IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
    Да не мислиш че дребните спекуланти направиха този ръст и продължават да го подържат. С тези обороти в момента, ако големите излезат и се опитат да продадат това което са купили за нула време ще наситят всичкото дребно около борсата, и пак ще им останат 80% от акциите.
    Започва да ти просветва - с обороти дневно от 200 000 до 2.5 млн лв да не би да са едрите хехехе!

На тебе и преди съм ти казвал - трябва ти (прекалено много) време но все пак имаш шанс да загрееш.

Коментар

• Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнение
      Берти,това,че темата е за оптимзъм е вън от съмнение,прав си.Но дяволски се нуждаем от "инакомислещи".Помагат за вземане на по-трезви решения.Лично аз съм им благодарен.Имам се за твърде консервативен участник,но съм тук ,защото за последните 32 работни сесии резултатът ми е смайващ.Пък и такова забавление,при това без данъци...Използвам включването ми,за да изразя възхищението си от идеята на Big Bear.
      Блажиш ли, блажиш....генерале....

Коментар

• Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнение
        Пийвам си леко, мерси Наздраве и на тебе, макар че попрекаляваш ми се види - все те чета някакъв завален с многоточия...
        Грешка ще имам след около 3 месеца - ако тенденцията се запази ИЛИ ако обемите се нормализират (може и преди това).
        Засега виждам опити да се изкарат на пазара дребните спекуланти - а за мен туй значи че някой им иска и малкото останали пари.
        Да не мислиш че дребните спекуланти направиха този ръст и продължават да го подържат. С тези обороти в момента, ако големите излезат и се опитат да продадат това което са купили за нула време ще наситят всичкото дребно около борсата, и пак ще им останат 80% от акциите.

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
          МИРО.НАЗДРАВЕ.......Пийни да си успокоиш нервите.......Понякога човек трябва да си признае поне пред себе си ,че е сгрешил....аз поне така правя
          Пийвам си леко, мерси Наздраве и на тебе, макар че попрекаляваш ми се види - все те чета някакъв завален с многоточия...
          Грешка ще имам след около 3 месеца - ако тенденцията се запази ИЛИ ако обемите се нормализират (може и преди това).
          Засега виждам опити да се изкарат на пазара дребните спекуланти - а за мен туй значи че някой им иска и малкото останали пари.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
            освен ония влогчета си имам и акции, които (ако не ми мине котка път) ще ми докарат 50% годишно идните 2-3 години.
            Софкома или Еврохолда визираш..
            Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

• фуражките пак се събрахте - само фатмака гигоу го няма за сега

прави ми впечатление, че всички фуражки ползвате руски език дори по-добре от българския

Коментар

• И днес слабичко-утре повече.

Коментар

• Gaki Прав си....в спора се ражда истината.Но някои хора взеха на черното да казват бяло.То не беше .."тлъсти" лихви.то не беше.че банките провизирали като събирали нови депозити......то не беше.....Просто някои хора не могат да се примерят ,че.както каза ти за 32 сесии успехът е неуспорим.И то без данъци.

Аз затова ..почнах да се смея и да се бъзикам.......

Но всичко си има и веселият момент

Роди се нов фолклор...'ТЛЪСТИ" ЛИХВИ.(извинявам се на netware5)...Този термин сигурно ще влезе и в учебниците

Моите приятели.....вече ползват горепосоченият термин...за всичко което е на берекет..Абе.......свиркай си............Купон да става........МИРО.НАЗДРАВЕ.......Пийни да си успокоиш нервите.......Понякога човек трябва да си признае поне пред себе си ,че е сгрешил....аз поне така правя

Коментар

• Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнение
                    ....Но дяволски се нуждаем от "инакомислещи".Помагат за вземане на по-трезви решения.Лично аз съм им благодарен......
                    ".......Будем называть вещи своими именами – ведь в основе гуманности, пацифизма, братства рас лежит простейшая животная трусость ! ...... "
                    Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

темата е за оптимизъм на БФБ..
                      Берти,това,че темата е за оптимзъм е вън от съмнение,прав си.Но дяволски се нуждаем от "инакомислещи".Помагат за вземане на по-трезви решения.Лично аз съм им благодарен.Имам се за твърде консервативен участник,но съм тук ,защото за последните 32 работни сесии резултатът ми е смайващ.Пък и такова забавление,при това без данъци...Използвам включването ми,за да изразя възхищението си от идеята на Big Bear.

Коментар

аман вече...

за комплескарите, привлечени от повишения интерес към темата : направете си теми за олихвяване на спестовни книжки, за маржин търговия с кредит и за каквото там искате, но спрете да избивате комплекси в тая тема.. при дневен ръст на идекса +2.5% сте леко смешни....

Ами вече не стига само мрън, мрън, борсата за нищо не става, мрън, мрън, загубихте си парите, мрън, мрън.

Като взе да се качва и става все по трудно да си оправдаят страха, заради който не вкарват нищо на борсата . Да не вземат пък случайно да загубят някои от десетките си левове като инвестират в нещо несигурно. И се налага все мотивирано да се показва на заблудените души, и най-вече на тях самите, че тези 30% нагоре са нереални. Което е все по трудно защото си изглеждат съвсем реални.

Коментар

аман вече...

за комплескарите, привлечени от повишения интерес към темата : направете си теми за олихвяване на спестовни книжки, за маржин търговия с кредит и за каквото там искате, но спрете да избивате комплекси в тая тема.. при дневен ръст на идекса +2.5% сте леко смешни....

Днес +2.5%, утре -4% - както предната седмица примерно

Както и да е, в момента се движи леко и неуверено нагоре, липсват обеми - ама вие (дето стискате обезценени артии) сте си свикнали така...

Коментар

• аман вече...

това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                              Посоката на мисълта ти е правилна. Остава да се напрегнеш още малко и да направиш следващата стъпка... А именно, какво трябва да направи банката ако оперативната печалба и капиталът не са достатъчни?
                              депозитче, а ти от тези банки чакаш тлъсти лихви.....

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение
                                за гледане ,гледам ... но друго е си да си купиш акции и след един месец удвоени.... може и по метода на томболата...
                                Сега всяка стотинка я отстрахуваме....
                                Хазарт значи - и си изненадан от резултата?
                                Винаги "банката печели", не знаеше ли

Коментар

Working...
                                X