If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Искам да те информирам,че в близост до яз.Искър работи само р-т Щъркела но той не се намира на стената и освен това най изтънчените кулинарни специалитети там са пържен шаран,боб чорба и люти чушки
Рапана, ако не ме лъже паметта и ти преди няколко години беше навирил много нос, но сега виждам вече си стъпил на земята. Хубаво е че разсъждаваш върху такива неща и ги споделяш! Служители ще намериш винаги и те винаги ще се стремят към по-висок доход, както и ти си длъжен да се стремиш да им го осигуриш в името на една просперираща компания. Понякога живота е просто срещи и разлъки и не е нужно да го изживяваш толкова! Не се връзвай на негативните мнения, все едно да ми се връзват на мен като писах, че борсата е изчерпала растежа си, тогава и мен ме нарекоха хейтър и безпаричен лузър, но така или иначе продължение на растежа нямаше.
Мече, те и за 300 ще дойдат. Въпросът е че при първа възможност ще офейкат. А каква мотивация ще търсиш от такива хора. По скоро ще навредят на бизнеса ти, отколкото да допринесат за развитието му.
А така ли,брех много умно господа "работодатели",ами след като сте стигнали до този извод,значи бизнеса ви е временен или по скоро далавера.Така го приемате явно.
А в далаверата няма прогнози,инжинеригови процеси,инвестиционни процеси има само един дерибей които му се пълни гушата.И никои неможе нищо да му каже.
Да не говорим,че даже не се замислят за проценти от собствеността да раздават на добрите си мениджъри.Защото те самите имат проблем,никога не са били мениджъри...или и да са са хитри измекяри..
Плюс това някои от долните постове, на МеЧЧе и Рапанждията,са меко казано посткомунистически.
Ето ти профисионална диагноза,а не дискусия.
Имам опит с такива,вече 13г. ....
Успех с бизнеса ви....но недейте да се мислите за велики или да извъртате фактите или говоренето си към изопачаване на истината във ваша полза за да минат далаверите ви.Това е.
Радвам се поне че има хора дето реагират номално и адекватно като теб... Човек им дава повод да направим една приятна дискусия... Те погледни ги на какво го превръщат...А на всички ни е ясно че никой тук не за да се доказва - все пак форума е аноминен и на всеки му е все едно дали Рапана, го харесва или не и кой каво мисли....
Но човек и губи мотивация и много свестни хора спряха така да пишат - като се сетя за Краси Петров, за Маранди итн... А останхме да четем словестните полюции на разни сладури... Ама карай да върви... Айде чао че аз плановете за хубаво прекарване няма да ги наруша и ще се разходя до някое кътче в близиост до града със колегите да ги почерпя един обед... Пък нека после някой ми каже, на колко работни места в средата на работният ден шефа тегли ключа на офиса и отиват да маат кулинарни специалитети на Стената на Язовир Искър.... Е това не бих го заменил за пари....
Искам да те информирам,че в близост до яз.Искър работи само р-т Щъркела но той не се намира на стената и освен това най изтънчените кулинарни специалитети там са пържен шаран,боб чорба и люти чушки
миро ти си един от основните виновници нормалните хора да намалят писането в тази тема. Познавам 5 човека от форума, които си инсталираха приставката на Иван само, за да блокират теб и още няколко титана на мисълта.
аз съм по-държелив, но май и аз ще те включа в блеклиста.
успех
Дреме ми на сайдера къде си щял да ме включваш.
Това че тук има 4-5 коня с капаци, които разпенено да викат "ЪП ЪП" си е ваш проблем, достатъчно е да погледнем СОФИКС и става ясно кой е крив и кой- прав. Аз не съм от тия дето си мълчат пред малоумници като теб и компанийката ти!
миро ти си един от основните виновници нормалните хора да намалят писането в тази тема. Познавам 5 човека от форума, които си инсталираха приставката на Иван само, за да блокират теб и още няколко титана на мисълта.
аз съм по-държелив, но май и аз ще те включа в блеклиста.
успех
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Радвам се поне че има хора дето реагират номално и адекватно като теб... Човек им дава повод да направим една приятна дискусия... Те погледни ги на какво го превръщат...А на всички ни е ясно че никой тук не за да се доказва - все пак форума е аноминен и на всеки му е все едно дали Рапана, го харесва или не и кой каво мисли....
Но човек и губи мотивация и много свестни хора спряха така да пишат - като се сетя за Краси Петров, за Маранди итн... А останхме да четем словестните полюции на разни сладури... Ама карай да върви... Айде чао че аз плановете за хубаво прекарване няма да ги наруша и ще се разходя до някое кътче в близиост до града със колегите да ги почерпя един обед... Пък нека после някой ми каже, на колко работни места в средата на работният ден шефа тегли ключа на офиса и отиват да маат кулинарни специалитети на Стената на Язовир Искър.... Е това не бих го заменил за пари....
Не се ли усещаш че ти си тоя който прецаква нормалните диалози?
"Лайна" чии думи бяха - твои ли?
Всички те видяхме що за "мениджър" си измислен, стига се оправдава вече - няма нужда. Вижда се ясно че парите не са важни за теб - но само когато трябва да ги даваш на служителите си обаче... жалко човече си
Ти поне като наемен работник в тая сфера трябва да знаеш че в кол центъра на ХП заплатите на експертно ниво почват от 2 бона... Та не виждам каво те учудва...
Тая сфера е бая голяма - за твоя изненада.
Виждам че 2 бона са множко за твоята "фирма", смяяях - и то за "управленски" позиции!
Rapane, пишман стана дето сподели случката, пич . Но би трябвало да си подготвен какво ще последва, поне осмисли половината ден на двама трима дето са тук само да се заяждат и да злорадстват. Няма как България да тръгне напред, ако повечето хора са като тях, за това ти пожелавам тия с които работиш да са наистина качествени и стойностни. И не се предавай!
Лек ден на всички!
Жалкото че не си видяла как за две места за чистачка кандидатстват освен 40 циганки и две бивши учителки и три счетоводителки и десетина българки с средно образование ....да не ти се случва.
Всеки ден поне по трима питат за работа за среден персонал......и за тези 400 лв. ...жени с висше образование....
Мече, те и за 300 ще дойдат. Въпросът е че при първа възможност ще офейкат. А каква мотивация ще търсиш от такива хора. По скоро ще навредят на бизнеса ти, отколкото да допринесат за развитието му.
Rapane, пишман стана дето сподели случката, пич . Но би трябвало да си подготвен какво ще последва, поне осмисли половината ден на двама трима дето са тук само да се заяждат и да злорадстват. Няма как България да тръгне напред, ако повечето хора са като тях, за това ти пожелавам тия с които работиш да са наистина качествени и стойностни. И не се предавай!
Лек ден на всички!
Казваш значи - един проджект-мениджър при теб получава по-малко от телефонист в НР?
Хахахахаха, ами ти си много измислен шеф мухахахаха, нищо чудно че са те изоставили в момента в който са имали друга възможност
ПП: А техните основни доходи за оцеляване? Още ли ти е чудно че не работят за слава?
Ти поне като наемен работник в тая сфера трябва да знаеш че в кол центъра на ХП заплатите на експертно ниво почват от 2 бона... Та не виждам каво те учудва...
Коментар