Първоначално изпратено от Forex Master
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! архив 1
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнениеЗа споменЪ нормалното беше 250. Имаш време да се коригираш))
когато разпродаде при софикс 258 през февруари 2009 година написа:
Първоначално изпратено от споменЪ през 02.2009Че ще има слизане до 200, според мен две мнения по въпроса няма...
две години по-късно на 10.02.2011 в тази тема написа:
Първоначално изпратено от споменЪ през 02.2011 год.аз съм на безсрочен евров депозит в Корпоративна на 6.5% от 2 годиниLast edited by X_Y; 17.06.2011, 17:57.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнениеНищо бе, кеширай сега, ако смяташ че ще ходи на 350
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеАз бях разпродал още в средата на май, още преди да взема да пиша че очаквам корекция до август. Но сега леко ме е яд че не съм разпродал повече
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеНе вървят нещата както трябва, вече и до 350 ми се струва, че може да слезе.))
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеИ в общия и в частния случай връзката е пряка. По-пряка от това здраве му кажи!Last edited by mecka_stryvnica; 17.06.2011, 16:55.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Han Krum Разгледай мнениеТака те карат да си мислиш.......гледай сега като индексите на запад, запалят нагоре.......
Силно се надявам и в двата случая разума да надделее и да не се случи нито една от кофти вероятносттите. Но те все още са вероятни, макар и малко. И не знам кой ще почне да помпа индекси при положение че ако дойде цунамито трябва бая помпа.
И в момента всичко е в ръцето на гръцки политици и анархисти, на американски политици избиващи ги на идеология. На Меркел, избиваща я на популизъм. И на ЕЦБ, която толкова я е страх от това възможно развитие, че чак не включи възможен фалит на Гърция в стрес тестовете си, за да не би да вземе да предизвикат паника резултатите. И се пробва да преговаря с политици, които или не могат или не искат да схванат какво могат да предизвикат.
Но иначе всичко е ОК. Или поне само така изглежда.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеНе вървят нещата както трябва, вече и до 350 ми се струва, че може да слезе.
значи спокойно можем да приемем ,че в момента се влачим по дъното.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеАз бях разпродал още в средата на май, още преди да взема да пиша че очаквам корекция до август. Но сега леко ме е яд че не съм разпродал повече
Но сега много нарежение се трупа в света и то ще ни залее и нас.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениеразпродал си тези дни
тихо - ще си остане между нас
Но сега много нарежение се трупа в света и то ще ни залее и нас.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеНе вървят нещата както трябва, вече и до 350 ми се струва, че може да слезе.
тихо - ще си остане между нас
Коментар
-
Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнениеЧе каква е връзката на акцията с парите на мажовеца в общия случай ?Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеЕстествено, че за почивка ще ги харча. Да не съм луд да ги харча за акции, а с моите пари мажовците да ходят на почивки!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pivoley Разгледай мнениеАко всеки път си харчаши лихвите за почивки, то депозита всяка година ти се обезценява с едни поне 5%.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
Коментар