Ами честно казано недоумявам. Според мен случващото се в Япония не би трябвало да рефлектира толкова силно върху останлите (и особенно европейските борси ДАКСа е -4)... В края на краищата макар и природен катаклизъм земетресението не е повлияло (сериозно) върху функционалността на японската икономика или поне такива новини идват от там..... Редица държави (между които и нашата) нямат кой знае каква пряка връзка с апонската икономика.. Силна йена - лошо няма. Според мен пазарите бързо ще се окопитят и очаквам ръстове още тази седмица.... Мкар че самият аз няма да се опитвам да ги отиграя, защото леко смених стратегията и ще намаля процента на българските си акции в общите активи (без да продавам, но ще купувам в други посоки)....

Коментар

• Първоначално изпратено от AtanasSertov Разгледай мнение
                          Леле, DAX как се изтърси -3.30
                          Ами ДАХ се изтърси и два пъти по толкова...
                          Оптимистичното е че Софикс падна по малко от ДАХ а песимистичното е че ако малко се управвят нещата в Япония ДАХ ще навакса падането а същото не може да се каже за Софикс където изчезна подкрепата при много акции....дано се върнат....При нас като се каже че сестрати е... и тя взела та станала....
                          Имам акции и купувах но насила и с отвращение.... главно заради спорта.

Коментар

• Eй вие стролове и рапани, имате си ЛС , водете си тъпите спорове там щото става нетърпимо отстрани.

Коментар

• Първоначално изпратено от strol
                              Аз не съм коментирал подобни очаквания,макар и да са логитни напред във времето, за разлика от теб съм доста грамотен а ти ако не си уникално тъп значи си в старческа деменция
                              Ти пък сега и грамотен, аз те имам за форумният (тук щях да туря цинизъм ама за разлика от теб съм добре възпитан).... Сега се отмяташ и от думите си.... Убеден съм че дори да не си го написал си го мислиш... Познавам те вече добре.... А сега обясни защо противно на всичките ти теории, днес борсите по света са поголовно на червено...

Коментар

• Първоначално изпратено от strol Разгледай мнение
                                Пак коментираш теми които не са ти ясни,Кайена и Туарега са еднакви само в твоята глава
                                Много са близки и двете за на концерна Фолксваген и са с много общи детайли... Ей Кайенчо дали днес ще прочета и едно сериозно мнение от теб (не знам защо ги няма другите участници иначе не бих те хранил тролче такова)... Кажи нещо за борсата - Е днес пак се видя клко си неграмотен и пак потънахме въпреки очакванията ти за софикс 700 до края на март.

Коментар

Working...
                                X