IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• http://www.economynews.bg/%D1%80%D1%...news16473.html

Коментар

• И от мене по -здрав и UUUP500

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
        ".......Будем называть вещи своими именами – ведь в основе гуманности, пацифизма, братства рас лежит простейшая животная трусость ! ...... "
        Attached Files

Коментар

• Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнение
          4i40,цяло щастие е,че не ми се налага да ти обяснявам кое как е.В темата за TRACE Ханът направо ме разби.Да се смея ли,да плача ли...
          Недей да правиш нито едното, нито другото..
          Просто като минеш покрай него, му пусни някоя стинка в канчето.....

Коментар

• Дребни, големи. Ще се качва, ще пада. Може би Вие този път ще излезете сухи. Ще пострадат новите никове Успех на всички!

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
              Мнение, мнение, мнение. Кажи си думата, не клинчи. Кажи някоя глупост да се посмеем.
              А, за глупостите ти давам път на тебе
              В тях не си цикличен хахахахаха!

Коментар

• Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнение
                Виждам че сега си във фазата на отричане. Цикличен си - като пазара
                Ще ти мине, скоро.
                Мнение, мнение, мнение. Кажи си думата, не клинчи. Кажи някоя глупост да се посмеем.

P.S. изпреварил си ме. ха ха ха ха ха ха ха

Коментар

Правиш, дръжки. Ако продължаваш с тази стратегия която показа правиш дребни стинки, на цената на огромни нерви.

А за другото не мога да ти хвана мисълта при положение че я има. Та какво казваш дребните спекуланти ли са направили ръста или големите. Защото нещо не става ясно мнението ти. Разбира се ако имаш мнение.
                  Равновесие,
                  недейте се кара ,той е от твойта порода....
                  Участва на ДАХ и ДАУ ...обсъждали сме позиции....в който аз съм имал акции и няма много грешни хода...... позна до сега риалито на ДАУ ,даже и аз се отказах от дълги и съм в изчакване...

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
                    Джейми, ти сериозно ли смяташ, че купуват само дребните, а големите стоят отстрани и само се ослушват.
                    Не само че го смятам - а и данните за обемите през борсата го доказват.
                    Трябва да си кьорав или неграмотен да не го виждаш.

Коментар

Правиш, дръжки. Ако продължаваш с тази стратегия която показа правиш дребни стинки, на цената на огромни нерви.

А за другото не мога да ти хвана мисълта при положение че я има. Та какво казваш дребните спекуланти ли са направили ръста или големите. Защото нещо не става ясно мнението ти. Разбира се ако имаш мнение.
                      Виждам че сега си във фазата на отричане. Цикличен си - като пазара
                      Ще ти мине, скоро.

Коментар

Започва да ти просветва - с обороти дневно от 200 000 до 2.5 млн лв да не би да са едрите хехехе!

На тебе и преди съм ти казвал - трябва ти (прекалено много) време но все пак имаш шанс да загрееш.

Джейми, ти сериозно ли смяташ, че купуват само дребните, а големите стоят отстрани и само се ослушват.

Коментар

Не съм скалпер - така че не на мене тия
                          Правя точно реални пари и точно на борса - но друга.

Инак поста ти за който говориш ще го напишеш. Скоро. Вече ти просветва - както казах

Коментар

Можеш ли да намериш и един мой пост в който да съм твърдял че дребните спекуланти са направили ръста.

Очевидно е че на теб ти трябва много време след като два месеца не можеш да заграеш че на борсата се правят реални пари. А не е като да си вадиш очите и нервите и да цъкаш за няколко пипса
                            Не съм скалпер - така че не на мене тия
                            Правя точно реални пари и точно на борса - но друга.

Инак поста ти за който говориш ще го напишеш. Скоро. Вече ти просветва - както казах

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                              Блажиш ли, блажиш....генерале....
                              4i40,цяло щастие е,че не ми се налага да ти обяснявам кое как е.В темата за TRACE Ханът направо ме разби.Да се смея ли,да плача ли...

Коментар

Започва да ти просветва - с обороти дневно от 200 000 до 2.5 млн лв да не би да са едрите хехехе!

На тебе и преди съм ти казвал - трябва ти (прекалено много) време но все пак имаш шанс да загрееш.
                                Можеш ли да намериш и един мой пост в който да съм твърдял че дребните спекуланти са направили ръста.

Очевидно е че на теб ти трябва много време след като два месеца не можеш да заграеш че на борсата се правят реални пари. А не е като да си вадиш очите и нервите и да цъкаш за няколко пипса

Коментар

Working...
                                X