Има да си чакам,налЕ?!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! архив 1
Collapse
Заключена.
X
X
-
SoKoLoV
Много смешно ще бъде,ако международна агенция за кредитен рейтинг вдигне рейтинга на страната,как ще реагират със закъснение нашите професионалисти.
Или ще изчакат да стане напълно частна борсата и да се навъдят толкова много професионалисти ,че нашите пак ще са изостанали и като възгледи и като информация. хахах
Да видим кога ще започнете да очаквате добри новини,да барем ги отразявате.....
То няма как някои да ви казва отстрани,(я мажо,я журналисти,те нямат интерес) "ауу само лошо" и тази база някои акции да струват стотинки колкото асцидове.
Но тия вредни навици ще си тръгнат,като стане частна борсата.
Ето и резултата,които трябваше по изразително да се отрази на индексите,какво ли ще нарастването в второто тримесечие или третото,а на годишна база.Защо не се отразява все още.
Аууу много дефектен капиталов пазар ли????хаха
http://www.dnevnik.bg/pazari/2011/05...izata/?ref=rssLast edited by SoKoLoV; 13.05.2011, 11:30.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеОптимизЪма е като салама!!!Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от undoo Разгледай мнениеДемек сме сигурно убежище за чуждестранните инвеститори по време на спада който реализират!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнениеВсъщност гравитираме около едни и същи нива на SOFIX.И това в продължение на два и половина месеца.Не сме подвластни на никакви новини.
Демек сме сигурно убежище за чуждестранните инвеститори по време на спада който реализират!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнениеВсъщност гравитираме около едни и същи нива на SOFIX.И това в продължение на два и половина месеца.Не сме подвластни на никакви новини.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Han Krum Разгледай мнениеПри огромни спадове навън, ние сме леко нагоре.......това какво ми говори......ми няма кьорав чужденец, който да е на БФБ, камо ли да поглежда към родната ни пародия наречена борса........
Коментар
-
Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнениеЮвигий, доживях да видя и от теб обективност да струи
Коментар
-
Първоначално изпратено от Han Krum Разгледай мнениеПри огромни спадове навън, ние сме леко нагоре.......това какво ми говори......ми няма кьорав чужденец, който да е на БФБ, камо ли да поглежда към родната ни пародия наречена борса........
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнениеГерб няма алтернатива, колкото и да не "дава"...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнениеГЕРБ и "дава" в едно изречение - ти не си у ред!
fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
Коментар