IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
    +1
    тази есен...
    Не знам защо сте си харесали тази есен за ръст на акциите при положение ,че ще има избори и всичко лошо ,което става в икономиката ,финансите и политиката ще излезе на бял свят.... ...дано да греша.
    поздрави!

Коментар

• И БФБ-ейци са като охлювите. Носят си рогата и си мислят че къщата е тяхна

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
        15 евро стигна изкупната цена на килограм охлюви

После някой ако каже, че БФБ пълзи като охлюв, не трябва да му се сърдим, а да чакаме рекорди в цените на акциите
        +1
        тази есен...

Коментар

• 15 евро стигна изкупната цена на килограм охлюви

После някой ако каже, че БФБ пълзи като охлюв, не трябва да му се сърдим, а да чакаме рекорди в цените на акциите

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение
            новината е супер , който като мен ,проди ,бертрам и още няколко човека е на акции на западните пазари...... но БФБ какво я засяга, тя не се влияе от вътрешни новини ,камо ли от международни новини .....
            цветано, а как се отразява този новина на депозита ти в БАКБ?

цветано, а как се отразява тази новина на купените ти акции на БАКБ?

fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• БНБ е поискала от три банки през миналата година да увеличат капитала си, което е доста сериозна надзорна мярка, става ясно още от отчета. Друг трезор е бил задължен редовно да представя справка за всеки кредит над определена сума, а трета банка е трябвало да докладва за всяка промяна по два от най-големите си кредити. От отчета става ясно, че някои банки продължават да отпускат твърде големи заеми на определени клиенти, посочва изданието.
              http://milom.blog.bg/

Коментар

Не преди няколко седмици да се види ДАУ над 13 К.....
                лудите американци могат още днес да го закарат дау на 13К
                това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                  не мисля, че ликвидирането на осама бен ладен ще даде сериозен тласък на немските акции, но не се знае знае ли се...
                  при всички положения идва един тънък момент на чуждите борси наречен май месец и може да се подготвя една сносна корекция, но да видим.

на БФБ не мисля, че ще имаме майска корекция, защото ние проспахме възхода, че да се събудим за корекцията

поздрави и успех на всички
                  Не преди няколко седмици да се види ДАУ над 13 К.....

Коментар

• Първоначално изпратено от relatively new Разгледай мнение
                    начина ми на изразяване е префектен.
                    а ти не се прави на ударен.
                    след като се заяждаш с инвестиралите на БФБ трябва да си готов да си понесеш
                    камъните в твоята градина.
                    Интересно човек как може да се заяжда със себе си ....половината ми портфеил е на БФБ .
                    а това че не ти харесва положението ..обърни се към ръководството на КФН , БФБ или централен депозитар....
                    Да виждаш че убииството на Обама да е оказало някакво влияние на нашата борса....
                    Мъка и нисък оборот ,но трябва някой да е виновен... а ти не си реалист ..като си от А група ,купувай за няколко милиона и няма да те апострофирам...

Коментар

• не мисля, че ликвидирането на осама бен ладен ще даде сериозен тласък на немските акции, но не се знае знае ли се...
                      при всички положения идва един тънък момент на чуждите борси наречен май месец и може да се подготвя една сносна корекция, но да видим.

на БФБ не мисля, че ще имаме майска корекция, защото ние проспахме възхода, че да се събудим за корекцията

поздрави и успех на всички
                      това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

А ти какъв контролен орган се явяваш за да определяш кой е в "А " и кой е в " Б"група....
                        Според начина на изразяване си от зоналната или от някояя селска окръжна........
                        начина ми на изразяване е префектен.
                        а ти не се прави на ударен.
                        след като се заяждаш с инвестиралите на БФБ трябва да си готов да си понесеш
                        камъните в твоята градина.

Коментар

• Първоначално изпратено от relatively new Разгледай мнение
                          ти пък къде се класира
                          в А група
                          А ти какъв контролен орган се явяваш за да определяш кой е в "А " и кой е в " Б"група....
                          Според начина на изразяване си от зоналната или от някоя селска окръжна........

Коментар

новината е супер , който като мен ,проди ,бертрам и още няколко човека е на акции на западните пазари...... но БФБ какво я засяга, тя не се влияе от вътрешни новини ,камо ли от международни новини .....
                            ти пък къде се класира
                            в А група

Коментар

• Първоначално изпратено от guantanamo Разгледай мнение

.......

Коментар

• Първоначално изпратено от guantanamo Разгледай мнение
                                BREAKING

Osama bin Laden is dead

.......
                                Явно хората бързат да изпреварят борсовото "рали" и са се снабдили с пари за покупки:

Обраха голям банков трезор в София
                                Last edited by X_Y; 02.05.2011, 09:27.

Коментар

Working...
                                X