IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение
    Ако си статичен и вярваш че измислените пари така или иначе ...
    Ако парите са измислени то акциите, които стискаш са измислени на квадрат...
    Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от strol Разгледай мнение
      Късметлия си ти Андрешко,с тази ликвидност за да разкеша аз ще ми трябват месеци
      поредният милионер на БФБ. бас държа, че през 2007 си бил милиардер

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
        Прав си. Има някои неща , които в живота са по 2- напред - назад, нагоре надоло. И за тези които могат са удоволствие. По принцип да си статичен рядко е позиция. Нищо лично
        Ако си статичен и вярваш че измислените пари така или иначе се обезценяват по дифолт, рано или късно часовника ти е верен. Справка коравите реститути в България, и изобщо инвестиралите в имоти. Като за нас, справка турбо, даже макс турбо + балон на среброто от времето на братята, вече е котировка..

ПС Докато не много от тези които непрестанно шават могат да се похвалят с добри резултати дългосрочно

ППС да не ме емнат активно търгуващите, всички знаем че тук сме най-добрите от добрите
        Last edited by prodigal; 23.02.2011, 21:27.

Коментар

• Мисля, че нивата на подкрепа ще са на около SOFIX 415-417, ако ги пробием оттласкането нагоре ще е доста по трудно.
          Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!

Коментар

• Прав си. Има някои неща , които в живота са по 2- напред - назад, нагоре надоло. И за тези които могат са удоволствие. По принцип да си статичен рядко е позиция. Нищо лично

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
              Прекалено навътре ги зимате нещата и ръстовете и спадовете.. важното е годишния тренд да е стабилно нагоре... все още е рано да се каже, но аз предполагам, че БФБ ще е нагоре тази година поне с 30%

е може и да греша, но а беше сигурно нямаше да е борса, а договор за депозит

според мен е рано да се правят някакви генерални изводи на база движение 20 дена нагоре 10 надолу .. или обратното.
              Евала берто, ти си разумен човек, само несигурните може да ми се вържат на приказките Респект!
              Мнението не е препоръка за сделки с ценни книжа.

Коментар

• Първоначално изпратено от No money, no credit Разгледай мнение
                Последно за тази вечер и напускам форума, защо всички скачате като опарени,когато някой каже че започва спад? После един не излезе и да каже сбърках наистина се обърна, а започвате с обидите модерни, бастуни, хейтъри и т.н. Лека вечер!

П.П. Нямам лоши чувства към никой, просто бизнес
                теб пък кой те е нарекъл "модерни, бастуни, хейтъри и т.н"

това, че пишеш от доста време за спад на индексите на БФБ никой не ти го прави на въпрос, а всички ти вярват, че си разпродал на върха
                вари я, печи я, сливата си остава слива - народна мъдрост

Коментар

• Прекалено навътре ги зимате нещата и ръстовете и спадовете.. важното е годишния тренд да е стабилно нагоре... все още е рано да се каже, но аз предполагам, че БФБ ще е нагоре тази година поне с 30%
                  както пише в дебелите книги тръгне ли веднъж бичия пазар - buy on the dips ...

е може и да греша, но ако беше сигурно нямаше да е борса, а договор за депозит

според мен е рано да се правят някакви генерални изводи на база движение 20 дена нагоре 10 надолу .. или обратното.
                  Last edited by bertram; 23.02.2011, 20:56.
                  това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Последно за тази вечер и напускам форума, защо всички скачате като опарени,когато някой каже че започва спад? После един не излезе и да каже сбърках наистина се обърна, а започвате с обидите модерни, бастуни, хейтъри и т.н. Лека вечер!

Коментар

• Последно за тази вечер и напускам форума, защо всички скачате като опарени,когато някой каже че започва спад? После един не излезе и да каже сбърках наистина се обърна, а започвате с обидите модерни, бастуни, хейтъри и т.н. Лека вечер!

Коментар

Може и да купувам утре, но съм продавал преди седмица, та акаунта си е пълен На мен ми стига тая награда да съм си разкешил на върха
                        Късметлия си ти Андрешко,с тази ликвидност за да разкеша аз ще ми трябват месеци
                        Last edited by strol; 23.02.2011, 20:43.

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                          Ти тва го разправяй на някой дето си няма и идея от борса.
                          не си прав софиксчо

не разбивай всички илюзии на човека

Коментар

Може и да купувам утре, но съм продавал преди седмица, та акаунта си е пълен На мен ми стига тая награда да съм си разкешил на върха
                            няма смисъл да потретваш --- щом си ортак с пеньо-париса значи е много ясно, че си продал на върха ................. не ни интересува точно на кой връх и ти си се наденал като пеньо-париса

Коментар

Щом казваш, ти най-добре знаеш баланса по сметките ми

Коментар

Борса не е равносилно на БФБ. Но инак съм съгласен с теб - ако подмениш едната дума с другата.

Коментар

Working...
                                X