Първоначално изпратено от prodigal
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! архив 1
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от strol Разгледай мнениеКъсметлия си ти Андрешко,с тази ликвидност за да разкеша аз ще ми трябват месеци
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеПрав си. Има някои неща , които в живота са по 2- напред - назад, нагоре надоло
. И за тези които могат са удоволствие
. По принцип да си статичен рядко е позиция
. Нищо лично
ПС Докато не много от тези които непрестанно шават могат да се похвалят с добри резултати дългосрочно
ППС да не ме емнат активно търгуващите, всички знаем че тук сме най-добрите от добритеLast edited by prodigal; 23.02.2011, 21:27.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеПрекалено навътре ги зимате нещата и ръстовете и спадовете.. важното е годишния тренд да е стабилно нагоре... все още е рано да се каже, но аз предполагам, че БФБ ще е нагоре тази година поне с 30%
е може и да греша, но а беше сигурно нямаше да е борса, а договор за депозит
според мен е рано да се правят някакви генерални изводи на база движение 20 дена нагоре 10 надолу .. или обратното.Респект!
Мнението не е препоръка за сделки с ценни книжа.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от No money, no credit Разгледай мнениеПоследно за тази вечер и напускам форума, защо всички скачате като опарени,когато някой каже че започва спад? После един не излезе и да каже сбърках наистина се обърна, а започвате с обидите модерни, бастуни, хейтъри и т.н. Лека вечер!
П.П. Нямам лоши чувства към никой, просто бизнес
това, че пишеш от доста време за спад на индексите на БФБ никой не ти го прави на въпрос, а всички ти вярват, че си разпродал на върхавари я, печи я, сливата си остава слива - народна мъдрост
Коментар
� -
Прекалено навътре ги зимате нещата и ръстовете и спадовете.. важното е годишния тренд да е стабилно нагоре... все още е рано да се каже, но аз предполагам, че БФБ ще е нагоре тази година поне с 30%
както пише в дебелите книги тръгне ли веднъж бичия пазар - buy on the dips ...
е може и да греша, но ако беше сигурно нямаше да е борса, а договор за депозит
според мен е рано да се правят някакви генерални изводи на база движение 20 дена нагоре 10 надолу .. или обратното.Last edited by bertram; 23.02.2011, 20:56.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
� -
Първоначално изпратено от No money, no credit Разгледай мнениеПоследно за тази вечер и напускам форума, защо всички скачате като опарени,когато някой каже че започва спад? После един не излезе и да каже сбърках наистина се обърна, а започвате с обидите модерни, бастуни, хейтъри и т.н. Лека вечер!
П.П. Нямам лоши чувства към никой, просто бизнес
Коментар
� -
Последно за тази вечер и напускам форума, защо всички скачате като опарени,когато някой каже че започва спад? После един не излезе и да каже сбърках наистина се обърна, а започвате с обидите модерни, бастуни, хейтъри и т.н. Лека вечер!
П.П. Нямам лоши чувства към никой, просто бизнесМнението не е препоръка за сделки с ценни книжа.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от No money, no credit Разгледай мнениеМоже и да купувам утре, но съм продавал преди седмица, та акаунта си е пъленНа мен ми стига тая награда да съм си разкешил на върха
Last edited by strol; 23.02.2011, 20:43.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеТи тва го разправяй на някой дето си няма и идея от борса.
не разбивай всички илюзии на човекавари я, печи я, сливата си остава слива - народна мъдрост
Коментар
� -
Първоначално изпратено от No money, no credit Разгледай мнениеМоже и да купувам утре, но съм продавал преди седмица, та акаунта си е пъленНа мен ми стига тая награда да съм си разкешил на върха
като пеньо-париса
вари я, печи я, сливата си остава слива - народна мъдрост
Коментар
� -
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеТи тва го разправяй на някой дето си няма и идея от борса.Мнението не е препоръка за сделки с ценни книжа.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеТи тва го разправяй на някой дето си няма и идея от борса.
Коментар
�
Коментар