Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! архив 1
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение".......Будем называть вещи своими именами – ведь в основе гуманности, пацифизма, братства рас лежит простейшая животная трусость ! ...... "
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнение4i40,цяло щастие е,че не ми се налага да ти обяснявам кое как е.В темата за TRACE Ханът направо ме разби.Да се смея ли,да плача ли...
Просто като минеш покрай него, му пусни някоя стинка в канчето.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеМнение, мнение, мнение. Кажи си думата, не клинчи. Кажи някоя глупост да се посмеем.
В тях не си цикличен хахахахаха!
Коментар
-
Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнениеВиждам че сега си във фазата на отричане. Цикличен си - като пазара
Ще ти мине, скоро.
P.S. изпреварил си ме. ха ха ха ха ха ха ха
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеПравиш, дръжки. Ако продължаваш с тази стратегия която показа правиш дребни стинки, на цената на огромни нерви.
А за другото не мога да ти хвана мисълта при положение че я има. Та какво казваш дребните спекуланти ли са направили ръста или големите. Защото нещо не става ясно мнението ти. Разбира се ако имаш мнение.
недейте се кара ,той е от твойта порода....
Участва на ДАХ и ДАУ ...обсъждали сме позиции....в който аз съм имал акции и няма много грешни хода......позна до сега риалито на ДАУ ,даже и аз се отказах от дълги и съм в изчакване...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнениеДжейми, ти сериозно ли смяташ, че купуват само дребните, а големите стоят отстрани и само се ослушват.
Трябва да си кьорав или неграмотен да не го виждаш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеПравиш, дръжки. Ако продължаваш с тази стратегия която показа правиш дребни стинки, на цената на огромни нерви.
А за другото не мога да ти хвана мисълта при положение че я има. Та какво казваш дребните спекуланти ли са направили ръста или големите. Защото нещо не става ясно мнението ти. Разбира се ако имаш мнение.
Ще ти мине, скоро.
Коментар
-
Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнениеЗапочва да ти просветва - с обороти дневно от 200 000 до 2.5 млн лв да не би да са едрите хехехе!
На тебе и преди съм ти казвал - трябва ти (прекалено много) време но все пак имаш шанс да загрееш.
Джейми, ти сериозно ли смяташ, че купуват само дребните, а големите стоят отстрани и само се ослушват.
Коментар
-
Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнениеНе съм скалпер - така че не на мене тия
Правя точно реални пари и точно на борса - но друга.
Инак поста ти за който говориш ще го напишеш. Скоро. Вече ти просветва - както казах
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеМожеш ли да намериш и един мой пост в който да съм твърдял че дребните спекуланти са направили ръста.
Очевидно е че на теб ти трябва много време след като два месеца не можеш да заграеш че на борсата се правят реални пари. А не е като да си вадиш очите и нервите и да цъкаш за няколко пипса
Правя точно реални пари и точно на борса - но друга.
Инак поста ти за който говориш ще го напишеш. Скоро. Вече ти просветва - както казах
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеБлажиш ли, блажиш....генерале....
Коментар
-
Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнениеЗапочва да ти просветва - с обороти дневно от 200 000 до 2.5 млн лв да не би да са едрите хехехе!
На тебе и преди съм ти казвал - трябва ти (прекалено много) време но все пак имаш шанс да загрееш.
Очевидно е че на теб ти трябва много време след като два месеца не можеш да заграеш че на борсата се правят реални пари. А не е като да си вадиш очите и нервите и да цъкаш за няколко пипса
Коментар
Коментар