IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
    Естествено, че за почивка ще ги харча. Да не съм луд да ги харча за акции, а с моите пари мажовците да ходят на почивки!
    Мастере а пари за храна и ежедневни нужди от къде ? От форекса ли , от среброто ли ? Дай инфо не се стискай . Моля .

Коментар

• Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнение
      За споменЪ нормалното беше 250. Имаш време да се коригираш ))
      не беше баш така

когато разпродаде при софикс 258 през февруари 2009 година написа:

Първоначално изпратено от споменЪ през 02.2009
      Че ще има слизане до 200, според мен две мнения по въпроса няма...
      тогава се провъзгласи за по-голям инвеститор от Уорън Бъфет и повече разбирал от него

две години по-късно на 10.02.2011 в тази тема написа:

Първоначално изпратено от споменЪ през 02.2011 год.
      аз съм на безсрочен евров депозит в Корпоративна на 6.5% от 2 години
      Last edited by X_Y; 17.06.2011, 17:57.

Коментар

Нищо бе, кеширай сега, ако смяташ че ще ходи на 350
        Банки в момента почти не държа, така че се надявам на мен да не ми се отрази много

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
          Аз бях разпродал още в средата на май, още преди да взема да пиша че очаквам корекция до август. Но сега леко ме е яд че не съм разпродал повече
          Нищо бе, пак имаш възможност да кешираш, ако смяташ, че ще ходи на 350

Коментар

Не вървят нещата както трябва, вече и до 350 ми се струва, че може да слезе.
            За споменЪ нормалното беше 250. Имаш време да се коригираш ))

Коментар

И в общия и в частния случай връзката е пряка. По-пряка от това здраве му кажи!
              Здраве му казвам, щом ти се иска. Е както казахме в необщия случай, когато мажовеца иска да кашира и увеличава фрифлоута, тогава може и да има някаква връзка. (сещам се за билборд и оцк)
              Last edited by mecka_stryvnica; 17.06.2011, 16:55.

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum Разгледай мнение
                Така те карат да си мислиш.......гледай сега като индексите на запад, запалят нагоре.......
                Надявай се. Само след 46 дена САЩ достигат до лимита си за дълг. А републиканци и демократи засега не дават признаци да се разберат да го вдигат отново. След 46 дена ако не го вдигнат отново САЩ ще започне навлизането си в следващата рецесия. В европа не могат да се разберат за Гърция, неконтролиран фалит на Гърция с намаляване на дълговата и тежест с 50% след фалита ще доведе до нужда от стотици милиарди евро само за капитализация на европейски банки. Което пък означава още по-голямо затъване в дълга, на и без това затъналата европа, недоверие между отделни банки за ликвидност, чакане коя ще фалира и коя държава как ще спасява. И това при условие че и САЩ са на ръба вече на финансовите си способности. Ако се случи това което стана след Лемън - т.е. паниката да се разпростре и върху останалите заплашени държави - Португалия, Ирландия, Испания, Италия и дори Белгия - Лемън ще изглежда като детска игра.

Силно се надявам и в двата случая разума да надделее и да не се случи нито една от кофти вероятносттите. Но те все още са вероятни, макар и малко. И не знам кой ще почне да помпа индекси при положение че ако дойде цунамито трябва бая помпа.

И в момента всичко е в ръцето на гръцки политици и анархисти, на американски политици избиващи ги на идеология. На Меркел, избиваща я на популизъм. И на ЕЦБ, която толкова я е страх от това възможно развитие, че чак не включи възможен фалит на Гърция в стрес тестовете си, за да не би да вземе да предизвикат паника резултатите. И се пробва да преговаря с политици, които или не могат или не искат да схванат какво могат да предизвикат.

Но иначе всичко е ОК. Или поне само така изглежда.

Коментар

Щом така казваш ,
                  значи спокойно можем да приемем ,че в момента се влачим по дъното.

Коментар

Аз бях разпродал още в средата на май, още преди да взема да пиша че очаквам корекция до август. Но сега леко ме е яд че не съм разпродал повече

Но сега много нарежение се трупа в света и то ще ни залее и нас.
                    Така те карат да си мислиш.......гледай сега като индексите на запад, запалят нагоре.......

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
                      разпродал си тези дни

тихо - ще си остане между нас

Но сега много нарежение се трупа в света и то ще ни залее и нас.

Коментар

разпродал си тези дни

тихо - ще си остане между нас

Коментар

• Не вървят нещата както трябва, вече и до 350 ми се струва, че може да слезе.

Коментар

Че каква е връзката на акцията с парите на мажовеца в общия случай ?
                            И в общия и в частния случай връзката е пряка. По-пряка от това здраве му кажи!
                            Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Естествено, че за почивка ще ги харча. Да не съм луд да ги харча за акции, а с моите пари мажовците да ходят на почивки!
                              Че каква е връзката на акцията с парите на мажовеца в общия случай ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Pivoley Разгледай мнение
                                Ако всеки път си харчаши лихвите за почивки, то депозита всяка година ти се обезценява с едни поне 5%.
                                Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Working...
                                X