IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Rapana Разгледай мнение
    В случая Мирка, дори е комлимент... Това е единствената дума дето звучи в тон с правилата на форума и най много Ви подхожда...
    Сигурно точно така говориш и на служителите си, велики Лайномете
    Все по-малко се изненадвам че хората ти бягат.

Коментар

Не си прав... В конкретният случай не се касае за осъзнато решение... Това са емоции.. Това е стадно чувство... Никой не може да ме убеди че има смисъл да вдигаш телефони, когато може да си проджект мениджър, да движиш нещата да създаваш нещо...

ПС. Не виждам как да си раздавам заплата на служителите - все пак това ми е основният доход с който оцелявам...

Казваш значи - един проджект-мениджър при теб получава по-малко от телефонист в НР?
      Хахахахаха, ами ти си много измислен шеф мухахахаха, нищо чудно че са те изоставили в момента в който са имали друга възможност

ПП: А техните основни доходи за оцеляване? Още ли ти е чудно че не работят за слава?

Коментар

В случая Мирка, дори е комлимент... Това е единствената дума дето звучи в тон с правилата на форума и най много Ви подхожда...
        добре казано.

максимата на много от БГ специалисти е
        "Аз колкот' мога да не работа (разбирай да вися в нета през работно време) - толко не могат да не ми платАт"

НЕ ме разбирайте погрешно! За мен е абсолютно недопустимо да правиш бизнес и да не плащаш заплати на хората си. 4-5 дена забавяне на парите е максимума, който бих приел за нормален, а всичко останало е НЕКОРЕКТНОСТ. За съжаление в България това се счита за точно толкова нормално, колкото е нормално хора, които редовно си получават заплатите да висят по цял ден във форуми като този или да се забиват в елмаз.

поздрави
        Last edited by bertram; 10.03.2011, 12:13.
        това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от moderebov Разгледай мнение
          Тъй де, великите мениджъри на 21-ви век не считат за обида "лайна"

Абе, кой те набеди за мениджър?

Коментар

Не бонус неее, заплатата разпредели о велики мениджъре!

Те са оценили добре какво имат при тебе - и са ти били дузпата за да идат телефонисти. Туй дървената ти глава не го проумява
            Не си прав... В конкретният случай не се касае за осъзнато решение... Това са емоции.. Това е стадно чувство... Никой не може да ме убеди че има смисъл да вдигаш телефони, когато може да си проджект мениджър, да движиш нещата да създаваш нещо...

ПС. Не виждам как да си раздавам заплата на служителите - все пак това ми е основният доход с който оцелявам...

Коментар

И много интересно - наистина не виждам каква е логиката да пишеш тон обиди във аномимен форум (виж мнението на Строл по долу)... То вярно че това ни е характерна черта, ама вече съвсем загубихме основното предназначение на форума - а именно да ни е приятно и да минава времето......
              Тъй де, великите мениджъри на 21-ви век не считат за обида "лайна"

Абе, кой те набеди за мениджър?

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение
                Жалкото че не си видяла как за две места за чистачка кандидатстват освен 40 циганки и две бивши учителки и три счетоводителки и десетина българки с средно образование ....да не ти се случва.
                Всеки ден поне по трима питат за работа за среден персонал......и за тези 400 лв. ...жени с висше образование....
                Видяла съм и за 350, но докато има такива като теб, да дрънкат глупости и да наливат ум на работодатели измекяри - това е положението. Все пак интересена беше и ситуацията с тинейждърката, как ще я устискаш с 400 лв.
                Last edited by mechka uteshitelka; 10.03.2011, 11:56.
                Я всегда буду твоим поводом напиться.

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
                  Какво се чудиш бе човек? Хейтърството е национален спорт и основна отличителна черта на българина. Това е една от най-постоянните ни характеристики - не се е променяла от турско време насам.
                  И много интересно - наистина не виждам каква е логиката да пишеш тон обиди във аномимен форум (виж мнението на Строл по долу)... То вярно че това ни е характерна черта, ама вече съвсем загубихме основното предназначение на форума - а именно да ни е приятно и да минава времето......

Коментар

Че аз я разпределям от години... Още в Банковата система докато бях, бях известен като единственият мениджър отказал се от бонус за да вземат тези които нямат пълни 6 месеца работа....

А отиват в ХП защото Мирка нямат база за сравнение и не оценяват хората това което имат... Това навремето им се чудех в ДСК като бях - Аз отивам в Райфайзен, ние сме най тъпата банка.... И тогава им гворех - страшна заблуда е да си мислиш че на еднакво ниво в конкурентна компания ще ти се случи нещо много по различно... И понеже опита ми е доста повече (бая годинки навъртях, набори сме почти стеб) и се мъча да ги предпазя ама не... то хуй да е да го вкараш ама акъл е по трудно... Иначе мен ми е все едно....
                    Не бонус неее, заплатата разпредели о велики мениджъре!

Те са оценили добре какво имат при тебе - и са ти били дузпата за да идат телефонисти. Туй дървената ти глава не го проумява

Коментар

След като ни нарече "лайна" ми става ясно какви качества за работа с хора имаш изобщо.

Инак твоите подчинени са ти показали нагледно колко е важно заплащането - работят за пари а не защото си много приятен и страдат без компанията ти.
                      Предлагам ти да разпределиш своята заплата между служителите си - като си толкова отворен и високоморален тип Помисли си добре що за условия им предлагаш за да предпочетат да са "телефонисти в НР"
                      Че аз я разпределям от години... Още в Банковата система докато бях, бях известен като единственият мениджър отказал се от бонус за да вземат тези които нямат пълни 6 месеца работа....

А отиват в ХП защото Мирка нямат база за сравнение и не оценяват хората това което имат... Това навремето им се чудех в ДСК като бях - Аз отивам в Райфайзен, ние сме най тъпата банка.... И тогава им гворех - страшна заблуда е да си мислиш че на еднакво ниво в конкурентна компания ще ти се случи нещо много по различно... И понеже опита ми е доста повече (бая годинки навъртях, набори сме почти стеб) и се мъча да ги предпазя ама не... то хуй да е да го вкараш ама акъл е по трудно... Иначе мен ми е все едно....

Коментар

ПС. И виждате ли кави сте лайна повечето - един ден да реши човек да е щастлив и веднага ще се намерят 20 чикиджии да му развалят настроението....

Айде Соклов и Строл ми обяснете какво Ви кара да ме оценявате негативно и обиждате, че ние дори не се познаваме... Нормалната реакция е да драснете нещо позитивно и радостно, да завържем една приятелска и неангажираща дискусия та да имаме общ интерес да ни мине по бързо времето и да се кефим......
                        Какво се чудиш бе човек? Хейтърството е национален спорт и основна отличителна черта на българина. Това е една от най-постоянните ни характеристики - не се е променяла от турско време насам.
                        He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

Проблема Мирка е че единственият критерии някой да напусне са парите... 2008 ма га зимаха по 3 бона и по 18 запплати годишно текучеството беше символично (ако не уволниш някой, никой сам не си тръгва)... Като паднаха заплатите и айде телефонисти в Хюлед Пакард - Иди обяснявай че няма да се развият, че си убиват кариерите, чче никога няма да се почувстват ценени и част от нещо..... Иначе лошо няма - нека хората се развиват - никой не бих спрял, когато очевидно фирмата му стане "тясна" и е видно че му е дошло времето да се развива... Факт е обаче че има хора дето сменят по две три работи и се връщат при мен... Защото какво ще постигне същото момиче ако иде в голяма банка - ще я убият от работа (по 10 часа минимум) ще и убият личният живот, ще се държат с ня като с роб ( в банките такива малоумници са мениджъри че свят да ти се завие) и накрая високата заплата ще си я дава за лекарства и пороци....

Докато при мен ще има възможност да си завърши магистърската степен, въпреки че учи в чужбина, никой не я натиска да изпълнява планове и бюджети, ще може да създаде връзка, семейство, плащаме болнични, майчинство, след това като си отгледа децата, има развитие в други държави (въртим персонала) и вече тогава ако се окаже че има по-големи възможносъти, ако ще да стане евро депутат, аз ще я подкрепя, даже ще и помогна за назначението и да се установи в Западна Европа.... Аз съм много човечен и гъвкав мениджър.
                          Абе смешник що не ходиш да се прегледаш
                          това не е форум за умствено изостанали комплексари

Коментар

• Първоначално изпратено от SoKoLoV Разгледай мнение
                            Честото работодатели,душмани....
                            Още много сигнали ще има.
                            Рапане,за каква работа си давал 3 хил.лв заплата,че нещо не ми се вижда нормално.

"Икономика и политика
                            Над 1300 сигнала срещу сивата икономика са подадени за четири месеца
                            10.03.2011 11:02 | препоръчай (1)
                            Най-често те са свързани с нарушения на трудовото законодателство и укриване на данъци

Статия
                            Общо 1308 сигнала срещу сивата икономика са подадени по браншове в Националния център „Икономика на светло” през последните четири месеца, съобщават от Асоциацията на индустриалния капитал в България.

Центърът работи по европейския проект за „Ограничаване и превенция на неформалната икономика” през 2009-2013 г. Той се осъществява от Асоциацията на индустриалния капитал в България по Оперативната програма „Развитие на човешките ресурси”.

Най-често гражданите повдигат въпроси за нарушения на трудовото законодателство, за укриване на данъци, за условията на труд и за етични аспекти в отношенията с работодателите. От сферата на леката промишленост са постъпили 24 сигнала, 19 – за предприятия от електротехниката, 18 – от машиностроенето, 17 – от пощите, 15 – свързани с информационните технологии, 14 – от небанковите финансови услуги.

По териториален признак най-много случаи са изнесени в Североизточния регион – 226, други 204 – в Южния централен и 203 – от градовете Лом и Монтана в Северозападния регион, обявен за най-бедния в Европейския съюз.
                            През тази година експертите ще търсят и съдействието на медиите, за да осветляват заедно порочните практики, укриването на доходи и данъци, нарушенията при възлагане на обществени поръчки и на трудовите права на хората.

Горещата телефонна линия 0800 123 58 приема данни за нередности, корупционни схеми и ощетяване на гражданите."

Ами преди да задаваш малоумни въпроси и да правиш невероятно констатациии (типично за теб), защо не седнеш да си размърдаш вакума и да ми прочетеш поствовете.... Много просто момче си. За съжаление пак форума се напълни с дебили (бяхате поизчезнали) и пак всякаква професионална дискусия е невъзможна....

Коментар

Проблема Мирка е че единственият критерии някой да напусне са парите... 2008 ма га зимаха по 3 бона и по 18 запплати годишно текучеството беше символично (ако не уволниш някой, никой сам не си тръгва)... Като паднаха заплатите и айде телефонисти в Хюлед Пакард - Иди обяснявай че няма да се развият, че си убиват кариерите, чче никога няма да се почувстват ценени и част от нещо..... Иначе лошо няма - нека хората се развиват - никой не бих спрял, когато очевидно фирмата му стане "тясна" и е видно че му е дошло времето да се развива... Факт е обаче че има хора дето сменят по две три работи и се връщат при мен... Защото какво ще постигне същото момиче ако иде в голяма банка - ще я убият от работа (по 10 часа минимум) ще и убият личният живот, ще се държат с ня като с роб ( в банките такива малоумници са мениджъри че свят да ти се завие) и накрая високата заплата ще си я дава за лекарства и пороци....

Докато при мен ще има възможност да си завърши магистърската степен, въпреки че учи в чужбина, никой не я натиска да изпълнява планове и бюджети, ще може да създаде връзка, семейство, плащаме болнични, майчинство, след това като си отгледа децата, има развитие в други държави (въртим персонала) и вече тогава ако се окаже че има по-големи възможносъти, ако ще да стане евро депутат, аз ще я подкрепя, даже ще и помогна за назначението и да се установи в Западна Европа.... Аз съм много човечен и гъвкав мениджър.
                              След като ни нарече "лайна" ми става ясно какви качества за работа с хора имаш изобщо.

Инак твоите подчинени са ти показали нагледно колко е важно заплащането - работят за пари а не защото си много приятен и страдат без компанията ти.
                              Предлагам ти да разпределиш своята заплата между служителите си - като си толкова отворен и високоморален тип Помисли си добре що за условия им предлагаш за да предпочетат да са "телефонисти в НР"

Коментар

• Първоначално изпратено от mechka uteshitelka Разгледай мнение
                                Ако на теб ти дадат 400 лв ще стоиш ли, като измекяр !? Ми тинейджърката ще си намери май друг татко Не е препоръка
                                Жалкото че не си видяла как за две места за чистачка кандидатстват освен 40 циганки и две бивши учителки и три счетоводителки и десетина българки с средно образование ....да не ти се случва.
                                Всеки ден поне по трима питат за работа за среден персонал......и за тези 400 лв. ...жени с висше образование....

Коментар

Working...
                                X