If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Поне трима познавам,които сега зъзнат зимата,щото си играха с изтеглините пари от ипотекираната къща,за да купуват съучастие в български компании на БФБ.
Ми, трябва според мен ,през тези три години да си играл на"замръзнал",та да те бие!!!
Поне трима познавам,които сега зъзнат зимата,щото си играха с изтеглините пари от ипотекираната къща,за да купуват съучастие в български компании на БФБ.
ЯсТрЕбОвСкИ....време ти е да си смениш ника с ПРИЛЕПОВСкИ щото си кьорав като прилеп.
Абе аланколу, държавта се тресе от политически рокади които издават страх от неизбежният ПРОВАЛ на ГЕРБ, той ми говори като луда с путка.а си !
продка, ти си на минус 80% от 3 години насам от които възстанови 10% през последната година. Сега и тези 10% ще изгубиш та и отгоре... Защото софикса отива под 350... Е, разбира се, като падне под 300 пак ще сменят дружествата в индекса за да не пада под 250... че ще е голям резил!
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Не съм ти братчет. И от началото на 2008г. като писах какво Ви чака, Софикса беше на 1500, а сега половин година се лашка между 420 и 450
Но пък като гледам и как кабинета се лашка, скоро ще си припомните с ужас нива на кота 3++ , после и тези на 2++.......
а то станало весело при вас..аххах
Петър е изтървал влака и пак ще го изтърве....
Колко "2xx" пункта...Ти да не би да пророкуваш вече.
Добре че има типове като вас Фори,Петъри и подобните им...Много сте леки.
Попадате в графа шарлатани
Абе не знам колко са му милионите,но е последователен в годините.Бие по доходност болшинството от участниците на БФБ през тия три години.
Спомням си есента на '96г. Договорът с банката ми за обърнайт беше ОЛП -20%
ОЛП беше 360% на година -20% и ми се връзваше на 340%. И то само от 19.00ч като пуснех чувалите с парите в трезора на банката, до 9.00 сутринта на следващият ден когато си ги взимах отново. Мирише ми, че тези сладки времена се връщат и тази есен може да е пак така. А курса на еврото и $ да лети с по 20% нагоре дневно......ех.....дано.....
Ми ако е откраднал некой и друг милион ,може и да живее от лихви!!!Има доста такива!!!
Тия ,които са спечелили парите с работа,рядко разчитат на лихви!!!
Абе не знам колко са му милионите,но е последователен в годините.Бие по доходност болшинството от участниците на БФБ през тия три години.
продка, ти от Луната ли падаш? Защо си въобразяваш, че за мен инвестиралия в депозити има инфлация, докато за теб ушилия се в акции на бфб-то инфлация няма? Защо бе, чадо? Ти в кои магазини пазаруваш?
Е, аз съм на 50 % от началото на годината, а ти на около 2%.
Пазарувам където качеството ми се стори подходящо, но не съм претенциозен.
Вместо да гледаш по света погледни в България! Тук банките дават тлъсти лихви за да привлекат депозити... Да са живи и здрави и все така да е напред. Да са живи и здрави и теглилите кредити и да си плащат редовно вноските.
Е не са много здрави тези дето са теглили кредити, а скоро и банките ще разболеят, че лошите кредити вече са 21%. А заразата се разраства все по бързо, така че и депозитите стават доста рискова "инвестиция" в България
Едно е реалната инфлация да е 6% и ти да си на 5 % лихва
продка, ти от Луната ли падаш? Защо си въобразяваш, че за мен инвестиралия в депозити има инфлация, докато за теб ушилия се в акции на бфб-то инфлация няма? Защо бе, чадо? Ти в кои магазини пазаруваш?
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Вместо да гледаш по света погледни в България! Тук банките дават тлъсти лихви за да привлекат депозити... Да са живи и здрави и все така да е напред. Да са живи и здрави и теглилите кредити и да си плащат редовно вноските.
Утре си продавам и 5-те акции и ще инвестирам в депозит...
Нали ти обясни ,че живее от лихви и друго нищо не прави Форекс учителя.
Ми ако е откраднал некой и друг милион ,може и да живее от лихви!!!Има доста такива!!!
Тия ,които са спечелили парите с работа,рядко разчитат на лихви!!!
Коментар