Първоначално изпратено от Eon
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! архив 1
Collapse
Заключена.
X
X
-
SoKoLoV
Алъне понеже доста компании излязоха от 2010г. с печалби и то не малки,същото направиха и първото тримесечие на 2011г.
Което навежда на мисълта,че си точно като индикатор за покупки.Пак ли.
Ама си много раздвоен и болнав,като фалирал глупак.Нищо не си само ти виж във темата за форекс..
Алъне,явно отчетите са отразени вече в цените,но не в пълна степен, малко над 500 пункта трябва да е.ДАЛИ СА ОТРАЗИЛИ ТОВА:
http://profit.bg/news.php?id=79117
Ами продажбата на Булгартабак.Последните няколко увеличения .....Last edited by SoKoLoV; 11.05.2011, 11:51.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнениеАз не съм врачка, че да познавам. Аз анализирам състоянието на пазара. А такива рибки като теб се опитват да познаят дали под стръвта има кукичка или няма
Кефал можеш спокойно да си смениш ника със Шаран, макар че няма голяма разлика.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнениеПетре,да си спомняш някога да си познал!!!?
Твойта игра май е на тука има ,тука нема!!!
Кефал можеш спокойно да си смениш ника със Шаран, макар че няма голяма разлика.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнениеИ какво предлагаш ? Да "внесем" китайски и виетнамски ли за да тръгне БФБ нагоре, че балъците нашили се на тази пародия на борса да излязат на 0 ? Скоро може само цигански реотани да останат в тази държава.Но чакането е дразнещо
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеПри мен нещата си се движат само в една посока. Всеки ден си получавам тлъсти лихви от банковите депозити.Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеПри мен нещата си се движат само в една посока. Всеки ден си получавам тлъсти лихви от банковите депозити.И с наистина минимален но все пак различен от нула шанс за много на юг
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеСдухано е защото е с български реотани.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеТова 442-440-442 е яко дразнещо. Поне да се движеше между 400 и 500.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнениеСпоко, скоро ще свети 3ХХ и надолу
Твойта игра май е на тука има ,тука нема!!!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнениеЕ аз за НЕИЗБЕЖНОТО ти говоря де ! При тези отчети дето излязоха щом не минахме 450, то направи си извода колко сдухано е всичко на БФБ !
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеПо-скоро 5xx. Това кандилкане само отлага неизбежното
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеТова 442-440-442 е яко дразнещо. Поне да се движеше между 400 и 500.
Коментар
�
Коментар