IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от salsa Разгледай мнение
    Гръцките банки продължават да продават активи на БФБ, Пощенска разсипа Химимпорт. Аман от тези гърци вече
    А продават защото им трябва КЕШ който да изнесат от БГ към Гърция, което всъщност е ОГРОМНИЯТ ПРОБЛЕМ !

Коментар

• Първоначално изпратено от salsa Разгледай мнение
      Гръцките банки продължават да продават активи на БФБ, Пощенска разсипа Химимпорт. Аман от тези гърци вече
      Абе добре че бяха гърците лятото на 2009г. че да скочим, но трябва ли да разпродават по този нецивилизован начин?
      Малко по-леко да го правят, а не така през просото, че много лошо.

Коментар

• Гръцките банки продължават да продават активи на БФБ, Пощенска разсипа Химимпорт. Аман от тези гърци вече

Коментар

• Какво става с търговията в момента?
          Индексите падат, а какви са сделките никой не казва
          Не е ли по-добре да спрат изцяло с търговията, както правеха при спадовете миналата и по-миналата години?

Коментар

• Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнение
            на сайта на борсата sofix-а е друг
            SOFIX-ът е спаднал на сайта около 11:30, ама сделки официални няма.
            И на дарикфинанс да погледнете, и на инвестор-а, сделки няма, може би е някаква защита срещу спада.

Коментар

• Първоначално изпратено от Rapor Разгледай мнение
              Защо спряха търговията в 11:16?
              Проблем ли има някакъв?
              на сайта на борсата sofix-а е друг

Коментар

• Защо спряха търговията в 11:16?
                Проблем ли има някакъв?

Коментар

• И да пробие 400 и да не пробие идва края на апокалиптосите. Тази година ще е все така, но догодина моята прогноза е папагалите да се скрият с компетентните си прогнози. Кризата бавно си отива..

Коментар

• Първоначално изпратено от SoKoLoV Разгледай мнение
                    До сряда,може и да пробие 450.И като твърдение е също толкова валидно.
                    Кашпировски,удоволствие е човек да следи прогнозите ти.Безусловно имаш талант.Навярно си го наследил от Козолуп и с основание си се превъплътил в "предвестник на злото".Полезен си,никакви съмнения нямам.Бог да те поживи.

Коментар

• Аз пък Ви обичам и уважавам всичките... И споменЪ ми липсва и джейми ми липсва. И маранди ми липсва. И кирето и Люк ми липсват... Но и останалите пичове - 2012, равновесие, проди, Бате Пешо, Чичето, Руки, Йоската, анончо, реда, гигов и другите да не пропусна някой, са много готини и широко скроени хора. И на всички Ви пожелавам една много хубава и слънчева седмица, изпълнена със много и позитивни събития. А аз мисля понеделнишки около обед да си тръгна от работа и да скокна до Рударци (имам една малка къщичка там) и да се намаам с кебапчета, пържени картофки и лючтеничка (оная от живково време) със 10 тина бирки в местната кебапчийница....

Като казахме работа - Гледахте ли една реклама на някакъв чипс - Какво правиш бе харпун.. Номера с тонера.. Не с хартията... Ей тия все едно гледам моя офис, даже и на вид си приличат....

Коментар

• Първоначално изпратено от SoKoLoV Разгледай мнение
                        Като твърдение - ДА, като вероятност това да се случи шансът клони към минус безкрайност

Коментар

• Първоначално изпратено от unsworth Разгледай мнение
                          Пичове, САЩ са си добре, ама СОФИКСЪТ ще пробие 400 до сряда... не знам това как ви се струва...

Коментар

• Първоначално изпратено от unsworth Разгледай мнение
                            Пичове, САЩ са си добре, ама СОФИКСЪТ ще пробие 400 до сряда... не знам това как ви се струва...
                            Нормално, как да ни се струва?
                            Много време се задържахме над 400 без да има реални причини, време беше за корекция.
                            Добрата новина е че Август е близо и пазарът много лесно ще може да се надигне с минимални средства.

Коментар

• Пичове, САЩ са си добре, ама СОФИКСЪТ ще пробие 400 до сряда... не знам това как ви се струва...

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                                Надявай се. Само след 46 дена САЩ достигат до лимита си за дълг. А републиканци и демократи засега не дават признаци да се разберат да го вдигат отново. След 46 дена ако не го вдигнат отново САЩ ще започне навлизането си в следващата рецесия. В европа не могат да се разберат за Гърция, неконтролиран фалит на Гърция с намаляване на дълговата и тежест с 50% след фалита ще доведе до нужда от стотици милиарди евро само за капитализация на европейски банки. Което пък означава още по-голямо затъване в дълга, на и без това затъналата европа, недоверие между отделни банки за ликвидност, чакане коя ще фалира и коя държава как ще спасява. И това при условие че и САЩ са на ръба вече на финансовите си способности. Ако се случи това което стана след Лемън - т.е. паниката да се разпростре и върху останалите заплашени държави - Португалия, Ирландия, Испания, Италия и дори Белгия - Лемън ще изглежда като детска игра.

Силно се надявам и в двата случая разума да надделее и да не се случи нито една от кофти вероятносттите. Но те все още са вероятни, макар и малко. И не знам кой ще почне да помпа индекси при положение че ако дойде цунамито трябва бая помпа.

И в момента всичко е в ръцето на гръцки политици и анархисти, на американски политици избиващи ги на идеология. На Меркел, избиваща я на популизъм. И на ЕЦБ, която толкова я е страх от това възможно развитие, че чак не включи възможен фалит на Гърция в стрес тестовете си, за да не би да вземе да предизвикат паника резултатите. И се пробва да преговаря с политици, които или не могат или не искат да схванат какво могат да предизвикат.

Но иначе всичко е ОК. Или поне само така изглежда.
                                Верно ли си толкова наивен(а)......в САЩ всичко се търгува бе човек.....

Коментар

Working...
                                X