Първоначално изпратено от дзаката
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! архив 1
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнениеок - теоретично е така ................... но къде са обемите, къде е ликвидността на БФБ
Коментар
-
Първоначално изпратено от дзаката Разгледай мнениеНе съм от продаващите,но имам някакво логично обяснение и то е използвайки всеобщото движение надолу да продадеш и бързо след това да купиш същото,но 5% по-евтино-широка ножица при силни движенияfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнениев интерес на истината след като събитията в северна африка не можаха да охладят набалончилите се акции в европа и сащ, то природния катаклизъм в япония даде своето отражение и повод за корекция, но ................. каква връзка има нашата борсичка с горните събития продаващите треперушки и те не могат да обяснят
Коментар
-
в интерес на истината след като събитията в северна африка не можаха да охладят набалончилите се акции в европа и сащ, то природния катаклизъм в япония даде своето отражение и повод за корекция, но ................. каква връзка има нашата борсичка с горните събития продаващите треперушки и те не могат да обяснятfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнениеи си накупувах вчера колички от Фолсваген до БМВ........Фолсваген е вързан със Сузуки ,другите и те заради части и става мазало в енергетиката , телекомуникациите ,телевизори...........абе много лошо..fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от Rapana Разгледай мнениеНисан са с Рено.. Навремето аз отиграх добре Форд... Но се наиграх много яко с Генерал електрик с тия централи в Япония...
Чао за днес че и днешният ден свърши....
Но със Сузуки.....прав си за Рено!Last edited by meche_cveti93; 15.03.2011, 14:40.
Коментар
-
Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнениеи аз като тебе мислех и си накупувах вчера колички от Фолсваген до БМВ....действителни акции не СФД ...но ако се размислиш те трябва даже да се качват поради удара върху конкурента....да ,ама не....Фолсваген е вързан с Нисан ,другите и те заради части и става мазало в енергетиката , телекомуникациите ,телевизори....ползват се много ресурси и падат цените на добивните....абе много лошо..
Чао за днес че и днешният ден свърши....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Rapana Разгледай мнениеАми честно казано недоумявам. Според мен случващото се в Япония не би трябвало да рефлектира толкова силно върху останлите (и особенно европейските борси ДАКСа е -4)... В края на краищата макар и природен катаклизъм земетресението не е повлияло (сериозно) върху функционалността на японската икономика или поне такива новини идват от там..... Редица държави (между които и нашата) нямат кой знае каква пряка връзка с апонската икономика.. Силна йена - лошо няма. Според мен пазарите бързо ще се окопитят и очаквам ръстове още тази седмица.... Мкар че самият аз няма да се опитвам да ги отиграя, защото леко смених стратегията и ще намаля процента на българските си акции в общите активи (без да продавам, но ще купувам в други посоки)....
и аз като тебе мислех и си накупувах вчера колички от Фолсваген до БМВ....действителни акции не СФД ...но ако се размислиш те трябва даже да се качват поради удара върху конкурента....да ,ама не....Фолсваген е вързан със Сузуки ,другите и те заради части и става мазало в енергетиката , телекомуникациите ,телевизори....ползват се много ресурси в Япония и сега спират покупките и падат цените на добивните....абе много лошо..Last edited by meche_cveti93; 15.03.2011, 14:41.
Коментар
-
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнениеEй вие стролове и рапани, имате си ЛС , водете си тъпите спорове там щото става нетърпимо отстрани.
Коментар
-
Първоначално изпратено от strolАми според теб не е ли логично,нямам желание да изнасям лекции на умствено изостанали,това са елементарни неща и би следвало да ги знаеш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от AtanasSertov Разгледай мнениеЛеле, DAX как се изтърси -3.30
Оптимистичното е че Софикс падна по малко от ДАХ а песимистичното е че ако малко се управвят нещата в Япония ДАХ ще навакса падането а същото не може да се каже за Софикс където изчезна подкрепата при много акции....дано се върнат....При нас като се каже че сестрати е... и тя взела та станала....
Имам акции и купувах но насила и с отвращение....главно заради спорта.
Коментар
-
Първоначално изпратено от strolАз не съм коментирал подобни очаквания,макар и да са логитни напред във времето, за разлика от теб съм доста грамотен а ти ако не си уникално тъп значи си в старческа деменция
Коментар
-
Първоначално изпратено от strol Разгледай мнениеПак коментираш теми които не са ти ясни,Кайена и Туарега са еднакви само в твоята глава
Коментар
Коментар