Първоначално изпратено от Protokol
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! архив 1
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеТрябва да е много влюбена в твоята фирма щом е решила да остане с 1000 лева заплата вместо да иде на другото място и да получава 3000?!"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Първоначално изпратено от Rapana Разгледай мнение... Ебати - много беше мило...Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Rapana Разгледай мнениеДнес при създалата се иконмическа атмосфера, ако сме ъп значи са ни сбъркани критериите.....
По важното - от вчера съм леко обнадежден за бъдещето на държавата и за качеството на хората.... Значи случаят е следният - моя експертка дойде с молба за напускане. Отивала в една от трите най големи банки в БГ където и давали заплата 3 000 лева (точно 200% над това което получава при нас, при все че и не е взмала пари от поне два месеца)... В момента същата експертка е заета с много важен казус, който на практика няма как да се развие без нея. Аз веднага и казах че това не е коректно, че на този етап аз не мога да вдигам заплати дори и със стотинка, че трябва да оцени работната среда и колектива и че има по важни неща от парите и чудо... Днес момичето идва сутринта и ми кзва че си е сменила решението и остава във фирмата, като ми благодари за всичките знания които е получила от мен и е осъзнала че наистина има по-важни неща от парите... Аз вече бях пуснал през нощта обява в сайт за набиране на кадри... Ебати - много беше мило... Днес съм оптимист и мисля да не се занимавам с нищо което ме натоварва....За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Rapana Разгледай мнениеДнес при създалата се иконмическа атмосфера, ако сме ъп значи са ни сбъркани критериите.....
По важното - от вчера съм леко обнадежден за бъдещето на държавата и за качеството на хората.... Значи случаят е следният - моя експертка дойде с молба за напускане. Отивала в една от трите най големи банки в БГ където и давали заплата 3 000 лева (точно 200% над това което получава при нас, при все че и не е взмала пари от поне два месеца)... В момента същата експертка е заета с много важен казус, който на практика няма как да се развие без нея. Аз веднага и казах че това не е коректно, че на този етап аз не мога да вдигам заплати дори и със стотинка, че трябва да оцени работната среда и колектива и че има по важни неща от парите и чудо... Днес момичето идва сутринта и ми кзва че си е сменила решението и остава във фирмата, като ми благодари за всичките знания които е получила от мен и е осъзнала че наистина има по-важни неща от парите... Аз вече бях пуснал през нощта обява в сайт за набиране на кадри... Ебати - много беше мило... Днес съм оптимист и мисля да не се занимавам с нищо което ме натоварва....
Коментар
-
По важното - от вчера съм леко обнадежден за бъдещето на държавата и за качеството на хората.... Значи случаят е следният - моя експертка дойде с молба за напускане. Отивала в една от трите най големи банки в БГ където и давали заплата 3 000 лева (точно 200% над това което получава при нас, при все че и не е взмала пари от поне два месеца)... В момента същата експертка е заета с много важен казус, който на практика няма как да се развие без нея. Аз веднага и казах че това не е коректно, че на този етап аз не мога да вдигам заплати дори и със стотинка, че трябва да оцени работната среда и колектива и че има по важни неща от парите и чудо... Днес момичето идва сутринта и ми кзва че си е сменила решението и остава във фирмата, като ми благодари за всичките знания които е получила от мен и е осъзнала че наистина има по-важни неща от парите... Аз вече бях пуснал през нощта обява в сайт за набиране на кадри... Ебати - много беше мило... Днес съм оптимист и мисля да не се занимавам с нищо което ме натоварва....
Е има и другият вариант ... отвреме на време когато зависиш от нея да пробва дали не може да изкара някой лев увеличение на заплатата... Имам двама, трима който щом им дадеш работа за повече от три месеца и почнат да напускат в края на трите месеца и заплашват .... Сложи в групата някой който не е много кадърен ,но е лоялен и чака пенсия и спокоен живот и се върти около теб...
Коментар
-
Днес при създалата се иконмическа атмосфера, ако сме ъп значи са ни сбъркани критериите.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от bigpetka Разгледай мнениеЗдравейте,
някой има ли представа кога ще обяват новия състав на Софикс? Предварително благодаря и желая успех.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеяяяя, станал си много скромен...
Коментар
-
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнениеПетрола продължава да пада.Та да не вземе някой после да се вайка че книжата скочили!
Коментар
Коментар