IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Eon Разгледай мнение
    Млъкни бе балалайке. Едно и също нещо повтаряш като развалена грамофонна плоча.
    Да не би да си се набълбукал с кредити?!
    Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Алъне понеже доста компании излязоха от 2010г. с печалби и то не малки,същото направиха и първото тримесечие на 2011г.
      Което навежда на мисълта,че си точно като индикатор за покупки.Пак ли.
      Ама си много раздвоен и болнав,като фалирал глупак.Нищо не си само ти виж във темата за форекс..

Алъне,явно отчетите са отразени вече в цените,но не в пълна степен, малко над 500 пункта трябва да е.ДАЛИ СА ОТРАЗИЛИ ТОВА:
      http://profit.bg/news.php?id=79117
      Ами продажбата на Булгартабак.Последните няколко увеличения .....
      Last edited by SoKoLoV; 11.05.2011, 11:51.

Коментар

• Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнение
        Аз не съм врачка, че да познавам. Аз анализирам състоянието на пазара. А такива рибки като теб се опитват да познаят дали под стръвта има кукичка или няма
        Кефал можеш спокойно да си смениш ника със Шаран, макар че няма голяма разлика.
        Много си умен,знаем!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
          Петре,да си спомняш някога да си познал!!!?
          Твойта игра май е на тука има ,тука нема!!!
          Аз не съм врачка, че да познавам. Аз анализирам състоянието на пазара. А такива рибки като теб се опитват да познаят дали под стръвта има кукичка или няма
          Кефал можеш спокойно да си смениш ника със Шаран, макар че няма голяма разлика.

Коментар

И какво предлагаш ? Да "внесем" китайски и виетнамски ли за да тръгне БФБ нагоре, че балъците нашили се на тази пародия на борса да излязат на 0 ? Скоро може само цигански реотани да останат в тази държава.
            не - просто трябва да се почака. Но чакането е дразнещо

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
              При мен нещата си се движат само в една посока. Всеки ден си получавам тлъсти лихви от банковите депозити.
              Млъкни бе балалайке. Едно и също нещо повтаряш като развалена грамофонна плоча.
              Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                При мен нещата си се движат само в една посока. Всеки ден си получавам тлъсти лихви от банковите депозити.
                Да и при теб са само на изток, но без никаква надежда за север И с наистина минимален но все пак различен от нула шанс за много на юг

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                  Сдухано е защото е с български реотани.
                  И какво предлагаш ? Да "внесем" китайски и виетнамски ли за да тръгне БФБ нагоре, че балъците нашили се на тази пародия на борса да излязат на 0 ? Скоро може само цигански реотани да останат в тази държава.

Коментар

Това 442-440-442 е яко дразнещо. Поне да се движеше между 400 и 500.
                    Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Споко, скоро ще свети 3ХХ и надолу
                      Петре,да си спомняш някога да си познал!!!?
                      Твойта игра май е на тука има ,тука нема!!!

Коментар

Е аз за НЕИЗБЕЖНОТО ти говоря де ! При тези отчети дето излязоха щом не минахме 450, то направи си извода колко сдухано е всичко на БФБ !
                        Сдухано е защото е с български реотани.

Коментар

По-скоро 5xx. Това кандилкане само отлага неизбежното
                          Е аз за НЕИЗБЕЖНОТО ти говоря де ! При тези отчети дето излязоха щом не минахме 450, то направи си извода колко сдухано е всичко на БФБ !

Коментар

• По-скоро 5xx. Това кандилкане само отлага неизбежното

Коментар

Това 442-440-442 е яко дразнещо. Поне да се движеше между 400 и 500.
                              Споко, скоро ще свети 3ХХ и надолу

Коментар

• Това 442-440-442 е яко дразнещо. Поне да се движеше между 400 и 500.

Коментар

X